Floss & Rock 

På udkig efter spændende legetøj fra Floss & Rock? Du kan se hele Bandittens sortiment samlet her på siden! Læs mere

Der er ingen produkter i denne kategori.

Floss & Rock, grundlagt i 2016 af ægteparret Tim og Gill, er et internationalt anerkendt brand inden for børnelegetøj og gaver. Firmaet har specialiseret sig i at skabe fantasifuldt og underholdende legetøj, der stimulerer børns fantasi og kreativitet. Inspireret af traditionelle legeværdier og med et ønske om at undgå overbrug af elektronik og plastik, har Floss & Rock skabt et sortiment af legetøj, der fanger børns opmærksomhed og begejstring.

Ved at sætte fokus på traditionelle designs og legeværdier undgår Floss & Rock aktivt brug af "elektronik" og "plastik" i deres produkter. Alle Floss & Rock produkter er designet af deres eget in-house team og eksporteres til over 40 lande verden over.

Navnet Floss & Rock stammer fra deres hjemby Blackpool, kendt for sine søde 'Floss' og farverige 'Rock' pinde. Firmaet er stolte af deres britiske rødder og er baseret i den charmerende kystby Blackpool.

Floss & Rock stræber efter innovation og unikt moderne design samt illustrationer, alt imens de beskytter vores planet gennem bæredygtighed. I 2023 modtog Floss & Rock en King's Award for ”Enterprise for International Trade”, som er en meget prestigefyldt pris, og den viser virkelig, hvordan Floss & Rock er vokset til et globalt brand, der leverer fantastiske legetøjsprodukter til nogle af de bedste uafhængige og anerkendte børnebutikker i verden.

Produkterne fra Floss & Rock inkluderer kreative æsker, sjovt magnetlegetøj som f.eks. populære påklædningsdukker samt magneter af dyr, biler og figurer, som børnene kan flytte rundt på forskellige baggrunde. Mal eller nummer kreative sæt, klassiske overføringsbilleder, tin te-stel samt dagbøger til drenge og piger med dejlige dufte. Alt har flotte farver og dragende illustrationer, som børn elsker. Meget af legetøjet kommer i smarte opbevaringsæsker, der er praktiske at have med på farten - ferierejser, i sommerhus, på resturanten eller på besøg hos bedsteforældre.

Floss & Rock-produkter er det ideelle valg for forældre, der ønsker at berige deres børns verden med sjov, fantasi og læring. Med deres dedikation til at skabe fantastisk legetøj og gaver af høj kvalitet er Floss & Rock blevet et foretrukket valg for familier over hele verden.

Tag et kig i kategorien og oplev magien fra Floss & Rock!