Scrunch

I Banditten er vi glade for at kunne præsentere helt fantastisk udelegetøj fra Scrunch, der er til at folde sammen og let at have med på tur, stranden o.lign. Læs mere

Der er ingen produkter i denne kategori.

Scrunch spand

Scrunch udmærker sig ved at producere helt genialt udelegetøj. Bl.a. har vi foldbare Scrunch spande i alskens farver fra Funkit World. Scrunch spandene er fremstillet i silikone og vejer kun 210 gram. De kan rumme 1,5 liter og kan tåle både frost og høj varme. Scrunch spandene har et godt ergonomisk håndtag ligeledes i silikone, der gør det nemt for barnet at bære den. Scrunch-bucket er sjov at lege med i badekaret, på stranden eller i sandkassen. Det er også sjovt for mindre børn at putte ting i den og tage dem op igen eller til at bære legesager i. Den kan bruges til opbevaring eller til blomster på altanen - mulighederne er mange. Scrunch-bucket er "FDA food safe" og CE-mærket.

Scrunch bold

I Banditten finder I også matchende Scrunch skovle og Scrunch sandforme. Vi vil især nævne Scrunch-ball, der er en serie af farverige, lækre bolde med blød og nubret overflade. Den enkelte Scrunch bold kan foldes helt sammen, så den ikke fylder noget, og den er derfor genial at have med på legepladsen, til rytmik, i parken eller på ferien. Scrunch-ball er fx. god til de helt små børn, som deltager i babyrytmik og skal ligge på maven på bolden, til det større barn som kan trille med bolden, eller de helt store som kaster og griber. Scrunch bolden leveres med et pusterør og to propper, og man kan derfor selv bestemme, hvor blød eller hård den skal være. Da det er meningen, at man puster bolden op, når man har brug for den - taber den langsomt luft, og pusterøret benyttes derfor, så bolden bliver klar til brug igen. 

Scrunch fiskenet 

Scrunch har også lavet nogle helt fantastiske fiskenet med teleskophåndtag. Fiskenettet kan klappes sammen, så det er lige til at tage med i tasken og fylder ikke noget, når det efterfølgende skal opbevares. Man kan altså selv bestemme om Scrunch fiskenettet skal foldes helt ud, og hvis det skal bruges af mindre børn, kan man vælge kun at folde det ud noget af vejen. Scrunch-fiskenettet er fremstillet i meget god kvalitet i polyester, mens stangen er fremstillet i rustfrit stål. Håndtaget er i blødt PVC-materiale - naturligvis helt fri for phatalater - er dejligt blødt at røre ved, og sikrer barnet et godt greb.Tag Scrunch fiskenettet med på tur eller ferie og fang krabber, fisk og andre sjove ting på stranden, søen eller i vand.

Udover vandlegetøj forhandler vi også fine Scrunch frisbee til de lidt større børn samt sammenklappelig tegnemåtte med medfølgende tuscher. Et stort hit i Banditten er Scrunch navneskilt i silikone til børn. Med de fine snap armbånd i forskellige farver behøver I ikke at være nervøse for at jeres børn "bliver væk". På armbåndet skrives navn og telefonnummer, og det passer til børn i alle aldre. En super idé til børn der er ved stranden, på tur o.lign.

Scrunch forhandler 

Scrunch København eller Scrunch online? Besøg Banditten - din Scrunch forhandler i vores butik på Østerbrogade 138 og se hele det store udvalg. Ellers er online en mulighed. I webshoppen har vi nemlig lagt alt Scrunch online, og du kan være heldig at finde flere tilbud.

Hvad enten du er til strandlegetøj, badelegetøj eller noget helt andet, så er Banditten leveringsdygtige på samtlige parametre. Vi er utrolig glade for at have Scrunch varerne på hylderne hos Banditten, og skal du bruge råd og vejleding til køb af disse, så kan vores kundeservice være behjælpelige. Du kan eksempelvis hive fat i os gennem chatten i højre hjørne eller finde de andre kontaktoplysninger i toppen af siden.

Hos Banditten pakker vi ind med et smil, det være sig uagtet anledning og det er helt gratis. Du skal blot vælge, hvilken type indpakning du gerne vil have på dit køb. Det gør du samme sted, som du putter tingene i kurven.