Tolo Toys

Tolo Toys er en fantastisk samling af prisvindende udviklingslegetøj, som tilbyder uovertruffen pædagogisk læring til børn i alderen 3 måneder til 5 år. Læs mere

Filtrer efter

Alder
Mere.. mindre
Kategorier
Mere.. mindre
Pris
69 kr 700 kr
Mere.. mindre
Filter
Viser 1 - 38 af 38

Tolo er en britisk ejet virksomhed som blev etableret i 1985. Alt i Tolo legetøjsprodukter er designet med sikkerhed og holdbarhed for øje. Kun materialer af højeste kvalitet anvendes, og strenge testprocedurer sikrer, at kvalitetsstandarderne forbliver konstant høje.

Tolo Toys har ikke ændret meget på deres produkter, eller priser, i alle de år som firmaet har eksisteret. For hvorfor ændre noget som har så høj legeværdi, kvalitet og hvor mange af produkterne er blevet moderne klassikere indenfor baby og tumling legetøj.

Så oplev den ultimative legeoplevelse med Tolo Toys! Det prisbelønnede legetøj er designet i den allerbedste kvalitet, så barnet kan nyde det i mange år fremover. Med smukke stærke farver, der stimulerer, og spændende lyde og lys, vil baby elske at udforske alle firmaets spændende legetøjsprodukter.

Tolo Toys er den perfekte gaveidé til barnedåb eller de første fødselsdage. Det klassiske plastlegetøj i sødt design har runde, dejlige bløde former og spændende aktiviteter, der vil underholde i timevis. Og når barnet er vokset fra det, kan Tolo gå i arv fra barn til barn. Giv børnene den bedste start på livet med Tolo Toys!