Petit Monkey 

Her på siden finder I det hollandske firma Petit Monkeys store udvalg i accessories til børneværelset samt "must haves" til børn, der udmærker sig ved at være lavet i en fantastisk god kvalitet og med helt særegne motiver af berømte illustratorer af bl.a Suzy Ultman og By Sketch Inc.

Læs mere
Viser 1 - 48 af 80

Fra Petit Monkey har vi her i Banditten fine Babushka dukker i træ i moderne design produceret i kinesisk træ og håndmalet med fine dekorationer. Rigtig god idé til barsels-, dåbs- eller fødselsdagsgave! Dukkerne er designet af henholdsvis By Sketch Inc. og Suzy Ultman!

Suzy Ultman har også lavet de yndigste ovale kufferter i pap til børnenes legesager og lign. Pynter flot på børneværelset og er oplagt at putte yndlingsbamsen i, når barnet skal på tur!

I Banditten finder I også Petit Monkeys søde børnestel i bambus med tallerkener, krus, bestik og Petit Monkey madkasser og drikkedunke med fantastiske illustrationer, der appellerer til barnets fantasi.

Vi har Petit Monkey plakater der er noget helt for sig selv, der vil være en flot barsels- og dåbsgave for ikke at glemme de fine Petit Monkey børnelamper med søde dyr, der vil pynte flot på børneværelset.

Vi er også stolte over at have Petit Monkeys flotte postkort her i Banditten!

×