Oh Flossy

Her kan du se Bandittens udvalg af den fine make-up fremstillet specielt til børn fra mærket Oh Flossy!  Læs mere

Filtrer efter

Kategorier
Mere.. mindre
Pris
49 kr 280 kr
Filter
Viser 1 - 6 af 6

Etabliseret i 2017 af en dedikeret iværksættermor fra Australien, blev Oh Flossy født ud af kærlighed til hendes egne børn og ønsket om at tilbyde dem en sikker og fantasifuld måde at udforske verdenen af makeup. 

Udforsk Oh Flossy produkter, herunder farverige læbestifter, øjenskygger og meget mere, og lad børnene udfolde deres fantasi med sikker og sjov børnemakeup fra Oh Flossy. Velkommen til et eventyr i farver!
Oh Flossy produkter er alle designet med fokus på kvalitet og sikkerhed. De er fri for skadelige kemikalier og allergener, hvilket gør dem velegnede til børns sarte hud. Med en bred vifte af farver og produkter tilbyder Oh Flossy børnene mulighed for, at udforske deres kreative side og udtrykke sig gennem farverig make-up på en sikker og børnevenlig måde

Hvert enkelt af Oh Flossy's makeupprodukter er udviklet i samarbejde med førende kosmetikspecialister og er produceret uden brug af kunstige tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. Dette sikrer en ekstra skånsom oplevelse for barnets hud. Vi forstår vigtigheden af, at levere sikre og børnevenlige produkter, og Oh Flossy er netop dedikeret til at skabe makeup, der er både sjovt og sikkert. En af de rigtig gode egenskaber ved Oh Flossy's makeup er også, at de er lette at fjerne. Her er intet behov for hård skrubning eller brug af makeupfjerner. Alt, hvad der kræves, er vand! Dette gør rengøring efter legen enkel og problemfri, hvilket både børn og forældre er glade for.

Udforsk Oh Flossy's sortiment af farverige læbestifter, øjenskygger, ansigtsglimmer og rouge, som er perfekte til leg og dress-up. Lad børnene slippe deres indre kunstner løs med Oh Flossy, og lad dem skabe deres egne magiske øjeblikke med en sikker og sjov makeupleg.