HANDELSBETINGELSER

BETALINGSKORT
Du kan betale med Dankort, VISA/Dankort, Visa Electron, Maestro og MasterCard. Vi trækker først beløbet, når vi har sendt varerne af sted til dig, og vi kan altid kun trække det beløb, som du har godkendt ved betalingen - eller mindre.

BETALING MED ELEKTRONISK FAKTURA (EAN)
Hvis du køber ind for en offentlig institution eller kommune, har I mulighed for at benytte jeres EAN. nr. Vælg EAN faktura som betalingsmetode og husk at udfylde alle de nødvendige oplysninger. Indenfor 3 hverdage vil I herefter modtage jeres elektroniske faktura, og så snart betalingen er modtaget, sender vi jeres bestilling af sted.

RETURNERING & OMBYTNING
Vi håber naturligvis, at du bliver glad for din bestilling. Men skulle du alligevel ønske at ombytte eller returnere varen, yder Banditten 30 dage fuld returret på alle varer købt over vores internetbutik. Du skal blot returnere dit køb ubeskadiget og i den originale emballage sammen med din kvittering, hvor det fremgår, at varen er købt i vores internetbutik.

Såfremt din bestilling er beskadiget ved modtagelse, eller hvis der er sket en leveringsfejl, skal du kontakte Banditten indenfor 3 dage og herefter returnere varen til os i den originale emballage.

Sammen med det returnerede bedes du venligst vedlægge dit ordrenummer kvittering, samt opgive dit navn, adresse og telefonr. Så sender vi straks en ny eller indsætter dit tilgodehavende på din konto. Såfremt du har bestilt og betalt for varen i webshoppen, tilbageføres beløbet via dit betalingskort.

Husk at få en postkvittering som dokumentation for at du har sendt varen tilbage til os. Det sker desværre, at pakker forsvinder under transporten.

Bemærk! Vi refunderer ikke fragtudgifter i forbindelse med returnering, ombytning og ikke afhentede ordrer. Dette er naturligvis undtaget defekte varer, eller varer hvor vi har begået en fejl. I dette tilfælde skal du returnere varen samt vedlægge en kvittering på din retur-porto. Beløbet vil blive indsat på din konto, så snart vi har modtaget varen retur.

GAVEKORT & TILGODEBEVIS
Vi udsteder både gavekort og tilgodebeviser, der både kan benyttes i webshoppen eller i vores butik på Østerbrogade 138 i København. Gavekort kan enten bestilles i webshoppen under "Gavekort" eller i butikken. Både tílgodebeviser og gavekort er gyldige i 3 år fra udstedelsesdatoen, og det er naturligvis muligt at bruge begge dele af flere omgange.

FORBEHOLD
Banditten tager forbehold for eventuelle trykfejl, prisændringer, udsolgte varer og lignende i webshoppen.

KONTAKTINFO

Banditten
Østerbrogade 138
2100 København Ø.
Danmark
CVR. nr.: 2730 9607
Tlf.: 35 55 28 08
kundeservice@banditten.dk