Dyretrofæ til væg

I denne kategori finder du et udvalg af de fineste og sejeste dyretrofæ hoveder fra mærket Brigbys. Firmaet er kendt for at lave eventyrlige, bløde bamsehoveder, der kan hænges op væggen og gøre ethvert børneværelse dekorativt. Læs mere

Filtrer efter

Alder
Mere.. mindre
Mærker
Mere.. mindre
Pris
319 kr 380 kr
Mere.. mindre
Filter
Viser 1 - 7 af 7

Aldrig før har det været så alsidigt og fantasifuldt at finde det flotteste interiør til børneværelset, og her er de flotte trofæ til væg med dyr ingen undtagelse. Gør børneværelset personligt og fuldfør et tema med et af de mange dyretrofæ til væg, som du både kan finde i vores legetøjsbutik på Østerbro og her i vores univers af legetøj i vores webshop.

Personliggør dit barns værelse med et dyretrofæ til væg fra det svensk mærke Brigbys. Firmaet laver nemlig de fineste dyretrofæ i plys, så de kan leges med som bamser og hænges op på væggen. De laver simpelthen så mange forskellige bamse dyretrofæ til at hænge op, at både børn og voksne kan blive fristet til at samle en hel dyrepark på deres væg.

Hos Bandittens legetøjsbutik på Østerbrogade 138 og i webshoppen www.banditten.dk hvor vi har legetøj og interiør til børneværelset, kan du finde et af de største udvalg af dyretrofæ til væggen.

Lidt om firmaet Brigbys
Svenske Brigbys har eksisteret i mere end 30 år. Firmaet Brigbys designer og sælger de eventyrlige dyretrofæer. De fine bamsehoveder til at hænge op er blevet en populær del af indretningen til børneværelset hos mange familier, og her hos Banditten forstår vi godt hvorfor. De plyssede dyrehoved trofæ indbyder til leg og en fantasifuld verden for mange børn - og så er det jo godt at kunne tage det ned og lege med uden at skulle bekymre sig, om noget der går i stykker, eller som barnet kan slå sig på.

Dyretrofæ til væg fra Brigbys - hvad findes der?
Vi har haft meget svært ved at begrænse os, når det kommer til de fantastiske væg dyretrofæer, og derfor er der mange forskellige arter af bamse dyr til ophæng på væg at finde i denne kategori.

Man kan naturligvis købe de mere almindelige dyr, som vi kender herhjemme. Her er der en smuk hvid kanin dyretrofæ til væg, som bringer tankerne hen på kaninen fra Alice i Eventyrland, eller måske ligner den familiens kæledyr? Har man brugt tid i skoven med sine børn, er der en stor chance for, at fascinationen af skovdyr er der, og derfor kan man købe en hare dyretrofæ til væg, en flot rød ræv trofæ til væg eller et klassisk rådyr dyretrofæ til væg. Sidstnævnte er en bestseller i butikken. I sortimentet findes ligeledes et smuk sort hest dyretrofæ til at hænge op, et stor elg trofæhovede eller en farlig ulv.

Mange børn er stærkt optagede af vilde dyr i deres leg, hvilket jo både er sjovt og lærerigt. Den interesse vil vi rigtig gerne imødekomme, og vi har derfor taget mange forskellige vilde dyr trofæer hjem til butikken. Så vælg her mellem en snetiger trofæ til væg, en farlig tiger fra savannen, et mægtig elefant trofæ, en panda, et bøffel hoved, et løve trofæ, et næsehorn, en zebra, en sej krokodille, en lama, en pink flamingo, en brun bjørn eller en isbjørn, der vandrer i Antarktis. De sidste par år har vi i butikken oplevet en stigende interesse for havets dyr, og derfor har vi naturligvis også fundet dyretrofæ til væggen med havdyr. Her kan man vælge mellem at købe enten et haj trofæ eller en hvalros.

Fortidsdyr er en klassiker, især dinosaurer. Bare tanken om at disse prægtige fortidsdyr har vandret på denne jord er mere end almindeligt spændende for de fleste børn, og derfor er de klassiske fortidsdyr naturligvis også at finde i vores udvalg, så barnets værelse kan blive pyntet med en farlig dinosaur eller et stor mammut trofæ. Fantasiens verden er også vigtig at holde fast i så lang tid som muligt, og hvilken bedre måde at gøre det på end med et ildspyende drage trofæ til væg eller en smuk enhjørning med guldhorn dyretrofæ til pigeværelset.

Vi sørger løbende for at opdatere sortimentet af dyretrofæer, men skulle der mod forventning være et dyretrofæ, som ikke er på lager, er du altid velkommen kontakte os, og så vil vi undersøge, om det er noget der er muligt at skaffe hjem til vores legetøjsbutik.

Populær barnedåbs- og fødselsdagsgave
Vi oplever, at de hyggelige dyrehoved trofæer er et populært gaveønske til barnedåben eller som fødselsdagsgave. Samtidig med at man får personliggjort barnets værelse, er hele idéen om at give en ting der kan pynte på værelset i mange år rigtig god, da barnet på denne måde har et varigt, personligt minde fra en ganske særlig dag, som de kan tænke tilbage på og til at huske de mennesker, der betyder noget for barnet, og som har givet et trofæ i gave.

Få sendt en gave direkte til modtager
Har du ikke mulighed for at være med til barnedåb, fødselsdag eller en anden festlig anledning, og du ønsker at give et dyretrofæ til væg, kan du vælge at få sendt gaven direkte til modtager. Når du foretager en ordre i vores webshop, kan du nemlig vælge at skrive en separat faktureringsadresse og en anden modtageradresse. Ved beskedfeltet under bestilling, kan du endvidere skrive, om du ønsker gaven pakket ind. Hvis du vil personliggøre det hele endnu mere, kan du vælge at bestille et af vores mange lykønskningskort og derefter skrive en besked i beskedfeltet. Så sørger vi for at håndskrive din helt personlige hilsen i kortet og vedlægge gaven. Nemt!

Få sendt din bestilling med GLS eller Postnord
Banditten legetøjsbutik og webshop på Østerbro sender pakker ud dag til dag på alle hverdage. Om du ønsker at anvende GLS eller PostNord til at levere din pakke, er helt op til dig. Er det svært at holde ventetiden ud, kan du selvfølgelig også enten foretage ordren og vælge afhentning i butik - eller ringe til os på telefon 3555 2808 og få det du har udset dig, sat til side - så kan du komme hjem med dit dyretrofæ og påbegynde indretningen af børneværelset samme dag.