Stor maracas med mini kugler (1-3 år)

115,00 kr

5 stk. på lager i webshop og butik

3 anmeldelser

Beskrivelse

Introducerer den fantastiske store tofarvede maracas fra Tolo Toys, det perfekte musikinstrument til børn i alderen 1 til 3 år. Denne maracas er designet med fokus på både sjov og sikkerhed.

Med sin gennemsigtige konstruktion og små mini kugler indeni skaber maracas en fascinerende visuel oplevelse for dit barn. De små kugler bevæger sig rundt, når maracas rystes, og dit barn kan se dem danse og hoppe inde i instrumentet.

Den behagelige og spændende raslelyd, som maracas producerer, vil give dit barn en fornemmelse af rytme og musik. Det er en fantastisk måde at introducere musik til de små og stimulere deres sanser.

Maracas er også praktisk designet med en ophængningsfunktion, der gør det nemt for små hænder at gribe efter legetøjet. Dette giver dit barn mulighed for at udforske lyden og bevægelsen af maracas på en sjov og interaktiv måde.

Som med alle Tolo Toys-produkter er denne store maracas af høj kvalitet. Materialer af bedste kvalitet er blevet brugt til at sikre holdbarhed og sikkerhed. Du kan være tryg ved, at dit barns leg med maracas er sikker og fyldt med glæde.

Giv dit barn en musikalsk oplevelse med denne fantastiske store maracas fra Tolo Toys. Lad deres musikalske rejse begynde med sjov, spænding og kvalitet, der kun findes hos Tolo.

Produkt information

Alder 1-2 år - 3-4 år
Mål 17 x 8 x 7.5 cm
Reference 89655 (TO89655)
Mærke Tolo Toys