HANDELSBETINGELSER

BETALINGSKORT
Du kan betale med Dankort, VISA/Dankort, Visa Electron, Maestro og MasterCard. Vi trækker først beløbet, når vi har sendt varerne af sted til dig, og vi kan altid kun trække det beløb, som du har godkendt ved betalingen - eller mindre.

BETALING MED ELEKTRONISK FAKTURA (EAN)
Hvis du køber ind for en offentlig institution eller kommune, har I mulighed for at benytte jeres EAN. nr. Vælg EAN faktura som betalingsmetode og husk at udfylde alle de nødvendige oplysninger. Indenfor 3 hverdage vil I herefter modtage jeres elektroniske faktura, og så snart betalingen er modtaget, sender vi jeres bestilling af sted.

RETURNERING & OMBYTNING
Vi håber naturligvis, at du bliver glad for din bestilling. Men skulle du alligevel ønske at ombytte eller returnere varen, yder Banditten 30 dage fuld returret på alle varer købt over vores internetbutik. Du skal blot returnere dit køb ubeskadiget og i den originale emballage sammen med din kvittering, hvor det fremgår, at varen er købt i vores internetbutik.

Såfremt din bestilling er beskadiget ved modtagelse, eller hvis der er sket en leveringsfejl, skal du kontakte Banditten indenfor 3 dage og herefter returnere varen til os i den originale emballage.

Sammen med det returnerede bedes du venligst vedlægge dit ordrenummer kvittering, samt opgive dit navn, adresse og telefonr. Så sender vi straks en ny eller indsætter dit tilgodehavende på din konto. Såfremt du har bestilt og betalt for varen i webshoppen, tilbageføres beløbet via dit betalingskort.

Husk at få en postkvittering som dokumentation for at du har sendt varen tilbage til os. Det sker desværre, at pakker forsvinder under transporten.

IKKE AFHENTEDE PAKKER
GLS opkræver 50 kr. hvis du ikke afhenter din pakke indenfor deres afhentningsfrist, og din bestilling sendes retur til os. Det sker helt automatisk og det har vi desværre ingen indflydelse på. De 50 kr. samt det oprindelige beløb som du har betalt for forsendelsen af din bestilling, returneres ikke, når pakken ikke afhentes. Ved fragtfri levering vil 50 kr. blive fratrukket det beløb, som du får tilbage for de uafhentede varer.

Når du har fået vores mail om at din pakke er afleveret til GLS, er det derfor vigtigt, at du holder øje med adviseringsmail eller SMS fra GLS om hvornår du kan afhente din pakke, og huske at hente den indenfor fristen. Check også gerne dit spamfilter hvis du ikke har hørt fra GLS 2-3 dage efter, at du har modtaget vores mail om, at din pakke er på vej til dig.

Bemærk! Vi refunderer ikke fragtudgifter i forbindelse med returnering, ombytning og ikke afhentede ordrer. GLS opkræver endvidere 50 kr. for at uafhentede pakker som de skal sende retur. Dette beløb dækker Banditten ikke. Ovenstående er naturligvis undtaget defekte varer, eller varer hvor vi har begået en fejl. I dette tilfælde skal du returnere varen samt vedlægge en kvittering på din returporto. Beløbet vil blive indsat på din konto, så snart vi har modtaget varen retur.

FORKERT OPLYST ADRESSE
GLS opkræver på et omdirigeringsgebyr på 60 kr. hvis du har oplyst en forkert adresse, postnummer eller by. Det sker helt automatisk og det har vi desværre ingen indflydelse på. Det er derfor meget vigtigt, at du sikrer dig, at det er de korrekte oplysninger du oplyser, når du bestiller dine varer hos os. Såfremt det ikke er tilfældet vil du modtage en opkrævning på 60 kr. til dækning af omdirigeringsgebyret. 

GAVEKORT & TILGODEBEVIS
Vi udsteder både gavekort og tilgodebeviser, der både kan benyttes i webshoppen eller i vores butik på Østerbrogade 138 i København. Gavekort kan enten bestilles i webshoppen under "Gavekort" eller i butikken. Både tílgodebeviser og gavekort er gyldige i 3 år fra udstedelsesdatoen, og det er naturligvis muligt at bruge begge dele af flere omgange.

FORBEHOLD
Banditten tager forbehold for eventuelle trykfejl, prisændringer, udsolgte varer og lignende i webshoppen.

KONTAKTINFO

Banditten
Østerbrogade 138
2100 København Ø.
Danmark
CVR. nr.: 2730 9607
Tlf.: 35 55 28 08
kundeservice@banditten.dk