Tatoveringer & tattoos

Tatoveringer til børn kan du finde i et stort udvalg hos Banditten, i både vores fysiske butik samt webshop. Vi er lagerførerende med børne tattoos fra både Djeco og Petit Monkey samt den nyeste tilføjelse til vores sortiment af børne tattoos, det spanske mærke Londji. Læs mere

Filtrer efter

Alder
Mere.. mindre
Mærker
Mere.. mindre
Pris
20 kr 60 kr
Mere.. mindre
Filter
Viser 1 - 21 af 21

Petit Monkey, Londji & Djeco tatoveringer til børn

Vi har valgt at føre tatoveringer til børn fra mærkerne Djeco, Petit Monkey og Londji, da det alle er mærker som går op i at producere finurlige tatoveringer til børn uden at gå på kompromis med kvaliteten og sikkerheden for børns hud. Mærkerne har hver deres meget personlige streg, så hvad enten man er til søde fantasitegninger, retro mønstre eller en mere naturtro tegning, vil I med garanti kunne finde et sæt med tattoo klistermærker, som passer lige til barnets ønsker.

Dermatologisk testede børne tatoveringer helt fri for skadelig kemi

Alt du kan finde inde for tatovering til børn på vores webshop er godkendt efter alle europæiske standarder og er naturligvis fri for kemi, som ikke er god at komme på. Hvis man som forældre er usikker, anbefaler vi dog altid at teste på et neutralt sted på huden med en mindre tatovering. Til normalt brug anbefaler vi at vaske huden af først, inden børne tatoveringer påføres. Vores tatoveringer til børn holder, så man får noget for pengene og skal ikke være bange for, at de er væk efter første svømmetur i svømmehallen eller tur i badet. Hvis barnets børne tatovering skal fjernes, så er den mest skånsomme måde at fjerne børne tatovering på, at du kommer en smule neutral madolie på en vatrondel og kommer den på dit barns klister tattoo. Dette gør, at den sikre tatovering til børn opløses uden at irriterer huden med at skulle gnubbe al for meget.

Børne tatoveringer har alle dage været et sikkert hit som gave til pakkekalenderen i december måneds hyggelige morgener. Mange vælger også at give børne tatoveringer som gave til børnefødselsdagen eller blot som en hyggelig forkælelsesgave, hvis der skal ske lidt ekstra sjov i weekenden.

Halloween er ved at blive mere og mere udbredt herhjemme – og det er jo til at forstå interessen for og omkring den amerikanske højtid, set fra et barns perspektiv. Du får lov at klæde dig ud, gå rundt og samle slik ind med dine forældre og venner. Selvfølgelig vil fastelavn altid være det største her, men hvis man kan have to udklædningsfester om året er det vel altid bedre end én, ikke? Derfor har vi hos Banditten også en stor mængde tatoveringer, der kan være lidt ekstra uhyggelige, med farlige tigere, selvlysende tatoveringer til børn, dødningehoveder og et sejt tattoo ærme, til at trække over armen. I kan også vælge selv at være ekstra kreative og dekorere de tatoveringer til børn I allerede har i hjemmet, med en lille mængde teaterblod, så de seje tattoo børn kan blive endnu mere uhyggelige.

Tattoos til børnefødselsdagen eller skattejagten

Hvis du vil holde en sjov børnefødselsdag, kan et festligt indslag være at lave en lille klister tattoo bod med et udvalg af forskellige pakker med tattoo klistermærker, så børnene kan vælge deres favorit og komme stolte hjem fra fødselsdag med et hyggeligt minde. Hvis slikposen skal fyldes med andet end søde sager, vil det med garanti være et hit at klippe børnetatoveringer ud og lægge et par stykker i hver pose.

Du kan købe tatoveringer til børn i alle aldre og præferencer, hvad enten de skal være med søde og barnlige streger, eventyrlige enhjørninger, sejt pirat-tema, så det ligner, man får flotte smykker på eller armbåndsure, eller påføre tattoo klistermærker med barnets yndlings dyr. Kun fantasien sætter grænser, og du kan med en pakke tatoveringer til børn have nok til mange omgange. En dejlig og sjov idé til når der skal lidt sjov og spas til eftermiddagen, eller barnet skal gøre sig klar til fest.

Børne tatovering i pakkekalenderen

En pakke med børnetatoveringer er en god idé til julens gaver i pakkekalenderen, da der som eksempel i Djecos tatoveringer til børn er flere ark i en pakke for kun 39,95 kr. Er der flere børn i familien kan man nemlig købe flere pakker tatoveringer til børn og dele dem op, så børnene får nogen af de samme, og I således undgår, at der kommer spørgsmål til, hvorfor nissen mon har givet en slags til søster, når bror ville have den samme.

Vi har som hovedregel alt på lager både i webshop og butik, men har du øjnet dig et særligt sæt børnetatoveringer, kan du altid ringe til os i butikken og få det lagt til siden, hvis nu du vil være sikker på, det ikke bliver udsolgt.

Altid gratis gaveindpakning hos Banditten

Vi pakker hos Banditten altid flot ind, også de mindre gaver til børnefødselsdagen. Vi ved at det er halvdelen af oplevelsen for børn at få gaven, men så sandelig også for dem, der skal give gaven. Der er det vigtigt, børnene i butikken får lov at give deres besyv med i forhold til valg af gavepapir og pynt. Så begynder de også at mærke glæden ved at give en gave.

Vi sender fra dag til dag, hvis du bestiller inden klokken 14.00 og har fragtfri levering til nærmeste pakkeshop, når du køber for 250 kr. Valget er dit, om du ønsker at få tilsendt til din privatadresse for 49 kr. med GLS eller 59 kr. med PostNord. Ønsker du at spare fragtomkostninger og ventetid, er der også mulighed for at købe dine ønskede varer over nettet og vælge at afhente varerne i vores fysiske butik på Østerbrogade 138.

En pakke med børne tattoos vil med garanti vække begejstring. Køb den som en flot skolegave, som en hyggelig adventsgave eller som sidegave til jul eller fødselsdag – det er svært at komme uden om, at de fleste børn er glade for at pakke gaver op, men det er rart som gavegiver, at det der bliver givet (selvom det er småt) er af ordentlig kvalitet, og noget der holder.