Puslespil

Hos Bandittens legetøjsbutik og webshop, finder du alt mellem himmel og jord inden for den hyggelige verden af puslespil. Der er puslespil til børn og voksne i alle aldre, og i alskens former, farver og sværhedsgrader, så vi er overbeviste om, at du uanset hvad kan finde noget, der passer til lige netop dit behov. Dyk ned i vores store puslespil kategori og lad dig inspirere, uanset om det er til gave eller til dig selv - vi har puslespil med fine og fantasifulde motiver henvendt til børn - og flotte, realistiske, abstrakte puslespil til voksne. Læs mere

Filtrer efter

Alder
Mere.. mindre
Kategorier
Mere.. mindre
Mærker
Mere.. mindre
Pris
29 kr 320 kr
Mere.. mindre
Filter
Viser 1 - 48 af 146

Puslespil fra 9 fantasifulde mærker
Vi er lagerførende med puslespil fra intet mindre end 9 forskellige mærker. Det er sjove puslespil fra fantastiske Djeco, som både laver puslespil i træ og hårdfør papirkvalitet, fine Londji puslespil, seje Madd Capp, australske Crocodile Creek, som laver deres produkter i genanvendt materiale og miljøvenlig soyabaseret farve, Mudpuppy puslespil, tyske Mudpuppy, Eurographics der laver særligt mange naturtro puslespil på 1000 brikker og mere i en særlig smart cut teknologi, så hver enkelt brik er helt unik, Galison puslespil og sidst men ikke mindst franske Poppik. Mærkerne har alle det tilfælles, at de går ind for en rigtig høj kvalitet, puslespil i slidstærke materialer og fremstillet på en ordentlig måde.


De forskellige kategorier
Læn dig roligt tilbage og søg efter et puslespil i god ro og mag, da vi har gjort al forarbejdet for dig. For at gøre det så nemt som muligt for dig som kunde, har vi brugt lang tid på at undersøge samtlige puslespil og delt dem ind i kategorier inde på hjemmesiden, så du nemt og hurtigt kan søge dig frem til lige dét, der passer bedst for dig. På denne måde slipper du for at skulle igennem de mere end 180 forskellige puslespil vi har - og løbende får tilføjet til vores sortiment af puslespil.

De mange kategorier er inddelt i antal brikker, som starter fra + 3 brikker og de efterfølgende hedder + 20 brikker, + 30 brikker, + 40 brikker, + 60 brikker, + 70 brikker, + 100 brikker, + 200 brikker, + 300 brikker, + 500 brikker, + 700 brikker, + 1000 brikker, + 1500 brikker, + 2000 brikker, + 3000 brikker. Derudover har vi også utallige særlige puslespil med kendetegn som ikke umiddelbart er typisk det, man ville forbinde med et normalt puslespil. Disse er derfor også blevet inddelt i kategorierne: holografiske puslespil, puslespil med glimmer, puslespil med klistermærker, Scratch & Sniff puslespil og selvlysende puslespil. Til slut har vi også en kategori med tilbehør til puslespil - her kan du finde praktisk opbevaring til brikker, skulle behovet være der. 

Til børn i alle aldre og voksne
Et puslespil er en god leg og beskæftigelse til børn og voksne i alle aldre. I puslespils-leg for de mindste bliver der både trænet øje- og hånd koordination, systemtænkning, bygge og sætte sammen, og det bliver anvendt til at træne det at holde koncentrationen og skabe fokus om det at blive færdig med et projekt og derigennem opnå en succesoplevelse. Det betyder bare noget at kunne se et færdigt projekt, og ved et spændende puslespil har du et håndgribeligt mål og resultat at følge.

Hjernegymnastik gennem et godt puslespil giver en høj underholdningsværdi, hvad enten du vælger at lægge et puslespil selv, sammen med venner eller som familiehygge. Når du samler puslespil på egen hånd, er det skønt for indre ro og skaber mindfulness. Man taber fornemmelsen af tid og sted og kan hurtigt ende med at fordybe sig i flere timer. Som familiehygge er det særligt rart at samles rundt om bordet om et fælles projekt og have noget, man kan gå til og fra til. De store puslespil med mange brikker kan godt være svære for mindre børn at lægge, men herigennem kan man få og skabe noget samarbejde, hvor de mindste i familien for eksempel kan blive sat til at inddele brikkerne i farver, hjørner og kanter og så fremdeles.


Mærkninger
Puslespillene du kan finde i vores webshop og legetøjsbutik, kommer alle fra mærker, der går op i ansvarlig og miljørigtig produktion. Du kan finde puslespil i træ og lidt mere kompakte papirbaserede brikker, som har en FSC mærkning og naturligvis er CE-mærket. Du kan købe træ og papirsvarer med FSC mærkninger med god samvittighed, da FSC-mærkningen er en international non-profit mærkningsordning, som sikrer dig som forbruger, at træet anvendt i produktionen kommer fra ansvarlig produktion og sikrer, at der ikke bliver brugt mere træ, end naturen og skoven selv kan nå at reproducere. Du er naturligvis altid velkommen til at ringe ind og spørge, hvis du har nogen spørgsmål til kvaliteten af vores produkter, så svarer vi efter bedste evne.  


Banditten service
Banditten er både en fysisk legetøjsbutik, som ligger lokalt på Østerbro i København, og vores webshop www.banditten.dk hvor vi sender bestillinger afsted fra dag til dag. Når du bestiller et puslespil over nettet, kan du få det sendt med enten GLS eller PostNord, men du har også muligheden for at bestille det med afhentning i vores butik. Så pakker vi tingene for dig, og du får en mail, når det hele er klar til at blive hentet. 

Tag et kig i vores store puslespil kategori og se, om du ikke har held til at finde det helt rigtige motiv til jeres næste puslespil.