Ure til børn

Er du på udkig efter et ur til dit barn eller måske et digital ur til teenageren? Hos Banditten finder du et stort udvalg af ure til børn og unge. Vi har over 60 forskellige børneure at vælge imellem i vores sortiment, så der noget for enhver smag. Tag et kig i vores kategori her på siden og find det helt rigtige børneur til dit barn. Læs mere

Filtrer efter

Alder
Mere.. mindre
Kategorier
Mere.. mindre
Mærker
Mere.. mindre
Pris
49 kr 500 kr
Mere.. mindre
Filter
Viser 1 - 48 af 58

Barnets første ur

Hvis barnet skal have sit første armbåndsur, er der heldigvis mange valgmuligheder. Først skal man beslutte, om børneuret skal være et analogt ur eller et digital ur. Hos Banditten har vi absolut flest analoge ure til børn. Et analogt børneur viser tiden med to visere, der viser tiden med minutter og timen. Derudover har vores armbåndsure også en sekundviser, samt tydelige tal som barnet nemt kan se. Med et analogt ur får barnet et helt klart og tydeligt billede af tiden, der går, og dermed styrkes forståelsen. Sekundviseren, der bevæger sig rundt i uret, har gerne en anden farve end de to andre visere, og urskiven er ofte opdelt i to farver, så barnet nemt kan se, om klokken er ”i” eller ”over". Dette sammen med de tydelige tal på urskiven gør det ligeledes nemt at forklare og øve tiden med barnet.

Et digital ur er også en mulighed. Et digital ur viser tiden (og ofte datoen) som tal på en lille skærm – enten LED eller LCD – hvilket gør det meget let at se, hvad klokken er. Digital ure bruger batterier. Der medfølger brugsanvisning til digitalurene, da de ofte har en hel del flere funktioner end et almindeligt analogt ur.


Urremmen

Når det kommer til remmen, skal man beslutte om barnet skal have et ur med velcro rem eller en almindelig urrem. Velcroremme er naturligt nok meget populære fordi barnet selv – hurtig og let – kan tage uret på og af med den smarte velcrolukning. Ure med velcrorem anbefales til børn fra 7 år, men de kan godt benyttes tidligere.

De klassiske urremme kræver lidt mere øvelse, men når barnet først har fået det lært, fungerer denne løsning fint. Hos Banditten finder du mange designs i klassiske urremme. Vi har urremme i stof, nogle med glimmer samt et stort udvalg af urremme i silikone i god kvalitet.

En del af vores silikone urremme har flotte 3D designs, som ”træder ud” af silikoneremmen. Det skaber en sjov og anderledes effekt, der sammen med det farverige design til børn, gør urerne meget eftertragtede, når børnene selv må vælge deres ur. De solide silikoneremme sidder godt fast på håndleddet, og længden giver rigeligt med plads til, at barnet vokser sig større.   


Børneurets design

Sidst men ikke mindst kommer urets design, og her er mulighederne også utallige. Er jeres barn vild med enhjørninger, fodbold, eller hvad med et ur med masser af glimmer? Vi har 3 modeller i denne serie af glimmerure, hvor urskiven pyntes af et hjerte, en blomst eller en fin sommerfugl samt en lyserød urrem fyldt med lyserødt glimmer. Nok til at få enhver lille prinsesse til at dåne af begejstring. Man kan finde børneure med pirattema, feer, racerbiler, katte, mariehøner, superhelte børneure, finurlige ure med dyr, sportsure eller flere modeller af børneure med urskiver der lyser i mørket. Vi har det hele!


Quartz børneur

Armbåndsurene i vores sortiment er primært Quartz ure. Quartz ure udmærker sig ved at være meget præcise, billige og batteridrevne. Et Quartzur dækker behovet for langt de fleste, og batteriet skal kun skiftes cirka én gang hver andet år. Derudover passer børneuret sig selv. Alle Bandittens ure til børn har prøvebatteri, når man køber det. Batterierne kan have længere eller kortere tids holdbarhed, men det er tilstrækkeligt til at barnet kan tage sit nye flotte ur i brug og lære klokken.


Ur mærker hos Banditten.dk

Djeco har netop præsenteret en helt ny serie af ure til børn. Et Djeco børneur er kendetegnet ved en serie af fantasifulde armbåndsure med masser af farver og søde detaljer. Djeco armbåndsurene er alle analoge, med sjove, yndige og seje design, urkasse i plastik og metal, samt en urrem i stof med klassisk lukning. De kommer alle i en flot gaveæske.

De populære Ravel ure til børn er vores absolut bestseller i butikken. Her er tale om et højkvalitets ur mærke, som udelukkende fremstiller ure til børn og voksne. Urkassen er på størstedelen af mærkets børneure fremstillet i solidt børstet stål, og funktionsevnen er i top. Urværket er altid Quartz, og kollektionerne er mangfoldige med både fantasifulde design i flotte farver og tidsløst design.  


Ur til børneværelset

Derudover finder man i denne kategori børneure til væggen i unikke design, der pynter på børneværelset. Her er A Little Lovely Company vægure med nuttede og søde illustrationer i høj kurs, men også Rex London vægure i figurskåret træ, som for eksempel en dinosaur, en luftballon eller en rumraket blandt favoritterne.


Giv et børneur i gave

Alle de armbåndsure til børn du finder hos Banditten er 100 % blyfri og giftfri. Du kan derfor roligt give et børneur i gave til dit eget eller til andres børn. Børneurene kommer i fine gaveæsker, og når først det helt rigtige ur er valgt, sætter vi byttemærke på, og pakker gaven flot ind i vores helt eget gavepapir. Så længe byttemærket sidder på, kan uret byttes, så hvis barnet ikke er helt tilfreds, er I altid meget velkommen til at kigge forbi vores legetøjsbutik, eller sende uret retur til vores webshop. Alle relevante informationer finder du på din ordrebekræftelse, som sendes automatisk, når du bestiller via webshoppen. Dine gaver byttes med et smil begge steder.

Hvis du bestiller inden kl. 14.00 i vores webshop, sender vi altid din bestilling afsted samme dag. Hvis du bestiller efter kl. 14.00, bliver dine varer sendt den efterfølgende hverdag. Du vælger selv, om du vil benytte GLS, Post Nord eller komme og hente din bestilling i vores legetøjsbutik på Østerbrogade 138. Så sparer du nemlig fragten og får også hilst på os - vi vil så gerne se dig.


Børneur kollektionen

Bandittens sortiment af ure til børn udvider og forandrer sig hele tiden, så hold øje med kategorien her – eller besøg os i vores legetøjsbutik på Østerbrogade 138 i København, hvis du er interesseret i et endnu bredere udvalg af børneure.