Gode smågaver 

Kategorien "Gode smågaver" er perfekt hvis man har brug for at finde en lille, billig gave. Legetøjet fra blandet andet Tiny Copenhagen og Djeco kan bruges som skolegave, en lille belønning efter lægebesøg eller naturligvis op til jul som kalendergaver. Her finder du også et stort udvalg af kalendergaver til børn.

Læs mere
Viser 1 - 48 af 342

Mange af vores kunder bruger ligeledes smågaverne som en opmærksomhed til de lidt større søskende når de mindste skal døbes m.v. Legetøjet kan bruges af børn mellem 3 og 10 år - både piger og drenge - så der er noget til dem alle! Vi har både små spil, småt retro legetøj, klistermærker, professorterninger, hoppebolde, træk-op dyr samt masser kreative ting og sager. Kig kategorien igennem og find netop det legetøj eller slik, som du skal bruge. Et godt tip er at have et lille lager i skuffen, så man altid har en lille gave ved hånden.

Gode smågaver som Kalendergaver til børn

Hos Banditten har vi et stort udvalg af gode smågaver, der kan bruges til kalendergaver. Det vil sige, at du hos os har mulighed til at købe alt indenfor kalendergaver børn. Det være sig alle 24 gaver. Mange af tingene kommer direkte fra vores gode samarbejdspartnere og derfor kan vi sælge dem til en usædvanlig lav pris.

Kalendergaver 2018

I år har der igen været store trends indenfor legetøj. Hvem husker ikke fidgetspinneren, som i flere måneder plagede det ganske land. Tidligere har vi set store diller indenfor yoyo’er, fingerskateboards og deslige. Hos Banditten søger vi altid, at have et opdateret sortiment, af hvad der er populært lige nu og klassikere.

Kalendergaver ideer

Vi har over 400 forskellige gaveideer på lager. Det være sig både til store og små.

Kalendergaver til børn 1 år

Kalendergaverne til de allermindste er igen i år et stort fokus. Faktisk har vi inddelt det i endnu flere underkategorier, så du kan få det du specifikt søger til dit barns alder.

Kalendergaver til børn 2 år

Her er det især ting som modellervoks og andet legetøj. F.eks fra firmaet Djeco, som hitter. Det kan også være snurretoppe og tusher, der vil være oplagt at putte i en kalendergave.

Kalendergaver til børn 3 år

I denne kategori er der lidt mere praktisk legetøj end i kategorien ovenfor. Her er der både tegnetavler og lommerlygter. Alt hvad de små behøver, for at kunne komme på eventyr.

Kalendergaver til børn 4 år

Her minder gaverne lidt om dem i kategorien ovenfor. Her er endnu flere funktionelle ting. Se blandt andet det store udvalg af “slime”.