Plakater

Her finder du masser af plakater til børneværelset med søde, sjove, seje og flotte motiver. Læs mere

Filtrer efter

Alder
Mere.. mindre
Kategorier
Mere.. mindre
Mærker
Mere.. mindre
Pris
35 kr 168 kr
Mere.. mindre
Filter
Viser 1 - 37 af 37

Det er dejligt at give en personlig gave til barsel, dåb eller fødselsdag, og Bandittens store udvalg i plakater er en oplagt gaveidé.

Her i Banditten kan vi tilbyde et hav af plakater til udsmykning af børneværelset. Blandt kunstnerne kan nævnes den svenske illustrator Ingela P. Arrhenius, der i samarbejde med OMM design har lavet de mest fantastiske plakater i retro stil f.eks. Verdens hovedstæder, der minder om reklameplakaterne fra 1950’erne, som priste rejser til alverdens lande og Fly to Copenhagen for blot at nævne nogle af Inge la P. Arrhenius flotte plakater, der også egner sig fint til resten af boligen.

I vores sortiment har vi også kunstnere som Martin Krusche, der har lavet en fantastisk plakat med Manden på månen (Neil – Den første menneske på månen). Michelle Carlslund, Audrey Jeanne osv.

Petit Monkey har lavet nogle flotte plakater med humoristiske udtryk, og fra A Little Lovely Company kan vi præsentere de søde Kwaii plakater. Studio Circus har lavet plakater med søde tegninger af mange forskellige dyr, der slet ikke er til at stå for. De har naive og søde udtryk, der appellerer til de mindste børn.

Vores plakater i Banditten måler 50 – 70 cm, men nu kan vi også tilbyde A-5 og A-3 formater fra bl.a. I LOVE MY TYPE.

I LOVE MY TYPE har lavet en rigtig fin Happy Animals serie, der er oplagt som personlig gave til barsel eller dåb. Plakaten er trykt på fint, mat kvalitets-genbrugspapir, og den er stemplet på bagsiden, hvilket er din sikring for, at det er en original, du køber. I LOVE MY TYPE er plakater med positive budskaber og cool typografi, og alle plakaterne kan tolkes individuelt, og derfor bliver de personlige for den enkelte. Vi er stolte over at kunne præsentere et bredt udvalg af plakater, som helt sikkert vil falde i jeres smag.

Du finder også rammer til plakaterne i henholdsvis alu, sort eller kobber-farver, så plakaterne kan blive præsenteret flot i boligen. Hos Banditten.dk har vi desuden flere forskellige vægtrofæer med dyr i søde børneudgaver. Alle sammen i en fantastisk kvalitet og til gode priser. Kig gerne vores fine sortiment af plakater og wallstickers igennem, og find lige præcis det du søger.