Baby

Her kan du finde vores store udvalg af legetøj til babyer og småbørn. Læs mere

Filtrer efter

Alder
Mere.. mindre
Kategorier
Mere.. mindre
Mærker
Mere.. mindre
Pris
27 kr 830 kr
Mere.. mindre
Filter
Viser 1 - 48 af 235

Det er babylegetøj i høj kvalitet, med mange spændende og morsomme detaljer. Legetøj som er motorisk udviklende og lærerigt, fyldt med glade farver og ikke mindst sjovt og udfordrende for barnet at lege med.

Hos Banditten finder du masser af babylegetøj fx. HABA trærangler i smukke farver, lækkert trælegetøj fra Djeco, et stort udvalg af bløde pivdyr, aktivitetsrangler fra Lilliputiens og Sigikid samt den fine babyserie fra Tiger Tribe . Vi fører også den originale Skwish rangle fra Manhattan Toys samt hele sortimentet af de populære de populære nusseklude fra Jellycat.

At give babyer legetøj fra en tidlig alder kan have mange fordele for deres udvikling. For det første kan legetøj hjælpe med at stimulere babyens sanser og motoriske færdigheder, da de begynder at udforske og lære om verden omkring dem. Det kan også hjælpe med at udvikle deres kognitive og intellektuelle færdigheder, når de begynder at lære om årsag og virkning, form og farve, og hvordan ting fungerer.

I vores sortiment finder du aktivitetslegetøj fra anerkendte mærker som Baby Jellycat, Lamaze, Miffy og B.Toys, som er designet specielt til at opmuntre og stimulere babyers udvikling. Legetøjet er lavet med forskellige teksturer, farver, former og lyde, som kan tiltrække og underholde baby i timevis.

Vi er også stolte af at kunne præsentere Jellycat-nussekludene, som er blevet en stor favorit blandt babyer og forældre. Disse bløde nusseklude med en lille bamse, giver baby en følelse af tryghed og sikkerhed, da de kan holde og kramme dem tæt. Udover deres bløde materiale og søde design kan Jellycat-nussekludene også være med til at styrke dit barns følelsesmæssige udvikling.

Uanset hvad du vælger fra vores Baby Legetøj kategori, kan du være sikker på, at du giver din baby mulighed for at lære, udforske og udvikle sig på en sjov og underholdende måde. Vi håber, du vil finde det som du leder efte i vores udvalg af aktivitetslegetøj og nusseklude!