Tender Leaf

Tender Leaf er en enestående producent af flot, spændende og lærerigt trælegetøj, der er skabt til at stimulere børns fantasi og holde til mange års leg og kærlighed. Deres produktdesign fokuserer på at kombinere leg og læring, samtidig med at de opfordrer børn til at udforske deres kreativitet og udvikle selvtillid, alt mens de har det sjovt! Læs mere

Filtrer efter

Alder
Mere.. mindre
Kategorier
Mere.. mindre
Pris
139 kr 900 kr
Mere.. mindre
Filter
Viser 1 - 37 af 37

En af de bemærkelsesværdige kendetegn ved Tender Leaf er deres forpligtelse til etisk produktion og sikkerhed. Hvert enkelt produkt er fremstillet under streng overholdelse af høje europæiske standarder og produceres etisk forsvarligt. Den familiedrevne fabrik i Indonesien opererer med høje standarder for uddannelse og respekt for medarbejderne, og den giver beskæftigelse til lokale landsbyboere. Produktmaterialerne er fremstillet af statsgodkendt tømmer fra udtjente gummitræer, der også genplantes, og krydsfineren er FSC-certificeret.

Tender Leaf går også et skridt videre i deres bæredygtighedsindsats ved at anvende genbrugspap og papir til emballagen. Derudover er hvert produkt underlagt strenge tests for at sikre, at det overholder internationale sikkerhedsstandarder for legetøj. Det er værd at bemærke, at Tender Leaf har opnået ICTI Ethical Toy Program-certifikatet som anerkendelse af deres dedikation til etisk og bæredygtig forsyningskæde. Med Tender Leaf kan du være sikker på, at du investerer i legetøj, der er skabt med omtanke for både børn og miljøet.