OM BANDITTEN

Bandittens børneunivers består af vores fysiske butik på Østerbrogade 138 i København Ø samt vores webshop banditten.dk. 

Banditten blev etableret i 2003 af Susanne Wiberg Thomsen, og allerede året efter blev butikken kåret som ”Byens Bedste Børnetøjsbutik 2004-05” af AOK. Siden har flere og flere kunder fra nær og fjern fundet vej til Bandittens farvestrålende verden, og i 2006 flyttede butikken derfor til større lokaler på Østerbrogade 138 i København.

Hos os finder du et stort udvalg af legetøj i den allerbedste kvalitet samt et bredt udvalg af børneinteriør, der både pynter og skaber hygge i børneværelset. Mange af vores kunder finder den perfekte gave til barnedåben, fødseldagen, mindre skolegaver eller kreativt legetøj til ferierejsen hos os. Vi pakker naturligvis alt ind i smukt gavepapir og sætter byttemærker på, så gaverne altid kan byttes. Hos os er der nemlig ingen datofrist på, for der er ingen hast. Slet ikke når en ny baby lige er kommet til verden, og det sidste man har lyst til er at bytte gaver, inden fristen løber ud. Det skal altid være en hyggelig og sjov oplevelse at besøge os.

Hos Banditten lægger vi stor vægt på den bedste kundeservice, højeste kvalitet, smukkeste design og naturligvis glæden ved at finde noget, man ikke ser i de gængse legetøjsforretninger. 

Hvis du vil se mere af vores eventyrlige univers, kan du tage en virtuel rundtur i vores butik via Google her.

Vores butik

Banditten
Østerbrogade 138
2100 København Ø
CVR 2730 9607
35 55 28 08
kundeservice@banditten.dk


×