A Little Lovely Company

Her på siden kan du finde hele vores store og meget fine sortiment fra det hollandske firma A Little Lovely Company. A Little Lovely Company er blevet utrolig populær blandt bloggere verden over. Succesen skyldes primært A Little Lovely Companys søde og prisvenlige lamper i fine pastelfarver, som kan ses overalt på de sociale medier.

Læs mere

Filtrer efter

Kategorier
Mere.. mindre
Pris
39 kr 290 kr
Filter
Viser 1 - 24 af 24

A Little Lovely Company lamper, dyr og plakater

A Little Lovely Company sky lampe er den helt store bestseller. A Little Lovely Company sky lampe findes i flere farver og størrelser. I begyndelsen kørte en A Little Company lampe udelukkende på batterier, men de seneste år er kollektionen blevet udvidet med større natlamper med strømforsyning, som mange har efterspurgt. Disse A Little Lovely Company bordlamper findes blandt andet som en panda, en dinosaur, en stor badeand og en enhjørning.

A Little Lovely Company lampe udvalg er stort og blandt vågelamperne finder man blandt andet en enhjørning, en lille and, en dinosaur, et spøgelse, en honning bjørn, dådyr i to farver, en blå hval, en hvid kanin, en måne, en pære og naturligvis bestsellerne A Little Lovely Company sky i hvid og A Little Lovely Company sky i blå.

A Little Lovely Company lightbox A4 og A Little Lovely Company lightbox A5 kan du finde I vores sortiment sammen med ekstra bogstav-, og billede pakker, så man kan personliggøre sin lightbox.

Plakater til børneværelset

A Little Lovely Company laver desuden meget fine plakater til børneværelset. En A Little Lovely Company plakat er altid illustreret med de samme søde figurer som du finder på lamperne og papirkvaliteten er rigtig god. A Little Lovely Company plakaterne findes i to størrelser.

Som noget nyt har A Little Lovely Company præsenteret bideringe og bidedyr til baby. A Little Lovely Company bidelegetøjet findes med en lille panda, en svane, en kanin m.m. Bideringene er fremstillet i miljøvenligt 100% naturgummi fra Hevea træet og er en god hjælp ved tandfrembrud.

A Little Lovely Company ur til væggen kan du også finde her på siden. De flotte urer pynter på børneværelset og kan skærpe barnets interesse i at lære klokken. A Little Lovely Company vægurerne er lydløse, så de kan hænge på væggen uden at forstyrre barnets søvn.

Snekugler til børneværelset

Til sidst skal nævnes A Little Lovely Company snekugle og lampe. De bedårende snekugler har et hyggeligt lys og de hvirvler glimmer og sne rundt. Snekuglerne er en populær barselsgave og dåbsgave, da det er noget som barnet kan have glæde af i mange år. Med en A Little Lovely Company snekugle, kan du stimulere og underholde barnet ved puslebordet da lyset og glimmeret fanger barnets blik.

Alle disse eventyrlige A Little Lovely Company produkter kan du finde her i Bandittens store sortiment. Der kommer hele tiden nyheder, så er man vild med stilen, kan det godt betale sig at holde øje med A Little Lovely Company på siden her.