Schleich

Her på siden finder du vores stadigt voksende udvalg af de populære Schleich dyr og Schleich figurer. Hvis dit barn er vild med Schleich heste, Schleich dinosaurs, Schleich vilde dyr, Schleich Bayala fantasy figurer eller Schleich bondegård og bondegårdsdyr, er du kommet til det helt rigtige sted. Læs mere

Filtrer efter

Alder
Mere.. mindre
Kategorier
Mere.. mindre
Pris
59 kr 413 kr
Mere.. mindre
Filter
Viser 1 - 24 af 24

Legetøjsfigurer fra tyske Schleich

Schleich mærket blev grundlagt i 1935 og firmaet er i dag en af de største legetøjsfabrikanter i Tyskland. Schleich er i dag verdens førende leverandør af legetøjsfigurer med salg i 50 lande.

Man kan ikke finde mange børn, der ikke har en Schleich figur på børneværelset, og i Banditten er vi da også meget glade for at have mange forskellige Schleich figurer i vores sortiment. For Schleich er nemlig rigtigt godt legetøj, og så snart nye Schleich legetøjsdyr præsenteres, køber vi dem hjem til butikken.

Stort udvalg af Schleich dyr

Børn elsker Schleich dyr og med god grund! Smartphones, tabletter og computere har mange gode egenskaber, men de kan ikke konkurrere med barnets egen fantasi, når barnet først får fat i de livagtige dyr og figurer, og går i gang med at skabe sin helt egen leg og historie.

De mange Schleich figurer lærer børnene om verdens mange forskellige dyr og deres naturlige levesteder. Schleich er meget bevidst om dette og har derfor udviklet forskellige temaer, der netop støtter denne læring. De fleste kender de populære klassiske Schleich bondegårdsdyr, hvor man finder alle velkendte dyr som Schleich ko, Schleich gris og Schleich heste. Katte, kanin, høne og hane, får, geder og Schleich hunde finder man også i denne serie.

Schleich vilde dyr kollektionen er imponerende og blandt favoritterne er Schleich elefant, Schleich tiger, Schleich leopard, Schleich jaguar, Schleich zebra og den meget aktuelle Schleich panda familie.

Schleich dinosaurs

Schleich dinosaurs er et kapitel for sig selv. Schleich dinosaurerne er super seje og meget detaljerede. Vi har et stort udvalg af Schleich dino figurer, så det kan være svært at vælge en favorit.

Schleich Eldorado

Schleich Eldrador figurerne kommer fra et fantasyunivers med farlige søuhyrer, monstre og Schleich mutanter. Disse figurer kan fint mikses med fantasy figurer og riddere fra andre mærker, og så kan de bloddryppende kampe begynde!

Schleich Bayala

Træd med ind i Schleich Bayala universet og find en eventyrlig verden fyldt med yndige Schleich havfruer, smukke Schleich enhjørning heste, de vidunderlige Schleich hest med vinger samt de populære Schleich feer. Bayala serien er et hit blandt pigerne, og med mængden af Schleich heste, glimmer og smukke farver, er det nemt at forstå hvorfor.

Schleich legetøj i højeste kvalitet

Schleich legetøj er altid detaljeret. For Schleich bondegård og Schleich vilde dyr serierne gælder det, at figurerne ser autentiske ud og giver børnene mulighed for at lære om naturen via leg. Alle Schleich dyr og figurer er fremstillet i den bedste kvalitet. De anvendte materialer bliver testet og opfylder - eller overstiger - de strengeste sikkerhedskrav. Som forældre kan du derfor føle dig helt tryg ved at vide, at Schleich legetøj er højkvalitetsprodukter med den bedste sikkerhed og med timevis af sjov leg og læring til dit barn.