Paraplyer til børn

Det kan være svært af finde en paraply i børnestørrelse, men her kan du se et flot udvalg af paraplyer til børn i sjove og farverige designs. Læs mere

Filtrer efter

Alder
Mere.. mindre
Mærker
Mere.. mindre
Pris
85 kr 120 kr
Mere.. mindre
Filter
Viser 1 - 10 af 10

Hos Banditten har vi valgt at have et stort sortiment af paraplyer til børn, samt et par større paraplyer til teens og voksne. Alle vores paraplyer til børn er fyldt med farvestrålende, søde og seje motiver, der med garanti vil vække stor glæde hos de mindste børn på en regnvejrsdag.

Det britiske firma Rex London laver nogle meget fine paraplyer til børn i en rigtig god kvalitet. Kollektionen indeholder mange populære motiver som f.eks. paraply med dinosaur, paraply enhjørning, paraply med flamingo og børneparaply med biler. Desuden er flere af børneparaplyerne illustreret med velkendte dyr som en løve, tiger eller andre søde dyr. Der er endda en spændende paraply med et verdenskort, eller en rumraket, som især drengene er vilde med. Mulighederne er mange!

Lilliputiens står for de mest magiske paraplyer til børn. Disse paraplyer har hemmelige tegninger, der dukker op, når paraplyen bliver våd, og tegningerne forsvinder igen, når paraplyen tørrer. Som en ekstra gevinst har de fleste Lilliputiens paraplyer også et smart lille vindue, så barnet kan kigge ud, når turen går gennem vandpytterne.

Man kan også finde lidt ekstra magi i de paraplyer, der er fremstillet til teens og voksne. Hos Banditten har vi blandt andet en stor klassisk paraply, hvorpå der dukker regndråber op i alle regnbuens farver, når paraplyen bliver våd. Derudover har vi en sølvfarvet paraply i refleks materiale, der lyser flot op i mørket. Dette er især genialt, når man færdes på mørke gader, fordi man altid kan være sikker på at blive set af biler og cyklister. Disse to paraplyer kan klappes sammen, så de nemt kan komme med i skoletasken.

Djeco paraply til børn har vi også et udvalg af. Djeco paraplyerne findes i gennemsigtigt plast med forskellige fantasifulde motiver, som børn er glade for. Firmaets nyeste paraplyer er helfarvede og er fyldt med smukke farver og illustrationer. Der er f.eks. paraply med fisk, paraply med fugle eller børneparaply med robotter.

Der er naturligvis også mange, der vælger at bruger paraplyerne til at skærme baby og små børn for solen. Paraplyerne vejer ikke så meget, og de kan også nemt bruges på stranden eller en tur i parken.

Vi sælger rigtig mange paraplyer til børn og baby i vores butik på Østerbrogade 138, og det er altid skønt at se, hvor glad barnet bliver for at få sin helt egen paraply at hoppe i regnpytter med. Derfor er en børneparaply også en rigtig god og brugbar gaveide, som helt sikkert vil vække begejstring næste gang regnen siler ned.

Bandittens udvalg af paraply til børn ændrer sig og vokser hele tiden. Tag et kig på siden her og se om du kan finde den helt rigtige paraply til dit barn!