Trylleri

Velkommen til den magiske og fortryllende verden af Trylleri hos Banditten! Her åbner vi dørene til et univers, hvor fantasien sættes fri, og hverdagens grænser opløses. Trylleri hos Banditten er ikke blot et spørgsmål om at udføre tricks; det er en invitation til en verden, hvor sjov, læring og utrolige oplevelser venter børn i alle aldre. Med vores nøje udvalgte sortiment af tryllesæt fra Djeco i spidsen, lover vi eventyr og magi, der overgår enhver forventning. Læs mere

Filtrer efter

Alder
Mere.. mindre
Mærker
Mere.. mindre
Pris
20 kr 480 kr
Mere.. mindre
Filter
Viser 1 - 26 af 26

I hjertet af vores trylleunivers står Djeco's tryllesæt, som er mere end blot legetøj. Disse sæt er nøje designet i samarbejde med professionelle magikere for at sikre, at hvert trick ikke kun underholder, men også udfordrer og udvikler børns evner. Djeco forstår magiens kraft og har skabt en serie af tryllesæt, der er tilpasset børn på forskellige alderstrin og færdighedsniveauer.

Disse tryllesæt er mere end blot en vej til at mestre imponerende tricks; de er en rejse gennem kreativ tænkning og problemløsning. Hvert sæt er som en gåde, der venter på at blive løst, hvilket gør børnene til både de magiske skabere og de forbløffede tilskuere af deres egne bedrifter. Ved at følge trin-for-trin instruktionerne, lærer børnene ikke kun de nødvendige færdigheder for at udføre tricksene, men også de underliggende principper bag magiens kunst.

Djeco's engagement i kvalitet sikrer, at hvert tryllesæt er fremstillet med omtanke og præcision, hvilket giver børnene de bedste betingelser for at udforske og nyde trylleri. Fra det øjeblik et barn åbner en Djeco trylleæske, indvies de i en verden af muligheder, hvor kun fantasien sætter grænser.

Udviklingsfordele ved Trylleri

Trylleri byder på en unik blanding af underholdning og uddannelse, der rækker langt ud over det umiddelbart synlige. Det er et fascinerende område, der ikke alene fænger børns interesse, men også stimulerer deres udvikling på flere fronter. Gennem processen med at lære og mestre trylletricks, engageres børn i en dybdegående læringsproces, der udvikler væsentlige færdigheder.

Fingerfærdighed og Motorik: At mestre et trylletrick kræver ofte præcis kontrol og finmotoriske færdigheder. Børnene øver sig i at manipulere trylle rekvisitter som kort, mønter, eller tryllestave, hvilket bidrager til udviklingen af deres hånd-øje koordination og fingerfærdighed.

Kritisk Tænkning og Problemløsning: Bag hvert trick ligger en logisk forklaring eller en smart teknik. At dechifrere disse hemmeligheder kræver logisk tænkning og analytiske evner, hvilket udfordrer børn til at tænke kritisk og løse problemer på kreative måder.

Selvtillid og Offentlig Opførelse: Trylleri giver en unik mulighed for at optræde og dele sin nye færdighed med andre. Dette moment af præsentation hjælper børn med at overvinde sceneangst og udvikle selvtillid. Succesoplevelsen ved at imponere et publikum med et veludført trick kan have en langvarig positiv effekt på et barns selvværd.

Social Interaktion: Trylleri er en fantastisk isbryder og kan hjælpe børn med at udvikle sociale færdigheder. At dele og optræde med tricks opmuntrer til samarbejde og kommunikation med jævnaldrende såvel som voksne, hvilket styrker børns sociale kompetencer.

Djeco's tryllesæt, med deres trin-for-trin vejledninger og tilpassede tricks, er ideelt til at støtte denne alsidige udvikling, hvilket gør dem til mere end bare legetøj; de er værktøjer for læring gennem leg.

Udvidet Trylleudvalg

Udover de fortryllende tryllesæt fra Djeco, tilbyder Banditten et udvidet sortiment af trylleudstyr, der er designet til at forstærke magioplevelsen og inspirere til endnu mere kreativ leg. Fra klassiske tryllestave til glitrende variationer, og fra trylletuscher til kreative æsker fulde af trylleting, har vi alt, hvad en ung tryllekunstner kunne ønske sig for at dykke dybere ned i trylleriets fascinerende verden.

Klassiske Tryllestave: Ingen tryllekunstner er komplet uden sin trofaste tryllestav. Vores klassiske tryllestave er fremstillet med en følelse af tradition og autenticitet, hvilket gør dem til et must-have for enhver trylleentusiast. De tjener som det perfekte værktøj til at dirigere opmærksomheden og tilføje et dramatisk flair til enhver optræden.

Tryllestave med Glimmer: For dem, der søger et strejf af ekstra glans i deres tryllekunst, tilbyder vi tryllestave med glimmer. Disse funklende stave ikke blot fanger lyset på en fortryllende måde, men tilføjer også et visuelt element, der kan forbløffe og betage publikummet.

Trylletuscher: Trylletuscher er en anden fascinerende tilføjelse til vores trylleudvalg. Disse smarte redskaber tillader unge tryllekunstnere at skabe forbløffende visuelle illusioner og tricks, der involverer tegning og forsvinden af billeder, hvilket åbner op for en helt ny dimension af tryllekunst.

Kreative Æsker med Trylleting: For at inspirere til endnu mere kreativitet og eventyr, tilbyder vi kreative æsker fyldt med en række trylleting. Disse sæt indeholder alt fra unikke rekvisitter til instruktioner for avancerede tricks, hvilket giver børnene mulighed for at udforske og udvide deres tryllekunster yderligere.

Med dette brede udvalg er Banditten dedikeret til at tilbyde et univers af trylleri, der ikke kun underholder, men også inspirerer og uddanner. Vores mål er at gøre hver trylleoplevelse unik og mindeværdig, uanset om det er gennem en simpel tryllestavsvingning eller et komplekst trick udført med snilde.

Trylleæsker og Sæt

Bandittens udvalg af trylleæsker og sæt er omhyggeligt udvalgt for at imødekomme behovene hos tryllekunstnere på alle niveauer, fra den nysgerrige nybegynder til den mere erfarne trylleentusiast. Hvert sæt er designet som en skattekiste af magiske muligheder, der venter på at blive udforsket og mestret.

Små Trylleæsker: Vores små trylleæsker er perfekte introduktionssæt for de yngste tryllekunstnere. De indeholder enkle, men fortryllende tricks, der er lette at lære og udføre, men som stadig bringer stor glæde og forundring. Disse sæt er ideelle til at vække interessen for trylleri og til at opbygge grundlæggende færdigheder.

Store Trylleæsker: For de mere ambitiøse tryllekunstnere tilbyder vi store trylleæsker, der indeholder et bredere udvalg af tricks og rekvisitter. Disse sæt giver mulighed for at dykke dybere ned i trylleriets kunst og udforske mere komplekse teknikker og illusioner. De er designet til at udfordre og udvikle tryllekunstnerens færdigheder yderligere.

Hver æske åbner op for en ny verden af magi, hvor børnene ikke kun lærer at udføre tricks, men også forstår de principper og teknikker, der ligger bag. Det er denne dybdegående forståelse, der gør dem i stand til ikke blot at imitere, men også at innovere og skabe deres egne unikke tryllekunster.

At give et barn en trylleæske er mere end en gave; det er en invitation til et eventyr, hvor de kan udvikle nye færdigheder, opbygge selvtillid og, vigtigst af alt, have det sjovt. Det er en oplevelse, der ikke kun bringer glæde i øjeblikket, men som også kan inspirere en livslang passion for magi og optræden.

I Bandittens verden af trylleri er hver trylleæske og hvert sæt mere end blot en samling tricks; de er nøglerne til en verden, hvor det umulige bliver muligt, og hvor hverdagens grænser opløses for et øjeblik af ren forundring. Vi er dedikerede til at inspirere den næste generation af tryllekunstnere ved at tilbyde et bredt spektrum af tryllematerialer, der ikke kun underholder, men også uddanner og udvikler.

Vores omfattende udvalg, fra Djeco's fortryllende tryllesæt til vores unikke tryllestave og kreative æsker, er designet til at opfylde enhver ung tryllekunstners drømme. Ved at vælge Banditten som din partner i trylleri, giver du ikke blot et barn chancen for at opleve magiens glæde, men du bidrager også til deres personlige og kreative udvikling.

Vi opfordrer dig til at tage springet ind i tryllerikunstens forunderlige verden og se, hvor rejsen fører dig. Uanset om du er forælder, bedsteforælder, onkel, tante eller ven, kan du hjælpe med at tænde gnisten af magi i et barns liv. Sammen kan vi skabe minder, der varer livet ud, og måske endda inspirere den næste store tryllekunstner.

Lad ikke denne chance for at opleve ægte magi gå din vej. Besøg Bandittens webshop i dag, og vælg det perfekte tryllesæt, der vil åbne op for en verden af uendelige muligheder og eventyr. Lad os sammen gøre det umulige muligt.