Kreativt legetøj

Som barn er det vigtigt at få lov til at være kreativ. Derfor har vi samlet en imponerende mængde af spændende kreativt legetøj her på siden, så dit udvalg bliver så stort som muligt. Læs mere

Filtrer efter

Alder
Mere.. mindre
Kategorier
Mere.. mindre
Mærker
Mere.. mindre
Pris
5 kr 480 kr
Mere.. mindre
Filter
Viser 1 - 48 af 760

Vi elsker kreativt legetøj hos Banditten! Derfor har vi skabt et helt butikslokale i vores butik på Østerbrogade 138, kaldet ”Det kreative univers”. Her finder du udelukkende kreativt legetøj i alle afskygninger, og til børn i alle aldre. Det er et legetøjsmekka udi perler, maling, tuscher, viskelædere og blyanter med duft, modellervoks, malebøger, klistermærker, sy- og broderingssæt, tegneskabeloner, krympeplast og meget mere. Heldigvis finder du fuldstændig det samme udvalg her i vores webshop. Der er over 600 varer at vælge imellem så gør gerne brug af underkategorierne, så du hurtigere kan finde, det du leder efter.

Kreativt legetøj dækker over rigtig mange forskellige sjove kreative sysler. Hvis du er på udkig efter kreative æsker med forskelligt indhold, kan vi klart anbefale de kreative sæt fra Djeco. Af de mest populære kan nævnes kreativ æske med glimmer, Mal efter nummer, Leg med smukt metalfolie, Lær at tegne, Kreativ æske med sandfarve, fingermaling til de små samt kreative æsker med maling og baggrunde til de større børn.

Djeco har også mindre kreative sæt, hvor barnet kan kaste sig ud i at lege med mosaikker, scratch kort, folde origami, klistermærkebøger, samt perlesæt hvor de smukkeste smykker skal samles. Desuden præsenterer Djeco et stort udvalg af modellervoks samt forme og redskaber, der alt er blandt mærkets bestsellers.

Hvis man ikke er ude efter store kreative æsker, er det naturligvis også muligt at blot at købe en pakke med tuscher i den allerbedste kvalitet, farveblyanter, maling, trylletuscher, fingermaling, stempler og et stort udvalg af fine klistermærker fra Djeco.

Tiger Tribe er et andet mærke, som man bør holde øje med, hvis man er vild med kreativt legetøj. Tiger Tribe har ligesom Djeco et utal af kreative æsker, så der er lidt for enhver smag. Colouring set er kreative æsker, der er perfekte til at have med på rejsen. Her får man et samlet sæt med en tegneblok med fine illustrationer, tuscher til at farve med samt søde klistermærker, der kan dekorere tegningerne. Colouring set findes i mange forskellige varianter f.eks. med havfruer, biler, enhjørninger, pirater og dyr.

Tiger Tribes sortiment byder også på sjove kreative beskæftigelser, hvor barnet skal lave sin egen prinsessekrone, farvestrålende masker, postkort, trin for trin lære at tegne, male på glas eller være kreativ med glitter tape. Der er masser af muligheder.

Hvis man leder efter billige gaver indenfor kreativt legetøj, er vores selektion af viskelæder med duft i alle afskygninger, blyanter med duft, klistermærker med duft, Mandalas malebøger samt neon vandfarver et hit! Herudover har vi også fjer, glimmer, lim og massevis af Hama perler i butikken.

Kort sagt, uanset hvad dit barn er interesseret i, så har vi det her!