Magna-Tiles

Magna-Tiles byggemagneter

Vallech's Magna-Tiles byggeplader opfundet i 1992 for at lære børn om former gennem leg i høj kvalitet, og hvor matematik, videnskab og kreativitet mødes.

Æskerne indeholder små firkanter, store firkanter, ligesidet trekanter, højsidet trekanter og lange trekanter. Samt ekstra tilbehør! De magnetiske byggeplader er meget populære og er et fint alternativ til byggeklodser. Magna Tiles er en oplagt gaveidé, der styrker barnets kreativitet, koncentration og giver mange timers fordybelse!

Filtrer efter

Alder
Mere.. mindre
Kategorier
Mere.. mindre
Pris
285 kr 1200 kr
Mere.. mindre
Filter
Viser 1 - 7 af 7

Hos Banditten finder du flotte transparente og matte Magna-Tiles byggemagneter i æsker af 32 stk., 48 stk. og 100 stk. samt ekstra 8 stk. polygoner. Magna Tiles legetøj er kreativt konstruktionslegetøj som byder på mange timers sjov leg, hvor børn får rig mulighed for, at styrke sine evner indenfor matematik, videnskab og former. Magna tiles legetøj er byggemagneter af høj kvalitet og er et fint alternativ til bygge klodser. Egner sig til børn fra 3 års alderen.

Magna Tiles legetøj er for alle

Det kendte og meget populærer magna tiles legetøj er perfekte til dit barn, hvis det godt kan lide at lege med traditionelle byggeklodser eller lignende. Det handler nemlig om at få bygget en konstruktion, der kan hænge sammen uden at falde fra hinanden. Dette kan godt være en udfordring med Magna-tiles, fordi de kan sættes sammen på et utal af måder, hvilket udfordrer dit barns kreativitet, tankevirksomhed og logiske tænkning. Det er derfor kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der kan bygges med dette produkt. Man kan lave høje huse, biler med hjul eller lave flotte todimensionelle skulpturer på gulvet. Ligeledes kan man sætte et spejl op foran den konstruktion, man har lavet og se, hvordan den bliver spejlvendt og bliver til en helt ny og flot konstruktion.

Populært siden 92

Magna-tiles legetøj har været på markedet siden 1992 og har formået at holde sin popularitet intakt, netop fordi at brikkerne er simple, de er lette at sætte sammen og pille fra hinanden igen, og så giver det mulighed for at bygge et utal af konstruktioner. Magna-tiles er en anderledes måde at tænke kreativt på, fordi at brikkernes forskellighed både giver muligheder men også begrænsninger. Dit barn vil helt sikkert finde det rigtig sjovt og lærerigt at lege med Magna-tiles ikke bare fordi, at de ville synes, at det er sjovt at bygge men også fordi, at de kan bygge noget sammen med deres kammerater. Magna-tiles legetøj er noget dit barn kan være sammen med andre om og det skaber gode og stabile lege- og udviklingsmuligheder.

Legtøj der samler børn

Magna-tiles legetøj giver børn muligheden for at lære, hvordan man kan arbejde sammen med andre for at få noget til at fungere og dermed, at samarbejde og teamwork godt kan betale sig. Når dit barn konstruerer og bygger sammen med andre, vil de nemlig opleve, at flere hoveder ofte tænker bedre end ét. De lærer, at der er andre kreative måder at tænke på, som kan gøre deres konstruktion bedre. Derudover kan Magna-tiles også være med til at forbedre dit barns matematiske evner, mens de sammensætter brikkerne på kryds og tværs. Derfor er det også en rigtig sjov måde for dit barn at blive klogere på.

Magna Tiles byggelegetøj er godt for børn

Der er ingen tvivl om, at byggelegetøj fra Magna Tiles er godt for børn. Generelt set er legetøj, som kan udfordre børn på motorikken og på deres logiske sans, bare rigtig godt for børn. Det handler ikke så meget om mærket, som det handler om at udvikle barnet til at være et motorisk sundt og velfungerende væsen.

Legetøj som det Magna Tiles har lavet, er noget af det som er allerbedst til dette, da det har en række muligheder for at højne kreativiteten hos børnene, med de mange sjove farver og former - der er nemlig plads til at få sin indre kunstner ud, da der kan mixes og matches på adskillige former, niveauer og farver.

Boost de motoriske evner - det giver pote i skolen

Der er ingen tvivl om at motorikken er exceptionelt vigtig for børn. Faktisk kan en velfungerende motorik være med til at sikre børn en bedre start på skolen. Som mange måske er klar over, så er det ikke alene alder, som kortlægger om børn er skoleklar. Det er faktisk ting som selvtillid, nysgerrighed, målrettethed + flere andre parametre.
En veludviklet motorisk sans kan være med til, at booste flere af ovenstående parametre. Et barn med en velfungerende motorisk sans har større tendens til at hvile i sig selv og føle større tryghed i krop & sjæl og i den forbindelse udvise større selvtillid.

Derfor er det exceptionelt vigtigt, at træne sit barns motorik - Magna Tiles kan ikke alene gøre det, men det repræsenterer én mulighed for at komme tidligt igang med motorisk legetøj - og så er det bare rigtig sjovt!

Køb Magna-tiles hos Banditten

Hos Banditten går vi meget op i, at vi har legetøj, der tilgodeser mange forskellige børn og deres præferencer til legetøj. Derfor har vi selvfølgelig også Magna-tiles, fordi vi ved, at børn elsker at skabe og bygge deres egne ting. At kunne sige, at man selv har bygget den her bil eller det her hus, det giver selvtillid til barnet og skaber grobund for en sund udvikling. Magna-tiles er med til at give børn muligheden for at få succesoplevelser med noget, som de selv har bygget og konstrueret. Køb dem til dit barn her på Banditten og giv samtidigt dit barn muligheden for at blive bedre til at bygge og sammensætte - alene eller sammen med deres kammerater, hjemme eller i fritidsordningen.  

En god gaveide!

Magna-Tiles er en rigtig god gave-ide til barnet, som elsker at være kreativ - det er samtidigt en betænksom gave, da den udvikler barnets motoriske evner. Der er pakker med byggematerialer i alle størrelser og i mange forskellige prisklasser. Magna Tiles kommer i en kvalitet, hvor det ikke er umuligt at en gave som denne kan bruges hos både barn nummer 2 og barn nummer 3, for slet ikke at tale om børnebørn. Det er ligeledes en gave, som du kan få pakket gratis ind på Banditten.dk. Vi har en til flere forskellige muligheder for gratis indpakning af gaver. Her er gaveindpakninger til piger, til drenge,  til unisex og til specielle lejligheder, du skal blot vælge hvilken type du foretrækker, samme sted som du lægger produkterne i kurven.

Banditten.dk har et stort udvalg af smågaver - du kan blandt andet se dem i vores gavefinder oppe i menuen. Ligeledes har vi et stort udvalg af dukker fra Our Generation, dem finder du lige her