Lilliputiens

Her på siden finder du alle vores dejlige varer fra Lilliputiens magiske verden af spændende og farverigt legetøj til baby, og de lidt større børn. Lilliputiens er et belgisk firma der siden 1995 har designet populært blødt legetøj, hvor opdagelse, nysgerrighed og tidlig læring er i højsædet. Læs mere

Filtrer efter

Alder
Mere.. mindre
Kategorier
Mere.. mindre
Pris
20 kr 400 kr
Mere.. mindre
Filter
Viser 1 - 48 af 84

Sødt legetøj fra Lilliputiens

Lilliputiens legetøj er kendetegnet ved de søde karakterer som alle kollektionerne er bygget op omkring. Her er for eksempel Strudsen Anaïs, Næsehornet Marius, Enhjørningen Louise, Bjørnen Cesar, Lemuren Georges, Katten Colette samt ræven Alice. Lilliputiens babylegetøj forbavser gang på gang med sine smukke og klare farvepaletter der appellerer til de helt små børn, de lækre materialevalg, og naturligvis den allerfineste kvalitet, der går igen hos samtlige Lilliputiens produkter.

Lilliputiens fotoalbum

Lilliputiens Mit første fotoalbum har været en bestseller i butikken i mange år. De meget fine Lilliputiens fotoalbum kan bruges af helt små børn, uden de går i stykker og fotoalbummene er stadigvæk sjove at have, når barnet bliver større. Lilliputiens mit første fotoalbum er fremstillet i blødt stof med plastlommer, de har smukke farver og en af de kære maskotterne som tema. Lilliputiens fotoalbum bliver ofte brugt som barselsgave, da det både er skægt og lærerigt for baby at have sine helt egne fotos af mor og far, søskende, bedsteforældre og måske endda familiens kæledyr.

Lilliputiens aktivitetslegetøj

Hos Banditten har vi et stort udvalg af Lilliputiens aktivitetslegetøj. Her er både småt legetøj for eksempel Lilliputiens pivdyr, dansedyr, Lilliputiens rangle, bideringe, håndledsrangler og små Lilliputiens bøger til ophæng på klapvognen. Af større legetøj til baby skal nævnes bestselleren Lilliputiens babyspejl med elefant, Lilliputiens barnevognsophæng, Lilliputiens spilledåse og Lilliputiens babytæppe.

Lilliputiens dukke

I udvalget til de lidt større børn finder man f.eks. Lilliputiens dukke, Lilliputiens doktorsæt, Lilliputiens bowlingsæt, Lilliputiens tesæt, Lilliputiens trækdyr samt de mange Lilliputiens bløde bøger. Lilliputiens dukke serien er blevet større i takt med populariteten og de bløde dukker findes nu i flere størrelser og både i pige og drenge modeller.

Badelegetøj fra Lilliputiens

Som noget nyt er Lilliputiens badelegetøj blevet præsenteret. Her finder man blandt andet de evigt populære Lilliputiens fiskesæt, der både kan bruges i vand og på land og badebøger der på magisk vis skifter farve, eller har skjulte tegninger der dukker op når Lilliputiens badebog kommer i vand.

Lilliputiens interiør

Foruden Lilliputiens legetøj har vi også i Banditten et udvalg af Lilliputiens interiør til børneværelset. Her er de fine Lilliputiens bogstav ophæng i fine mønstre blandt favoritterne. Skriv barnets navn og hæng det på barnets dør eller op på væggen. Serien er blevet udvidet med tal, til barnets fødselsdag samt hjerter, sol, måner og stjerner, der alt sammen kan hænges på en snor og pynte på børneværelset. Lilliputiens lamper til loftet er ligeledes en yndet gaveide, når barnets værelse skal indrettes.

Lilliputiens paraplyer

Til de større børn har vi Lilliputiens paraplyer med søde illustrationer. Som noget helt specielt har Lilliputiens børneparaplyerne et udkigsvindue samt hemmelige tegninger der kun kommer frem, når Lilliputiens paraplyen bliver våd, til stor begejstring for barnet.

Så hvis du er på udkig efter stimulerende, sjovt, lærerigt, overraskende legetøj og børneinteriør, der opfylder alle sikkerhedskrav og som er fremstillet i den bedste kvalitet, så er Lilliputiens noget for dig og dit barn!