HABA

Her kan du se vores store udvalg af fantastisk legetøj fra HABA. HABA er et tysk firma, der har eksisteret i mere end 75 år. Mærket har vundet et utal af priser, og det er bestemt ikke uden grund. Legetøjsfirmaet laver nemlig kun det allerbedste, når det kommer til legetøj. Læs mere

Filtrer efter

Kategorier
Mere.. mindre
Pris
55 kr 400 kr
Filter
Viser 1 - 25 af 25

Hos Banditten sælger vi utrolig mange af de lækre trærangler, som er fremstillet i bøgetræ og indfarvet med giftfri vandfarver. Ranglerne er nemlig særdeles populære, designet er smukt, og sikkerheden er altid helt i top. Det er rangler, der med garanti bliver babys fortrukne.

En HABA-dukke og dukketøj fra Lilli and friends-serien, står højt på mange pigers ønskeliste. Her er kvalitet og legeværdien også høj, så det er bare om at vælge sin favorit. De klassiske søm- og hammerbræt, kan man finde i de fleste af landets børnehaver. Barnet træner sin finmotorik og morer sig samtidig med, at sætte forskellige figurer og former fast på et korkbræt med små søm. Der findes flere forskellige æsker, og legetøjet er en bestseller. Altid en god fødselsdagsgaveide!

Haba Legemad - fremstillet i træ eller i det nye bløde materiale - behøver vist ingen nærmere introduktion. Det er genialt, når der skal leges købmand eller gourmekok, og det har eksisteret i årevis. I Banditten har vi fine Legemad haba is som frugt is, hjerte is, chokolade is og isvafler med kugleis.Hvem vil ikke hygge med en Legemad is.

Udklædningstøj er sidste skud på stammen, og du kan finde hele det flotte udvalg under ”Legetøj” og ”Udklædningstøj”. Her er masser af sjove kostumer i høj kvalitet og med gennemtænkte detaljer. Udklædning der er perfekt til Fastelavn, Halloween eller fantasifuld rolleleg året rundt.

Udover at opfinde noget af det bedste legetøj på kloden gør HABA også meget for at beskytte vores jord. Siden 2010 har de haft PEFC stemplet, som betyder, at man genplanter et træ, hver gang man fælder et. På denne måde er firmaet med til at sikre, at der også er masser af træer tilbage, når vores børn bliver voksne.

Legetøjsfirmaet har desuden et utal af sikkerhedsgodkendelser, og alt deres legetøj bliver fremstillet i Tyskland. Du kan trygt overlade dit barns sikkerhed til HABA.