Sparebøsser

Hos Banditten.dk har vi et stort udvalg af de flotte retro elefant sparebøsser fra Norsu.

Læs mere

Filtrer efter

Alder
Mere.. mindre
Mærker
Mere.. mindre
Pris
85 kr 300 kr
OK
Filter
Viser 1 - 28 af 28

De skønne, retro sparebøsser blev fremstillet i 7o'erne og delt ud til børnene i Sveriges banker, når barnet åbnede sin første opsparingskonto. Elefanterne blev en stor succes, og de bliver nu genproduceret på den samme fabrik som tidligere og i de originale støbeforme. Når de bliver sat sammen, holder maskinen dem i toppen, hvilket gør, at du altid vil kunne se to mindre mærker på hver sin side ved møntindkast.

Elefant sparebøsserne findes i to størrelser - en Maxi samt en Mini model - og i et utal af smukke farver. Du kan se vores store udvalg af de skønne spareelefanter her på hjemmesiden. Sparebøsserne bliver fremstillet i formstøbt plastisk og har lås i bunden, der åbnes med en lille metalnøgle.

Her i Banditten kan vi også tilbyde de søde sparebøsser fra A little Lovely Company.

Sparebøsserne er udformet som de mest fantastiske dyr og er slet ikke til at stå for, og de venter kun på at få mønter i maven. Der er en revne i ryggen til at putte pengene i og skal mønterne ud igen, drejes på en knap i bunden og vupti!!

Sparebøsserne er selvfølgelig helt fri for BPA og phthalater! Sparebøsserne pynter på ethvert børneværelse, og de er ligeledes en rigtig god barnedåb- og fødselsdagsgave, da barnet lærer noget om at spare penge op og gemme dem et sikkert sted.