Skolestart

Velkommen til vores spændende Skolestart-kategori! Her finder du alt, hvad dit barn behøver for at starte skoleåret på den bedst mulige måde. Vi har nøje udvalgt et bredt sortiment af skoleartikler og tilbehør, der gør skolestarten til en fornøjelse. Læs mere

Filtrer efter

Alder
Mere.. mindre
Kategorier
Mere.. mindre
Mærker
Mere.. mindre
Pris
5 kr 400 kr
Mere.. mindre
Filter
Viser 1 - 48 af 431

For at sikre, at dit barn er klar til at tackle alle udfordringerne i skolen, tilbyder vi et stort udvalg af skriveredskaber. Vores blyanter er perfekte til at skrive de første ord, mens vores farverige tuscher giver mulighed for kreativ udfoldelse. Og selvfølgelig har vi også viskelædere, så fejl kan rettes med lethed.

I vores udvalg af penalhuse finder du et væld af designs, der passer til enhver smag. Fra skøre mønstre til tidløse motiver - dit barn vil elske at opbevare sine skriveredskaber i et af vores trendy penalhuse.

Når det er tid til frokostpausen, kan du finde praktiske madkasser, der holder maden frisk og velsmagende. Kombiner dem med vores drikkeflasker, der er både miljøvenlige og lette at håndtere for små hænder.

Skolestart handler ikke kun om at have de rigtige redskaber, men også om at udstråle stil og personlighed. Derfor tilbyder vi et udvalg af små rygsække i forskellige farver og mønstre, der er perfekte til at bære de nødvendige bøger og materialer.

Vores udvalg stopper ikke her! Vi har også punge i forskellige størrelser og designs, der er ideelle til at opbevare lommepenge eller skolepenge sikkert.

Og for at holde styr på tiden har vi børneure, der er både sjove og funktionelle. De vil hjælpe dit barn med at holde styr på skoletiden og andre aktiviteter.

Uanset om dit barn skal starte i skole for første gang eller vender tilbage til en ny spændende skoleperiode, er vores Skolestart-kategori det bedste sted at finde alt, hvad der er nødvendigt for en vellykket start. Gennemse vores udvalg og gør skolestarten til en festlig begivenhed!"