Jellycat

Hos Banditten er vi stolte at af være Jellycat forhandler af de mest fantastiske Jellycat tøjdyr.

Jellycat laver super søde, sjove og klassiske tøjdyr i højeste kvalitet og altid lidt mere luksuøst end alle andre. Har du ikke før mærket en Jellycat bamse, vil du straks føle den særligt bløde kvalitet.

Læs mere

Filtrer efter

Kategorier
Mere.. mindre
Pris
89 kr 1700 kr
Filter
Viser 1 - 48 af 322

Jellycat bamse udvalg

En Jellycat bamse undlader aldrig at imponere med sin uovertrufne kvalitet og charmerende udtryk. Det er en ven for livet, og gaven som aldrig skal byttes. Det engelske legetøjsfirma Jellycat har skabt unikke personligheder siden 1999. Jellycat er blevet kendt i hele verden, fordi firmaet er en ener på sit felt. Her går blødhed, humor, højeste kvalitet og cuteness faktor op i en højere enhed, og det sker alt for sjældent i legetøjsbranchen.

Hvert år præsenteres den ene vidunderlige Jellycat bamse efter den anden. Kun fantasien sætter grænser, når designteamet sender elefanter, giraffer, hunde, katte, flagermus, krokodiller, ugler, frøer, heste, pingviner, ænder, får, pindsvin, ræve, vaskebjørne, slanger, løver, mus, aber, næsehorn, grise, pandabjørne og naturligvis den evigt populære Jellycat kanin af sted for at møde de forventningsfulde børn - og deres voksne.

Hos Banditten har vi inddelt vores Jellycat bamser i serier: klassisk bamse, vilde dyr, kanin, bondegårdsdyr, fjollede Jellycat bamser, eventyrlige bamser. For ikke at glemme vores Jellycat Bashful bamser, Jellycat Cordy Roy bamser og Slackajack bamser, som er bestsellers, men vi kan slet ikke vælge. Leder du efter Jellycat tilbud, kan du ofte finde dem i vores udsalgs kategori her på webshoppen.

En bamse står for os, hos Banditten, som noget helt unikt. De betyder ofte lige det mere, end det andet legetøj og det er der en god grund til, en bamse er nemlig ikke bare en bamse, det er en potentiel følgesvend gennem hele bardommen, det er et minde, som der potentielt kan ses tilbage på senere i livet. Det er den man holder i hånden når tingene er skræmmende, det er den man siger farvel til inden man begynder i skole og det er den der altid er der, når man har slået sig. Derfor er bamser fra Jellycat så vigtige for os, fordi de er lavet i en kvalitet som har potentiale til at kunne holde hele barndommen og stadig hænge sammen. Vores erfaring viser, at kvalitet vægtes højere end kvantitet når det kommer til bamser - i hvert fald når det kommer til den specielle bamse.

Jellycat bamse nyheder

Banditten har masser af nyheder. I år er der lavet sjove og humoristiske Jellycat Amuseable bamser i form af for eksempel en ananas bamse, en stort sød jordbær Jellycat bamse, en avokado Jellycat bamse, en is eller hvad med en sky eller en regnbue. De nyeste sushi Jellycat bamser, er også helt fantastiske og slet ikke er til at stå for.

Alle bamserne fra Jellycat kan håndvaskes og hænges til tørre, hvilket mindsker allergigener. Jellycat tøjdyr er alle samme sikkerhedsgodkendt og langt de fleste Jellycat tøjdyr kan bruges fra baby bliver født. En Jellycat bamse er derfor altid en sikker vinder som barselsgave, til barnedåb eller fødselsdag.

Jellycat forhandler

Vi forhandler både bamser, men også vedhæng til skoletaske eller nøgler, skuldertasker, rygsække, Jellycat futter og babysko, ophæng til barnevogn eller klapvogn samt et stort udvalg i Jellycat bøger til de mindre børn.
Jellycat København eller Jellycat online? Besøg din Jellycat forhandler i vores butik på Østerbrogade 138 og se hele det store udvalg. Ellers er online en mulighed. I webshoppen har vi nemlig lagt alt Jellycat online og du kan være heldig at finde flere tilbud.

Jellycat Sushi bamser

Sushi bamser er en ny kollektion af bamser fra i denne kategori. Bamserne har været meget efterspurgte og derfor kan vi nu også, med glæde tilføje dem til vores webshop.

Jellycat sushi er definitionen af nuttet, med deres små ansigter på de flotte bamser, på de lækre sushi stykker er de både uimodståelige at kramme med og de er faktisk næsten så realistiske, at de får tænderne til at løbe i vand. Bamserne markerer et skift i det man kalder “fast-food bamser”. Tidligere har det været muligt at købe fast food bamser som burgere, pølser og deslige, madvaner som det ikke nødvendigvis er alle som har mod på at installere som noget positivt i børns hoveder. Sushi er et lidt sundere og friskere produkt og det kan sagtens være med til at installere nogle positive madvaner i de danske børn.

Se også vores samlede udvalg af bamser hos Banditten

Sushi bamser er generelt ikke noget, som tidligere har været set på det danske marked, men med lanceringen fra engelske Jellycat, et mærke som står for noget af det mest innovative og eksklusive indenfor bamser, er det ganske sikkert noget man vil kunne se komme fremadrettet.

Sushibamserne er stofbamser lavet i et dejligt blødt materiale, som nemt kan vaskes ved uldprogram og derefter føntørres, så de beholder deres fluffy-ness.

Jellycat sushi bamserne kommer i flere forskellige versioner, som alle matcher forskellige typer af sushi, som alle kan fås nede hos din lokale sushi bar. Her er både tale om en nigiri bamse, en California bamse og en Maki bamser. Alle tre versioner af sushi, som du eller nogen i din familie har stiftet bekendtskab med Silly Sushi bamserne.

Gode gaver hos banditten

Hvad end du er til Sushi, til Kaniner, til drager eller til noget helt fjerde, så er Banditten leveringsdygtige på samtlige parametre. Vi er utroligt glade for at have Jellycat bamser på hylderne hos Banditten og skal du bruge råd og vejledning til køb af disse, så kan vores kundeservice være behjælpelige. Du kan eksempelvis hive fat i os gennem chatten i højre hjørne eller finde de andre kontaktoplysninger i toppen af siden.

Hos Banditten pakker vi ind med et smil, det være sig uagtet anledning og det er altid helt gratis. Du skal blot vælge hvilken type indpakning du gerne vil have på dit køb. Det gør du samme sted, som du putter tingene i kurven.