Trælegetøj

Opdag den tidløse glæde ved trælegetøj, skabt til babyer, tumlinger, små og store børn. Hos Banditten tror vi på, at legetøj skal være både sjovt, lærerigt og gerne holde i generationer. Vores trælegetøjskategori er en skattekiste af fantastiske muligheder for at finde legetøj, der opfylder alle disse kriterier.  Læs mere

Filtrer efter

Alder
Mere.. mindre
Mærker
Mere.. mindre
Pris
49 kr 900 kr
Mere.. mindre
Filter
Viser 1 - 48 af 89

Vores store udvalg af trælegetøj er primært fra kvalitetsmærker som Djeco, Little Dutch og Spiegelburg. Sammen dækker de et stor område indenfor trælegetøj blandt andet:

Legemad:

Fremmer kreativitet og rolleleg med vores udvalg af trælegetøj i form af legemad. Djeco og Little Dutch tilbyder farverig og fantasifuld legemad, der inspirerer til legende kulinariske eventyr for de yngste kokke.

Puslespil og Spil:

Udfordr barnets sind og motoriske færdigheder med træpuslespil og spil. Little Dutch, Crocodile Creek og Mudpuppy præsenterer smukt designede puslespil, der ikke kun underholder, men også styrker koncentration og problemløsningskompetencer hos barn fra 1-6 år. Djeco har et stort antal af sjove spil til små og store børn.

Musikinstrumenter:

Inspirér små musikelskere med vores træmusikinstrumenter. HABA og Djeco´s musiklegetøj er skabt med fokus på kvalitet og sjov, og det er en fantastisk måde at introducere børn til magien af musik.

Trækdyr og Biler:

Fremmer motoriske færdigheder og legende eventyr med vores udvalg af trækdyr og træbiler. Djeco's trækdyr og Little Dutch's trækloder i gåvogne bringer timevis af sjov leg.

Puttekasser og Kuglebaner:

Udforsk konceptet af former og bevægelser med vores puttekasser og kuglebaner. Djeco's farverige designs og Little Dutchs bæredygtige tilgang gør legen endnu mere spændende og lærerig.

Værktøjsbænk:

Lad barnet være lille håndværker med vores træværktøjsbænk. Djeco's kreative og sikre træværktøj inspirerer til legende byggeprojekter og udvikler finmotoriske færdigheder.

Hvorfor Trælegetøj?

Trælegetøj er ikke kun sjovt, men det er også godt for både børn og miljøet. Det er holdbart, naturligt og frit for skadelige kemikalier. HABA og Little Dutch engagerer sig i bæredygtige produktionsmetoder, hvilket gør deres trælegetøj til en miljøvenlig og sikker mulighed for leg.

Dyk ned i vores trælegetøjskategori og oplev, hvordan trælegetøj fra Djeco, Little Dutch og Spiegelburg kan skabe varige minder og støtte udviklingen af vigtige færdigheder. Fra legemad til værktøjsbænk – hos Banditten finder du trælegetøj til ethvert barns eventyr og trælegetøj der kan gå i arv i generationer.