Liontouch

Velkommen til Liontouchs fantastiske verden af modige riddere, yndige prinsesser og farlige pirater! Hos Banditten finder du et bredt udvalg af hele sortimentet fra mærket Liontouch. Læs mere

Filtrer efter

Alder
Mere.. mindre
Kategorier
Mere.. mindre
Pris
35 kr 265 kr
Mere.. mindre
Filter
Viser 1 - 47 af 47

Vidste du at Liontouch er et dansk mærke? På trods af det internationale navn, har Liontouch hjemme i Hellerup, hvor firmaet siden 1997 har designet blødt skumlegetøj i den allerbedste kvalitet, og med ualmindelig flotte dekorationer der appellerer til børns fantasi og glæde ved masser af farver.

Liontouch ridderserie

Hvis du er på udkig efter udstyr til en lille ridder, er Liontouch ridderserie et rigtigt godt sted at begynde. Ridderserien består af flere forskellige temaer: konge, prins, musketer eller ridder. I de forskellige serier finder man Liontouch riddersværd, Liontouch ridderskjold, Liontouch ridderkappe, Liontouch kongekrone, Liontouch morgenstjerne, Liontouch økse samt andre Liontouch våben. Hvert tema har sine egne smukke illustrationer og farver, så man se forskel på dem. Dette gør det også muligt for barnet at have sin helt egen favoritserie, og kæmpe mod modstandere med andre bannere.

Liontouch til piger

Liontouch prinsesse og dronning serierne er populær blandt pigerne. I disse serie finder man også Liontouch sværd og Liontouch skjold, bare i pink, lilla og lyserøde nuancer. Nogle af de fine prinsessesværd og prinsesse skjold fra Liontouch har endda fået påført smukke juveler og stene, så den seje prinsesse kan kaste sig ud i kampen med stil! I Bandittens sortiment har vi også en betagende Liontouch prinsessekjole, samt en Liontouch prinsessekrone - i flere udgaver og størrelser.

Liontouch piratserie

Med Liontouch pirat serien kan man finde alt det der skal til, for at skabe den sejeste pirat udklædning. En vaskeægte pirat må naturligvis have en klap for øjet, en Liontouch pirat kro og en pirathat. Liontouch pirat sværd og Liontouch pirat sabel er også blandt favoritterne. Hvis man tilfører en skattekiste og måske nogle seje tatoveringer, er den farlige sørøver klar til at sejle ud på eventyr!

Liontouch med øje for sikkerhed

Alt Liontouch legetøj er fremstillet I EVA-skum, der er blødt og fleksibelt. Skum sværd er et godt og sikkert valg til dit barn, da det ikke slår så hårdt som f.eks. et træsværd. Der sker derfor langt mindre ulykker ved rolleleg med skum våben og Liontouch riddersværd og skjolde er derfor at finde i mange af landets børnehaver. EVA-skum er helt uden farlige ftalater og alt Liontouch legetøj er CE-mærket og godkendt til børn fra 3 års alderen.

Liontouch ser verden i børnehøjde og med både Liontouch legetøj og udklædningstøj, er det muligt for barnet at skabe sine helt egne eventyr i hverdagens leg, til Fastelavn, Halloween eller i diverse rollelege.

Rigtig mange af vores kunder kommer tilbage i butikken og køber riddersværd og skjolde af flere omgange. Dels samler børnene på de forskellige serier, og dels er det rigtigt godt at have to sværd og skjold, så legekammeraterne også kan være med i legen. Der kommer løbende nyheder fra firmaet, så det kan betale sig at holde øje med siden her, hvis dit barn er glad for Liontouch legetøj.