Jellycat 

I Banditten er vi stolte at af være Jellycat forhandler af de mest fantastiske Jellycat tøjdyr.

Jellycat laver super søde, sjove og klassiske tøjdyr i højeste kvalitet og altid lidt mere luksuøst end alle andre. Har du ikke før mærket en Jellycat bamse, vil du straks føle den særligt bløde kvalitet.

Læs mere
Viser 1 - 48 af 268

Jellycat bamse udvalg

en Jellycat bamse undlader aldrig at imponere med sin uovertrufne kvalitet og charmerende udtryk. En Jellycat bamse er en ven for livet, og gaven som aldrig skal byttes. Det engelske legetøjsfirma Jellycat har skabt unikke personligheder siden 1999. Jellycat er blevet kendt i hele verden, fordi firmaet er en ener på sit felt. Her går blødhed, humor, højeste kvalitet og cuteness faktor op i en højere enhed, og det sker alt for sjældent i legetøjsbranchen. 

Hvert år præsenteres den ene vidunderlige Jellycat bamse efter den anden. Kun fantasien sætter grænser, når designteamet fra Jellycat sender elefanter, giraffer, hunde, katte, flagermus, krokodiller, ugler, frøer, heste, pingviner, ænder, får, pindsvin, ræve, vaskebjørne, slanger, løver, mus, aber, næsehorn, grise, pandabjørne og naturligvis den evigt populære Jellycat kanin af sted for at møde de forventningsfulde børn - og deres voksne. 

Hos Banditten har vi inddelt vores Jellycat bamser i serier: klassisk Jellycat bamse, vilde dyr Jellycat bamse, kanin Jellycat bamse, bondegårdsdyr Jellycat bamse, fjollede Jellycat bamse, eventyrlige Jellycat bamse. For ikke at glemme vores Jellycat Bashful bamser, Jellycat Cordy Roy bamser og Jellycat Slackajack bamser, som er bestsellers, men vi kan slet ikke vælge. Leder du efter Jellycat tilbud, kan du ofte finde gode Jellycat tilbud i vores udsalgs kategori her på webshoppen.

Jellycat bamse nyheder

Banditten har masser af Jellycat bamse nyheder. I år har Jellycat lavet de sjove og humoristiske Jellycat Amuseable bamser i form af for eksempel en ananas Jellycat bamse, en stort sød jordbær Jellycat bamse, en avokado Jellycat bamse, en is Jellycat bamse eller hvad med en sky eller regnbue Jellycat bamse. De nyeste sushi Jellycat bamser, er også helt fantastiske og slet ikke er til at stå for. Disse Jellycat tøjdyr finder du i kategorien fjollede Jellycat bamse.

Alle bamserne fra Jellycat kan håndvaskes og hænges til tørre, hvilket mindsker allergigener. Jellycat tøjdyr er alle samme sikkerhedsgodkendt og langt de fleste Jellycat tøjdyr kan bruges fra baby bliver født. En Jellycat bamse er derfor altid en sikker vinder som barselsgave, til barnedåb eller fødselsdag.

Jellycat forhandler

Hos Banditten er vi Jellycat forhandler. Vi forhandler også Jellycat vedhæng til skoletaske eller nøgler, Jellycat skuldertasker, Jellycat rygsække, Jellycat futter og babysko, Jellycat ophæng til barnevogn eller klapvogn samt et stort udvalg i Jellycat bøger til de mindre børn.

Jellycat København eller Jellycat online

Jellycat københavn eller Jellycat online? Besøg din Jellycat forhandler i vores butik på Østerbrogade 138 og se hele det store Jellycat bamseudvalg. Ellers er Jellycat online en mulighed. I webshoppen har vi nemlig lagt alt Jellycat online og du kan være heldig at finde flere Jellycat tilbud.

×