Götz

Køb dukker fra det fine og kvalitets stærke tyske mærke Götz hos Banditten! Du kan finde et kæmpe udvalg af skønne dukker fra flere forskellige mærker både i vores butik og webshop, og naturligvis har vi valgt, at kvalitetsmærket Götz skal være en fast del af vores store sortiment af dukker og dukketilbehør. Læs mere

Filtrer efter

Alder
Mere.. mindre
Kategorier
Mere.. mindre
Pris
35 kr 660 kr
Mere.. mindre
Filter
Viser 1 - 48 af 64

Hvem fremstiller Götz dukker?

Götz er et dukke manufaktur selskab, der blev grundlagt i Rödental i Tyskland tilbage i 1950. Götz blev grundlagt af Marianne Götz og Franz Götz. I 7 år blev dukkerne fremstillet af flere af Götz familiemedlemmer i pap maché indtil efterspørgslen på de smukke dukker blev så stor, at de måtte skifte til en mere effektiv modellerings metode i år 1957. Derfor begyndte de at fremstille Götz dukkerne ved at gøre brug af rotations modellering, hvilket gjorde det muligt at producere flere dukker i samme høje kvalitet på kortere tid. Götz har nogen af de bedste og mest kendte dukkedesignere, som er kendt overalt i dukkeverdenen. På trods af at der er så stor viden og ekspertise inden for eget selskab, rækker de langt ud i dukke branchen, da de ofte laver samarbejde med andre legetøjsfirmaer. Her hjælper de blandt andet med at lave special edition dukker til særlige anledninger. På den måde deler Götz både ud af viden og ekspertise fra deres anerkendte designere, og holder sig selv up to date hele tiden. Nok det mest kendte og største samarbejde, de har været med til, var, da de var med til at udvikle de meget populære og seje American Girl dukker, som nu er kendte verden over.

Götz dukke - et sikkert valgt til dit barn!

Du kan med sikkerhed give dit barn en Götz dukke, da deres produkter er nogle af de reneste på markedet. Götz fremstiller deres dukker helt uden duftstoffer og parfume, som du ellers kan findes i andre dukker. Derudover bliver Götz dukkerne produceret helt fri for AZO-farvestoffer. AZO-farvestoffer er mistænkt for at være allergifremkaldende, hvis de findes i for store koncentrationer. Naturligvis er produkterne fra Götz helt fri for phthalater og andre farlige stoffer. Der er flere forskellige linjer i Götz sortimentet – deres ”Baby Pure” linje, som er dukker, der er beregnet til børn allerede fra 0 måneder og kan være en oplagt gaveidé til barnedåb. Deres ”Aquini” linje består af to linjer af fine dukker til badet – som er delt op i to serier med baby badedukker og en anden serie, der hedder ”Maxy Aquini”, der er dukker med hår. Badedukker Götz kan du give til både børn helt ned til 18 måneder, og de store badedukker med hår kan du give til et heldigt barn fra 3 år og op. 

Götz dukker & Götz dukke tilbehør

Du kan finde dukker Götz og tilbehør til alle aldre. Der er almindelige babydukker, badedukker, store dukker med hår, der kan redes. De helt små babydukker fra Götz på 30-33 cm er mest populære som drengen eller pigens første dukke, hvor de helt store på 46-50 cm med hår på bliver solgt til store piger der gerne skal have deres egen ven, som de kan rede hår på og klæde ud i forskellige søde og seje outfits. Tilbehør findes naturligvis i et bredt udvalg, så barnet kan personliggøre sin dukke endnu mere, og dukke legen kan blive ved i mange år frem. Hvis nu der er en legekammeret forbi med samme slags dukke, er det jo også meget praktisk, at de har hver deres dukke i forskelligt fint dukketøj. Hvis du vil udvide dukke legen endnu mere, og være med til at inspirere til barnets fantasi, kan du også i Bandittens sortiment finde Götz dukketilbehør, heriblandt små, magiske sutteflasker med enten mælk eller juice, der ligner, at væsken forsvinder, når man vender bunden i vejret. Skal baby med en tur ud at gå, kan du finde en smart babylift og dukkevogn med flere features, som du kan læse mere om her på siden. Skal Götz dukken med i bad, er der små badekar, så dukken også kan være med til badetid og blive gjort klar til at sove.

Götz på udsalg

Dyk ned i vores udsalgs kategori på hjemmesiden og se, hvad du kan være så heldig at finde. Her på denne side, kan du nemlig også være så heldig at gøre noget af et scoop og finde et godt tilbud Götz, da det er her, vi sætter tingene på Götz udsalg, hvis det skulle ske, at en vare udgår fra vores sortiment. Selv hvis en dukke ikke er til at finde, kan du altid finde masser af Götz dukketøj, der med garanti passer til. Ring eller skriv endelig enten på telefon, mail eller vores kundeservice chat - så skal vi nok vejlede på bedste vis og finde frem til det, der passer. Tøj til dukkerne har vi meget af. Du kan finde Götz dukketøj størrelse 30-33 cmGötz dukketøj størrelse 42-46 cm og Götz dukketøj 46-50 cm.

Götz forhandler

Hvad enten du bestiller over nettet eller besøger os i butikken, pakker vi alle gaver smukt ind og ganske gratis, med en billig fragt på nettet fra blot 39 kr. til nærmeste GLS pakkeshop, eller du kan vælge at få tilsendt privatlevering for 49 kr. med GLS. PostNord sender vi også med, og du kan tilmed vælge at spare fragten helt og vælge afhentning i vores fysiske butik på Østerbro. Vi gør vores yderste for altid at sende af sted samme dag, så du roligt kan stole på, at du får dine varer hurtigt.

Sidder du på en fredag på kontoret og opdager, at du har glemt en fødselsdag eller barnedåb i weekenden, eller bare er kommet lidt bagud med gaveindkøbene, kan du hos Banditten modtage dine varer bestilt fredag inden kl. 16 om lørdagen. Det er nemlig muligt, da PostNord leverer til nærmeste pakkeboks om lørdagen. Hvis du er ude i god tid med gaver, behøver du ikke tænke over overskredne byttemærker, da vi tilbyder ubegrænset byttetid, så længe varen er i original emballage, og der enten følger byttemærke eller kvittering med.

Med en Götz dukke, dukketøj fra Götz eller andet Götz dukketilbehør har du med garanti en masse leg til mange år frem, da kvaliteten ikke er til at sammenligne.