4M Legetøj

Interesserer dit barn sig for naturteknik, fysik og kemi, opfindelser og forsøg eller spændende fænomener, så er den sværeste beslutning bare at vælge, hvilken KidzLabs æske der er den helt rigtige til ham eller hende. Læs mere

Filtrer efter

Kategorier
Mere.. mindre
Pris
135 kr 255 kr
Filter
Viser 1 - 32 af 32

De store udgravningsæt fra KidzLabs og 4M er bestsellers i butikken, og det kan man godt forstå. Barnet skal forsigtigt udgrave sin helt egen dinosaurer som en ægte palæontolog. Efterfølgende kan skelettet samles og stå på børneværelset og pynte. Der medfølger dansk brugermanual med en masse spændende informationer om de forskellige dinosaurer.

Hos Banditten har vi mange seje æsker til de større børn med videnskabelige forsøg fra KidzLabs 4M, hvor drengene har alle mulighed for at styrke deres kreativitet og læring på sjov og underholdende måde. F.eks. kan drengene selv bygge metaldetektor, soldreven sol mobile, sæbeboble videnskab, sin egen robothånd, selvlysende menneskeskelet, tornado sæt, jordklode og måne, grøn raket, pengeskab og lave rent vand. Udførlig manuel medfølger. Gå på opdagelse i Bandittens udvalg af videnskabelige byggesæt fra KidzLabs 4M og Green Science.