Levering

LYNHURTIG LEVERINGSTID
Hos Banditten vil vi gerne sikre dig den hurtigste levering, så har vi varen i butikken, sender vi den til dig, senest dagen efter du har bestilt den. Det kan ske, at vores varer er udsolgte. Hvis dette er tilfældet, sender vi de varer, vi har på lager med det samme og eftersender resten hurtigst muligt - naturligvis helt uden ekstra omkostninger for dig. Du vil altid blive kontaktet, såfremt der er ekstra leveringstid på din bestilling.

BILLIG FRAGT FRA 39 kr.
Alle Bandittens priser er inklusiv moms, men eksklusiv forsendelesomkostninger til GLS. Det koster fra 39 kr. til GLS pakkeshop i hele Danmark, men du har selv mulighed for at vælge netop den forsendelesmetode, der passer dig bedst. Valget træffes i forbindelse med check-out.

MILJØRIGTIG EMBALLAGE
Hos Banditten.dk går vi meget op i bæredygtighed og i at skåne vores miljø mest muligt. Vi genbruger derfor i størst muligt omfang vores emballage og sender din bestilling af sted i en genanvendt kasse. Vi sætter et fint klistermærke udenpå papkassen for at markere dette og opfordre samtidig vores kunder til at bruge kassen igen. Indholdet i din kasse vil naturligvis altid fremstå nyt, lækkert og flot indpakket, hvis du har bedt om sidstnævnte. Godt for vores miljø og godt for fremtiden!

TRACK & TRACE
Du har mulighed for at vælge at få din pakke sendt med GLS. Begge steder kan du følge din pakkes vej til dig online via firmaernes pakkesporingservice Track & Trace. GLS  sender automatisk en mail og/eller SMS til dig med de relevante oplysninger.  

FORSENDELSER TIL GRØNLAND OG FÆRØERNE
Ved forsendelse til Grønland og Færøerne sendes varerne af sted som økonomiforsendelse og modtager betaler alle forsendelsesomkostningerne. Prisen for forsendelse beregnes efter vægt. Vi sender en separat e-mail med de relevante oplysninger.

FRAGT TIL ØVRIGE UDLAND
Kontakt os venligst for forespørgsel på priser på andre udlandsforsendelser.

MOMS
Ved bestillinger udenfor EU fratrækker vi desværre ikke den danske moms.

AFHENTNING I BUTIK
Du er altid meget velkommen til at afhente din bestilling i vores butik og spare fragtomkostningen. Vi vil faktisk også rigtig gerne hilse på dig! Du vælger denne mulighed ved check-out. Når du vælger "Afhentning i butik" modtager du en e-mail og vi kontakter dig telefonisk, så snart din bestilling er pakket og klar til afhentning.

AFSENDELSESSTED

Alle bestillinger bliver afsendt fra vores butik i København. Husk at du altid kan kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ændringer i forbindelse med din bestilling. Vi hjælper dig meget gerne. 

Banditten
Østerbrogade 138
2100 København Ø.
CVR.: 2730 9607
Tlf.: 3555 2808
kundeservice@banditten.dkMiljøvenligpakningcsr-maerket logo