Spilledåser

Hos Banditten har vi et stort udvalg af legetøj i høj kvalitet, hvilket også gør sig gældende inden for spilledåser. Vi har spilledåser i mange forskellige udgaver blandt andet legetøj - der udover at kunne spille musik - kan lyse, bruges som bamse eller som fungere som aktivitetslegetøj til baby og mindre børn. Gå på opdagelse i vores udvalg af spilledåser til børn og baby. Læs mere

Filtrer efter

Alder
Mere.. mindre
Mærker
Mere.. mindre
Pris
99 kr 340 kr
Mere.. mindre
Filter
Viser 1 - 23 af 23

Du kan blandt andet finde de nostalgiske hæklede spilledåser fra NatureZOO i form af en kær abe, tiger, blæksprutte eller de populære elefanter. Fra Lilliputiens har vi eventyrlige enhjørninger, frække hunde og søde katte med melodi og aktiviteter. Hvis du er på jagt efter en ny spilledåse, så er du derfor kommet til det helt rigtige sted. Tag et kig nedenfor og find en spilledåse som falder i din smag.

Som noget nyt her til juletiden har vi et fantastisk retro TV i 2 størrelser med vinterlandskab. Når barnet tænder for fjernsynet, tændes lyset, og det lille tog kommer kørende, og en dejlig melodi begynder. Slet ikke til at stå for!