OM BANDITTEN - 

Et eventyrligt univers for store og små

Lige der – midt på Østerbrogade nr. 138 – ligger en af bydelens bedste legetøjsbutikker: Banditten. Med næsen trykket flad mod ruden, afsløres et sandt slaraffenland af legetøj, børneinteriør, bøger og andre uundværligheder fra nogle af de bedste danske og udenlandske mærker.

Kvinden bag er Susanne Wiberg Thomsen. Og der var en særlig grund til at hun, tilbage i 2003, valgte at etablere Banditten: ”Dengang var min søn 3 år og det var umuligt, at finde lækkert interiør og spændende legetøj – ikke mindst til drenge, der var fanget lidt i krydsfeltet mellem plastiklegetøj af ringe kvalitet og pigernes pastelfarver.”

Det er nu 20 år siden, og at butikken stadig ligger på Østerbro – godt nok i større lokaler, et par skridt længere væk fra Trianglen end oprindeligt – tyder på, at Susanne langt fra var den eneste, der søgte noget ud over det sædvanlige.

Oplevelser og livslang byttefrist i butikken

Dengang som nu, er butikken stadig et uudtømmeligt eventyr for både små og store med hang til design og kvalitet. Og når man træder indenfor, mødes man af et kram af farver og fristelser – helt i Susannes ånd:

 ”Vi lægger stor vægt på, at kunderne får en oplevelse hos os. Her skal være dejligt og inspirerende, og så skal man kunne få masser af vejledning til at finde den helt rigtige gave.”

Netop gaver er en stor del af hverdagen i Banditten. 99% af alt, der sælges, pakkes ind i deres eget gavepapir – og skal gaven byttes, er der ingen byttefrist i butikken:

”Det er en service, særligt tiltænkt nybagte forældre,” forklarer Susanne og fortsætter: ”Det sidste man skal tænke på, når man er blevet mor eller far er, at bytte gaver inden det er for sent. Og her er det aldrig for sent – man kan bytte dem i morgen eller om et år, hvis det passer bedre ind i hverdagen.”


Mere end 4000 spændende varer at vælge imellem

Bandittens målgruppe spænder fra mødre på barsel og babyer til toddlers og teens. Særligt legetøj fra Djeco, Jellycat, Götz, Tiger Tribe og Lilliputiens pynter på hylderne i butikken, men der er også et fint udvalg af mere retro-inspireret legetøj som professorterningen, slime og lignende. Og så er der er alene 400 gode smågaver at vælge imellem, når der skal findes skole- eller kalendergaver.

Som noget nyt, er ”Det Kreative Univers” kommet til. Et helt lokale fyldt med kreative æsker og aktiviteter:

”Vi vil alle sammen gerne have børnene lidt mere væk fra computeren og med de kreative ting, har vi noget til børn fra 18 måneder til 13 år. Kunderne har taget supergodt imod muligheden for at kunne finde noget kreativt spændende og udfordrende til både drenge og piger,” fortæller Susanne.


Webshoppen -> www.banditten.dk

Ud over den fysiske butik på Østerbrogade, har Banditten også en webshop, hvor der hele tiden arbejdes på højtryk for at få alle varerne fra den fysiske butik lagt online. Her er pt. 4.000 forskellige varer, så uanset om du besøger os i legetøjsbutikken – eller kigger på nettet, har Banditten det hele. Og lidt til!

Hvis du vil se mere af Bandittens eventyrlige univers, kan du tage en virtuel rundtur i butikken via Google her.

Vores butik

Banditten
Østerbrogade 138
2100 København Ø
CVR 2730 9607
35 55 28 08
kundeservice@banditten.dk