Lykønskningskort 

Skal du sende en sød fødselsdagshilsen eller måske finde et fint barnedåbskort? Her på siden finder du vores store udvalg af lykønskningskort til enhver anledning. Brug gerne menuen til venstre for lettere at finde frem til netop det kort, du leder efter. Læs mere

Viser 1 - 24 af 274

Hvorfor så mange lykønskningskort hos Banditten.dk

Hos Banditten har vi igennem mange år solgt sjove fødselsdagskort til børn, søde barselskort og fine barnedåbskort sammen med vores dejlige legetøj. Alle med stor succes. Igennem årene har flere og flere kunder efterspurgt kort til andre anledninger, så som bryllupskort, konfirmationskort, Mors dags kort, julekort og fødselsdagskort til voksne. Udvalget af lykønskningskort er dalende i landets butikker og webshops, og vi har derfor sat os for at finde de absolut smukkeste, sjoveste og fineste lykønskningskort til enhver anledning, og præsentere dem for dig her på Banditten.dk. Du kan også finde alle de flotte kort i vores butik på Østerbrogade 138 i København. Her er du altid velkommen til at komme på besøg og få hjælp til at finde det helt rigtige kort til netop din festlige anledning.

Det er igen blevet moderne at sende eller aflevere et smukt kort til en glad modtager. Et lykønskningskort som er nøje udvalgt og udfyldt med en personlig hilsen, vækker glæde og taknemmelighed hos enhver, ung som gammel. Især under og efter COVID-pandemien sætter vi pris på omtanken, tiden der er brugt på at skive på ”den gammeldags maner” og et flot kort sætter prikken over i’et, sammen med den smukt indpakkede gave.


Fødselsdagskort

Vores største udvalg af lykønskningskort finder man under fødselsdagskort. Her finder du den helt rigtige fødselsdagshilsen til børn og voksne, fødselsdagskort med årstal for eksempel den 18-års fødselsdag, eller alle de runde fødselsdage: 20 år, 30 år, 40 år, 50 år, 60 år, 70 år og selv 80 år fødselsdagskort. Vi har også sjove fødselsdagskort til veninden, fødselsdagskort til mænd – som ellers kan være lidt svære at opstøve - og flotte kort til fødselsdagen helt uden tekst.


Barselskort & barnedåbskort

I vores brede udvalg af lykønskningskort finder man også mange fine barnedåbskort og søde barselskort som bruges, når baby kommer til verden. Det er altid en glædelig anledning, når et barn bliver født eller skal døbes, og rigtig mange af vores kunder kommer netop for at finde lækkert kvalitetslegetøj til den store dag. Med et sødt kort til barnedåben, eller en lille hilsen på barselsgangen, har forældre og børn et lille glædeligt minde om, hvem der var med ved de store øjeblikke i barnets liv.


Bryllupskort

Det samme gør sig gældende for vores bryllupskort, som er meget populære. Her er både romantiske bryllupskort, klassiske lykønskningskort til bryllup samt sjove kort til bryllupsdagen.  

 

Mors dag kort & Fars dags kort

Mors dag kort og Fars dag kort er i sagens natur også efterspurgt her i legetøjsbutikken. Mange vil gerne glæde kæresten eller ægtefællen med et kærligt Mors dags kort, eksempelvis den første gang dagen oprinder. Det er jo også en stor dag for nybagte forældre, og vi har derfor valgt at have lykønskningskort til netop Mors dag og Fars dag.


Inspirational Quotes kort

Inspirational Quotes kort er eftertragtede blandt teenagerne. Her er tale om postkort med inspirerende tekster og positive citater om livet, der skaber eftertænksomhed og glæde. Postkortene bliver ofte sat i ramme og hængt på væggen, brugt som bogmærker eller givet i gave til bedste veninden.


Julekort

Julekort er sidste skud på stammen, og udvalget vokser sig større med tiden. En julehilsen til familie, venner eller kollegaer er en hyggelig juletradition, som er kommet for at blive. De klassiske julekort går i øvrigt fint i tråd med vores store udvalg af julepynt, som man også finder her i webshoppen. 

Sidst men ikke mindst finder man i vores omfangsrige udvalg også kort helt uden tekst eller årstal. Disse kort kan bruges til enhver anledning, og de har alle fantasifulde illustrationer og vidunderlige farver.


Lykønskningskort – Et kæmpe udvalg

Bandittens brede udvalg indeholder mini kort, lykønskningskort i standard størrelse (kortets størrelse står anført under den enkelte vare) og postkort af forskellig slags. Alle vores lykønskningskort – postkort undtaget – leveres sammen med en fin kuvert, så den lille hilsen er lige til at sende med posten, hvis man ønsker det.

Der bliver ikke sparet på fantasifuldheden, når det kommer til design af de forskellige kort. Nogle lykønskningskort har glimmer på eller metallic papir indsat, nogle har flotte 3D effekter, mens andre er udstansede eller prægede i forskellige mønstre. Fælles for hele vores selektion er, at kortene er udvalgt på grund af deres lækre kvalitet. Nogle kort er FSC mærket hvilke betyder, at det er produkter af papir og træ, som du altid kan købe med god samvittighed. Det er fordi, at der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere træ, end den pågældende skov kan nå at reproducere. Derudover er FSC-mærket din sikkerhed for, at både plante- og dyreliv bliver beskyttet, samt at de personer, som arbejder i skoven og uddannede og har det korrekte sikkerhedsudstyr og en ordentligt løn.


Spred glæde med et lykønskningskort

Det er altid en fornøjelse at give og modtage et af vores skønne kort uanset anledning. Så hvis du er på udkig efter et smukt, romantisk, humoristisk, inspirerende, vintage design, eller et kort til børnefødselsdagen, så er du kommet til det helt rette sted. Brug gerne vores underkategorier i venstre side for lettere at finde det helt rigtige lykønskningskort. God fornøjelse!