Spil

Spil er sjovt for børn i alle aldre. I vores store udvalg af spil, er der noget til både store og små børn. Du kan f.eks. finde klassikere som Memory, Domino, Ludo og Dam. Vi har dog også en masse nyere spil hvor flere af dem har vundet Guldbrikken - Årets bedste børnespil - som f.eks. Tactilo Loto, Woolfy, Godnatspillet og Croassimo.

Læs mere

Filtrer efter

Alder
Mere.. mindre
Kategorier
Mere.. mindre
Mærker
Mere.. mindre
Pris
39 kr 415 kr
Filter
Viser 1 - 48 af 99

Derudover har vi masser af sjove kortspil, huskespil, fiskespil eller samarbejdsspil fra Djeco, kun fantasien sætter grænser.

Hvis de små er vilde med brætspil, så er Djeco brætspil det helt rigtige valg. Brætspillene lægger op til simple spil, der er nemme at forstå og kan derfor have selv de helt små i familien med. Little Action brætspilene gør kombinationen af læring og leg til et samlingspunkt for hele familien. Der findes bl.a. blomsterhaven, som er ideel som barnets første rigtige brætspil.

Hvad end du er på udkig efter, så finder du det højst sandsynligt her. Hvis du ikke kun er på udkig efter spil, så kan du med fordel også tage et kig på nogle af vores mange andre sider med legetøj.