Petit Monkey

Kender du mærket Petit Monkey? Hvis ikke, bør du tage kig på siden her og se alle de skønne ting som Petit Monkey har at byde på.

Petit Monkey er et hollandsk firma der skaber ualmindeligt fint interiør og ”must have” produkter til børn og barnlige sjæle. Petit Monkey kollektionerne er inspireret af børns farverige univers og de bliver skabt i samarbejde med forskellige berømte illustratorer. Resultaterne er legetøj, smukke plakater og andet børneinteriør, der taler til fantasien. Læs mere

Filtrer efter

Alder
Mere.. mindre
Kategorier
Mere.. mindre
Pris
40 kr 100 kr
Mere.. mindre
Filter
Viser 1 - 5 af 5

Petit Monkey madkasser og drikkedunke

Petit Monkey gør barnet klar til frokosten med madkasser og drikkedunke i mange forskellige farver og designs. En Petit Monkey drikkedunk udmærker sig ved at have en smart drikketud, så barnet let kan drikke af drikkeflasken uden at spilde. Vi venter spændt på den smukke Petit Monkey glimmerdrikkedunk, som vi forventer Petit Monkey kan levere senere på året.

Vores Petit Monkey madkasse er fremstillet i holdbart plast, der kan tåle at komme i opvaskemaskinen, og som naturligvis er uden skadelige stoffer. Petit Monkey madkasserne kommer med eller uden bestik, og i forskellige størrelser, farver og design.

Til spisetid har vi et stort udvalg af Petit Monkey børnestel. Illustrationerne er meget søde og farverne i moderigtige pasteller. Man finder Petit Monkey tallerkener, skåle, bestik og kopper i sortimentet, og det er muligt at mikse på kryds og tværs, da farvenuancerne passer sammen. Alle Petit Monkey spisestel er fremstillet i bæredygtigt bambus, hvilke både er godt for dit barn og for vores jord.

Petit Monkey Babushka dukker

Petit Monkey Babushka dukker er en meget populær dåbsgave. Babushka dukkerne er fremstillet i træ og håndmalet. De pynter flot på barnets værelse og Petit Monkey Babushka dukkerne kan også bruges til at forklare barnet om familiens generationer: oldeforældre, bedsteforældre, forældre og børn. Lille, større og størst og så videre.

Petit Monkey Mr Sun and Friends samt Petit Monkey Suzy’s City er fint malede træfigurer og træklodser. Begge sæt kan barnet lege med, men vi oplever lige så tit, at figurerne købes af voksne, der ønsker lidt farve eller cuteness ind i boligen.

Til barnets værelse kommer vi ikke udenom at nævnes en Petit Monkey vågelampe. De små natlamper findes i forskellige modeller som for eksempel en nuttet søhest, en lille hest og buttede dinosaurer i forskellige udformninger. En Petit Monkey lampe giver barnet tryghed og ro ved sengetid, og det er også muligt at amme ved det hyggelige lys. Derfor er en Petit Monkey natlampe også en meget velegnet barselsgave.

Petit Monkeys samarbejde med forskellige grafikere og illustratorer udmønter sig altid i en serie af fantastiske plakater og postkort. Man kan altid finde en Petit Monkey plakat der kan pryde barnets vægge, for stilarterne er forskellige og der er noget for enhver smag.

Dermatologisk testede børnetattoveringer

Sidst, men ikke mindst, skal de søde Petit Monkey tatoveringer fremhæves. Hvert sæt indeholder 2 ark med Petit Monkey tattoos med seje, kære eller sjove illustrationer. Børnetatoveringerne er dermatologisk testede og sikre for dit barn at bruge. Hold især øje med de seje Petit Monkey Glow in the dark tattoos, der lyser fantastisk op i mørket, og som er et hit blandt børnene i butikken.