Spiegelburg

Her kan du findes vores udvalg af fine Spiegelburg produkter. Læs mere

Filtrer efter

Kategorier
Mere.. mindre
Pris
10 kr 390 kr
Filter
Viser 1 - 48 af 163

I 1977 overtog den unge designer og bogudgiver Wolfgang Holker et traditionelt bogforlag Coppenrath og forvandlede det til det mest kendte børnebogsforlag i Tyskland."Jeg er nødt til at være stolt af hver bog jeg udgiver," siger Wolfgang Holker, og med denne filosofi har han skabt en lang række succesrige børnebøger.

Karakterer som Felix kaninen, Prinsesse Lillefe, den venlige pirat Capt´n Sharky, The Friendly Seven, og Måne Bjørn er ikke kun blevet i bøgerne, men de er også er blevet en del af alle børns liv i Tyskland. Dette er sket ved hjælp af Spiegelburgs legetøjsprodukter, computerspil, tegnefilm, gaveartikler, børnemøbler, tasker og tilbehør i høj kvalitet, som sælges i omkring 4.000 varehuse, legetøjsbutikker, livsstil- og gavebutikker og boghandlere over hele verden.

Hos Banditten finder du de populære uroer/mobiler, som baby vil elske at kigge på, barnets første dukke, riddertilbehør som flotte sværd, skjold og rygsæk med dragemotiver, farverige puslespil , legetøjskuffert samt spil som Domino og Memory.

Spiegelburg er med til at gøre legen endnu sjovere. Se hele sortimentet længere nede på siden.