Sparebøsser 

Hos Banditten.dk har vi et stort udvalg af de flotte retro elefant sparebøsser fra Norsu.

Læs mere
Viser 1 - 5 af 5

De skønne, retro sparebøsser blev fremstillet i 7o'erne og delt ud til børnene i Sveriges banker, når barnet åbnede sin første opsparingskonto. Elefanterne blev en stor succes, og de bliver nu genproduceret på den samme fabrik som tidligere og i de originale støbeforme. Når de bliver sat sammen, holder maskinen dem i toppen, hvilket gør, at du altid vil kunne se to mindre mærker på hver sin side ved møntindkast.

Elefant sparebøsserne findes i to størrelser - en Maxi samt en Mini model - og i et utal af smukke farver. Du kan se vores store udvalg af de skønne spareelefanter her på hjemmesiden. Sparebøsserne bliver fremstillet i formstøbt plastisk og har lås i bunden, der åbnes med en lille metalnøgle.

Her i Banditten kan vi også tilbyde de søde sparebøsser fra A little Lovely Company.

Sparebøsserne er udformet som de mest fantastiske dyr og er slet ikke til at stå for, og de venter kun på at få mønter i maven. Der er en revne i ryggen til at putte pengene i og skal mønterne ud igen, drejes på en knap i bunden og vupti!!

Sparebøsserne er selvfølgelig helt fri for BPA og phthalater! Sparebøsserne pynter på ethvert børneværelse, og de er ligeledes en rigtig god barnedåb- og fødselsdagsgave, da barnet lærer noget om at spare penge op og gemme dem et sikkert sted.

×