Tiger Tribe

I Bandittens spændende og kreative univers kan du finde et stort udvalg af sjov hobby legetøj og finurlige smågaver fra Tiger Tribe. Produkterne fra Tiger Tribe henvender sig til både drenge og piger, og vi har gennem årene brugt lang tid på at udvælge de mest spændende varer. Der kommer jævnligt nye produkter til vores sortiment af Tiger Tribe varer, så der altid er noget nyt at fordybe sig i. Læs mere

Filtrer efter

Kategorier
Mere.. mindre
Pris
55 kr 210 kr
Filter
Viser 1 - 48 af 64

Australske Tiger Tribe blev grundlagt i 2007. De begyndte som en lille familievirksomhed, der bestod af et forældrepar, som ønskede at skabe sjov, kreativ leg, der var til at betale. Med deres sans for detaljer og kvalitet er Tiger Tribe blevet populær verden over. De har stadig deres base i Australien, men nu tæller deres ansatte 16 mennesker, heraf 4 designere, så de har måttet flytte ud af garagen, som ellers husede Tiger Tribe virksomheden i begyndelsen.

Tiger Tribe udmærker sig ved at lave kreativt legetøj i høj kvalitet, der er både sjov og underholdende for både store og små, og alderen spænder rigtig vidt. Formålet med Tiger Tribe og deres mange spændende produkter er at udfordre den kreative tankegang og læring gennem leg – og selvfølgelig også at lege, som kun fantasien sætter grænser for.

Vi kender vist alle problematikken omkring en hyggelig aften ude med familien for at spise på restaurant. Tiger Tribe producerer flere smarte og kompakte kreativt leg eller små æsker med underholdning, som børnene kan få lang tid til at gå med, når de venter på maden og utålmodigt tæller tiden til de voksne har tømt tallerkenen.

Produkterne fra Tiger Tribe kan I købe i både større og mindre sæt, så I kan finde gaver til børnefødselsdagen eller lidt større sæt med hobby leg fra Tiger Tribe. Der er de perfekte små gaver til børnefødselsdage, til når der skal være lidt indendørshygge eller sjov, samt smart og kompakt underholdning til at tage med på rejsen. To af bestsellerne til rejsen er de små Tiger Tribe æsker med et lille landskab som baggrund og tilhørende dyr, samt deres seje Tiger Tribe magnet ark, der kan foldes ud til et stort landskab, hvor de medfølgende dyr kan flyttes rundt – det giver plads til en masse rolle- og fantasileg.

Tiger Tribe sortimentet hos Banditten spænder vidt, og I kan derfor her på hjemmesiden og i vores fysiske butik finde Tiger Tribe badelegetøj, og Tiger Tribe kreativt legetøj, der blandt andet indeholder Tiger Tribe klistermærker, Tiger Tribe kort, Tiger Tribe kreative æsker til fødselsdagen, Tiger Tribe malebøger og aktivitetsbøger til ferie, Tiger Tribe påklædningsdukker i den fineste vintage stil, ting til skolestart fra Tiger Tribe og fine Tiger Tribe smykker og nøgleringe, som børnene selv kan kreere.  

Udforsk det store Tiger Tribe udvalg her på hjemmesiden og find den perfekte gave!