Legemad

Hos Banditten forhandler vi legemad og legekøkken til børn. Legemad er udformet i små, søde størrelser, så det visuelt og formmæssigt efterligner rigtige køkken og madvarer. Nogle madvarer er udformet med velcro bindinger, så barnet kan dele madvaren op i mindre portioner eller skiver og efterfølgende sammensætte dem igen. I vores udvalg af legemad med velcro finder du flere små sæt, hvor madvarerne har disse velcro bindinger. Et godt eksempel er vores populære tesæt, der bl.a. indeholder en legemad kage. Den runde kage er bundet samme med velcro og giver barnet rig mulighed at opdele kagen og atter samle den igen. Læs mere

Filtrer efter

Alder
Mere.. mindre
Mærker
Mere.. mindre
Pris
19 kr 800 kr
Mere.. mindre
Filter
Viser 1 - 48 af 61

Udvalget i legemad til køkkenet spænder meget bredt. Madvarerne fås i et væld af varianter, farver og materialer. Her hos Banditten forhandler vi legemad i træ og legemad i plastik fra flere af de store og populære producenter. I vores sortiment finder du bl.a. Djeco legemad, Haba legemad og Plantoys legemad. Legemaden sælges typisk i små sæt, hvor producenterne har lavet pakker med eksempelvis grøntsager, frugter, brød eller noget helt fjerde. Nogle sæt kommer også i en kombination af disse. Legemaden er lavet i højeste kvalitet af branchens førende producenter, der også gør at legemaden er solid og kan klare mange timers leg. Legetøjsmadens flotte udformning er med til at skabe en hyggelig og virkelighedstro oplevelse for såvel børn som voksne. Hvem kan ikke se hyggen i at blive inviteret på aftensmad lavet på et legemad komfur eller blive budt på en legemad is.

Barnets leg med legemaden er med til at styrke motorikken og giver samtidig barnet ideen om at være kok i eget køkken. Oplevelsen ved at lege i et legekøkken, kan ydermere være med til at give barnet, basal læring om at være i et køkken og er et oplagt redskab til at lære barnet om sammenhængen mellem bl.a. farver, madvarer og navnene på elementerne i et køkken. Et legekøkken danner grundlag for mange timers sjov og underholdende leg, hvor læring og udvikling af dit barns motorik og sanser virkelig kommer i spil.

Legemad i træ

Hos Banditten finder du et stort udvalg af legekøkkener samt massevis af super sjovt træ legemad og tilbehør. Vi har legemad i træ, startsæt til børn helt ned fra 18 måneder fra Plantoys samt træ legemad fra 3 år og opefter fra blandt andet Djeco og HABA. Alt vores legemad er fremstillet i træ, filt samt en smule plastik, naturligvis alt sammen i den allerbedste kvalitet. Træ legemad er derfor nem at vedligeholde og gøre rent, så det kan bruges i flere år fremover. 

Børn elsker at lege kok og servere mad og drikke fuldstændig ligesom mor og far. Den eneste forskel er, at her er der tale om legemad i træ, men stadigvæk virkelighedstro retter, med masser af flotte farver og timevis af sjov underholdning. 

Når bamsen eller familien skal inviteres til te eller en lille snack, har vi nogle særdeles fine sæt af legemad i træ med blandt andet tallerkener, kopper, bestik og endda et lille bord. Endvidere har vi det bedst sælgende træ legemad, te-stel med kage, kopper, lys, serveringsbakker og små te-poser fra Djeco i lyserøde eller blå nuancer. 

Hvad med et sjovt legekøkken i træ? Hos Banditten forhandler vi nemlig børnekøkkener med masser af ekstra tilbehør som for eksempel gryder, pander, køkkenredskaber samt salt og peber kværne. Nogle af legekøkkenerne har endda en stålvask, fuldstændig ligesom et rigtigt køkken.

Vi har også mange sæt af legemad i træ i forskellige temaer. Skal der spises sushi, burger, lidt fra salatbaren, brunch eller hvad med en lækker pizza? I vores sortiment af træ legemad finder du sågar en blender hvor barnet selv kan dreje frugten rundt indtil der er lavet en lækker, sund smoothie.

Du kan også finde din helt egen købmandsbutik, så barnet kan blive chef for sin egen butik og sælge legemad i træ videre til gæster og familien i huset. 

Det er tale om flotte store æsker fyldt med lækkerier, mad og andet lege service der kan mikses på kryds og tværs. Der er masser af muligheder og det hele passer til hinanden.

Træ legemad er helt klassisk og fantastisk legetøj til børn. Børnene leger forskellige rollelege og lærer at lave noget til andre mennesker eller måske dukken. Samtidig får barnet styrket sin finmotorik samt taktile sans, med alle de forskellige strukturer og små stykker træ legemad og frugt som skal samles. Herudover er træ legemad en af de helt klassiske beskæftigelser til at styrke samspil/sammenhold med andre børn og udvikle sin fantasi- og forestillingsevne. Der er en grund til at der findes et legekøkken i alle landets børnehaver, det er rigtig godt legetøj!

Alt træ legemad du finder hos Banditten er naturligvis sikkerhedsgodkendt til børn og er sikkerhedsmæssigt fuldstændigt forsvarligt og fri fra skadelige stoffer, også selvom det kommer i munden. Så er der en ting mindre at bekymre sig om.