Kategorier

Producenter

Levering

LYNHURTIG LEVERINGSTID
Hos Banditten vil vi gerne sikre dig den hurtigste levering, så har vi varen i butikken, sender vi den til dig, senest dagen efter du har bestilt den. Det kan ske, at vores varer er udsolgte. Hvis dette er tilfældet, sender vi de varer, vi har på lager med det samme og eftersender resten hurtigst muligt - naturligvis helt uden ekstra omkostninger for dig. Du vil altid blive kontaktet, såfremt der er ekstra leveringstid på din bestilling.

GRATIS GAVESERVICE OG INDPAKNING
Vi pakker meget gerne dine gaver flot ind, sætter byttemærker på og vedlægger et fint kort. Alt sammen helt gratis og som en ekstra service til dig. Såfremt du ønsker at sende en personlig hilsen sammen med gaven, kan du skrive den i "Besked-feltet", når du vælger, om gaven skal pakkes ind (dette sker i forbindelse med check-out og betaling), så sørger vi for, at din hilsen bliver vedlagt på et af vores søde kort.
Hvis du ønsker, at gaven skal ankomme på en speciel dato, kan du ligeledes notere det her. Vi vil altid gøre vores bedste for at få pakken frem til den ønskede dato. 

FRAGTFRI LEVERING
Hvis du bestiller varer for over 500 kr., sender vi dem til dig ganske gratis i Danmark. Din bestilling bliver sendt til den GLS-pakkeshop, der ligger tættest på din leveringsadresse, eller du kan vælge at få pakken sendt til din arbejdsplads. Som en sidste mulighed kan du få sendt din bestilling til din hjemadresse, men vær venligst opmærksom på, at du SKAL være hjemme på leveringstidpunktet for at gøre brug af denne mulighed. GLS efterlader desværre ikke pakken ved hoveddøren m.v., da de gerne vil være helt sikre på, at pakken kommer sikkert frem til dig. 

BILLIG FRAGT FRA 29 kr.
Alle Bandittens priser er inklusiv moms, men eksklusiv forsendelesomkostninger til GLS eller Post Danmark. Det koster fra 29 kr. til GLS pakkeshop i hele Danmark, men du har selv mulighed for at vælge netop den forsendelesmetode, der passer dig bedst. Valget træffes i forbindelse med check-out.

MILJØRIGTIG EMBALLAGE
Hos Banditten.dk går vi meget op i bæredygtighed og i at skåne vores miljø mest muligt. Vi genbruger derfor i størst muligt omfang vores emballage og sender din bestilling af sted i en genanvendt kasse. Vi sætter et fint klistermærke udenpå papkassen for at markere dette og opfordre samtidig vores kunder til at bruge kassen igen. Indholdet i din kasse vil naturligvis altid fremstå nyt, lækkert og flot indpakket, hvis du har bedt om sidstnævnte. Godt for vores miljø og godt for fremtiden!

TRACK & TRACE
Du har mulighed for at vælge at få din pakke sendt med GLS eller Post Danmark. Begge steder kan du følge din pakkes vej til dig online via firmaernes pakkesporingservice Track & Trace. GLS og Post Danmark sender automatisk en mail og/eller SMS til dig med de relevante oplysninger.  

FORSENDELSER TIL GRØNLAND OG FÆRØERNE
Ved forsendelse til Grønland og Færøerne sendes varerne af sted som økonomiforsendelse og modtager betaler alle forsendelsesomkostningerne. Prisen for forsendelse beregnes efter vægt. Vi sender en separat e-mail med de relevante oplysninger.

FRAGT TIL ØVRIGE UDLAND
Kontakt os venligst for forespørgsel på priser på andre udlandsforsendelser.

MOMS
Ved bestillinger udenfor EU fratrækker vi desværre ikke den danske moms.

AFHENTNING I BUTIK
Du er altid meget velkommen til at afhente din bestilling i vores butik og spare fragtomkostningen. Vi vil faktisk også rigtig gerne hilse på dig :) Du vælger denne mulighed ved check-out. 

AFSENDELSESSTED

Alle bestillinger bliver afsendt fra vores butik i København. Husk at du altid kan kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ændringer i forbindelse med din bestilling. Vi hjælper dig meget gerne. 

Banditten
Østerbrogsgade 142
2100 København Ø.
CVR.: 2730 9607
Tlf.: 3555 2808
kundeservice@banditten.dk