Hama

Her på siden kan du se vores sortiment af de farvestrålende Hama perler. I Bandittens kreative univers har vi valgt at have et stort udvalg af perler fra Hama. Der findes Hama perler i alle regnbuens farver: selvlysende perler der lyser op i mørket, smukke perler med glimmer eller perlemors effekt, gennemsigtige perler, samt alle de velkendte klassiske farver. Der findes med andre ord Hama perler til det hele! Læs mere

Filtrer efter

Alder
Mere.. mindre
Kategorier
Mere.. mindre
Pris
12 kr 275 kr
Mere.. mindre
Filter
Viser 1 - 48 af 93

Hama perler produceret i Danmark

Vidste du, at Hama er et dansk mærke, der fremstiller alle deres perler på deres fabrik i Nykøbing Mors? Hama blev grundlagt i 1971 af virksomheden Malte Haaning Plastic A/S. Firmaet der så dagens lys i 1961, producerede blandt andet sugerør, da de pludseligt oplevede en stor efterspørgsel på rørformede perler. I 1971 dannede de derfor selskabet Hama, der siden har været kendt for deres fantastiske gode kvalitet og store udvalg af farverige plastikperler.

Hama Midi perler

Det første produkt i det nu verdenskendte sortiment fra Hama, blev firmaets perler Hama Midi størrelsen, der også den dag i dag er blandt de mest solgte. Efterhånden som efterspørgslen og populariteten tog til, kom der flere produkter på markedet – heriblandt de klassiske Hama Mini perler, Hama Maxi perler, Hama perleplader, samt serien af sjove Hama Maxi stifter og stift plader. Hama perler og tilbehør bliver i dag solgt til mere end 50 lande verden over, så man må sige Hama perlerne er en succes!

Hama Maxi perler

Til mindste børn, der lige er begyndt at lege med Hama perler, bør man vælge Hama Maxi perler. Man kan få Hama perleplader og Hama perler i bøtte, men der findes også nogle fine gavesæt til børnefødselsdagen, eller Hama gaveæsker med blandt andre den meget populære Gurli Gris.

Hama perler udvikler dit barn

Hama perler og Hama perleplader udfordrer børn allerede fra de er blevet 3 år gamle, og de populære farverige plastikperler findes da også i alle landets børnehaver. Barnet lærer at genkende og skelne mellem farver, får trænet de finmotoriske evner, øje-hånd koordinationen samt koncentrationen. Perlelegen styrker ligeledes barnets fantasi og forestillingsevne, og som et ekstra plus giver legen et tiltrængt pusterum i hverdagen, til hyggelig fordybelse og ro. Man kan derfor både benytte Hama perler som pædagogisk værktøj, eller blot som en fin og kreativ gave, som barnet altid bliver glad for.

Kun fantasien sætter grænser når man leger med perler Hama. I vores sortiment kan man både købe Hama perleplade stykvis, eller købe de samlede sæt med forskellige Hama perleplader. Udover at sætte plastikperlerne på de fine Hama perleplader, kan man også bruge Hama perler alene og fremstille de fineste perlehalskæder, armbånd og meget mere.

Hama perler - den perfekte gave

Hvis man giver Hama perler og Hama perleplader i gave, vil man altid kunne blive ved med at udvide samlingen med flere farver eller nye perleplader. Legen bliver kun sjovere, efterhånden som mulighederne bliver større. Hama perlerne er de seneste år, også blevet et hit blandt store børn og teenagere. De ældre børn finder DIY projekter på de sociale medier, samt flotte billeder på nettet, som de derefter genskaber i Hama perler og med store Hama perleplader der sættes sammen.