Djeco 

Til de mindste børn er der et bredt udvalg af udviklende trælegetøj: hammerbræt, puttekasser, stabletårne, trækdyr, musikinstrumenter, puslespil og meget mere. Det er charmerende legetøj i smukke farver og gode materialer, der kan gå i arv fra barn til barn.

Til de større drenge er den nye Arty Toyz serie med seje pirater, sørøverskibe, ridderborge og superhelte et kæmpe hit. Hos de store piger er prinsesseslottet, sminkebordet, smykker, tasker og det store udvalg af legemad blevet bestsellers i butikken.

Læs mere
Viser 1 - 48 af 455

De kreative æsker er et kapitel for sig selv, og man kan finde noget til alle aldersgrupper. Der er tale om spændende og fordybende kreativt legetøj, der skaber dekorative resultater til stor glæde for barnet. Sideløbende med de kreative sæt laver Djeco også lækre tusser, farver,  farveblyanter og fingermaling i højeste kvalitet. Flotte tegneskabeloner, modellervoks, sykort, kukkasser, "Design dit eget modeshow" og meget andet.

Sidst men ikke mindst, udbygges Djeco´s interiør-serie hele tiden. Her finder man et unikt udvalg af wallstickers/vægklistermærker og pop-up dyr til væggen, træbogstaver, fine loftslamper og luftige mobiler/uroer til babyer og som pynt i det større børneværelse. Du kan finde hele vores sortiment længere nede på siden.

Her kan du se vores store udvalg af legetøj og fine ting til børneværelset fra Djeco.

Det franske mærke Djeco er en ener på sit felt.  Firmaet har siden 1954 lavet det mest fantastiske legetøj - altid i uovertruffen kvalitet - og det siger ikke så lidt. Firmaet samarbejder med en perlerække af dygtige illustratorer, for hele tiden af skabe nye, fantasifulde og spændende produkter. Resultatet er flere produktlinjer, målrettet til forskellige aldersgrupper.