Djeco 

Alle kender efterhånden mærket Djeco. Mærket nyder stor respekt og beundring i hele legetøjsverdenen og anerkendelsen er fuldt ud fortjent. Djeco er nemlig en ener på sit felt. Djeco legetøj har eksisteret siden 1954 og det franske firma, der har base lige ved siden af Notre Dame kirken i Paris, vedbliver med at fremstille det mest fantastiske Djeco legetøj og børneinteriør, år ud og år ind.

Læs mere
Viser 1 - 48 af 611

Djeco legetøj er altid i uovertruffen kvalitet! Djeco er nemlig et af de eneste legetøjsmærker hvor vi stort set aldrig har reklamationer og hvor vi glæder os som små børn til at modtage deres nye katalog, hver gang det bliver udgivet. Hos Banditten er vi derfor meget glade for, og ikke mindst stolte af at være Djeco forhandler København, og det har vi faktisk været siden vi åbnede butikken for over 16 år siden.

Djeco samarbejder med en perlerække af dygtige illustratorer for hele tiden at skabe nye, fantasifulde og spændende Djeco produkter. Resultatet er flere produktlinjer målrettet til forskellige aldersgrupper. Derfor har vi også et meget stort udvalg af sjovt og spændende Djeco legetøj, børnesminke til fastelavn og Halloween, populære tatoveringer til børn, samt masser af fint interiør til børneværelset i Bandittens sortiment.

Djeco til alle aldre

Til de mindste børn findes der et bredt udvalg af udviklende Djeco trælegetøj: hammerbræt, puttekasse, stabletårn, trækdyr, musikinstrumenter, Djeco puslespil og meget mere. Det charmerende Djeco legetøj er udstyret med smukke farver og gode materialer, der kan gå i arv fra barn til barn.

Til de større drenge er den fantastiske Arty Toyz serie med farlige pirater, sørøverskibe, modige riddere, drager, ridderborge og seje superhelte et kæmpe hit. Hos de store piger er Djecos prinsesseslot, Arty Toyz prinsesser og prinser, sminkebord, masser af forskellige smykker og smykkeskrin lige sagen, og det store udvalg af Djeco legemad er blevet bestsellers i butikken.

De kreative Djeco æsker er et kapitel for sig selv, og man kan finde noget til alle aldersgrupper. Der er tale om spændende og fordybende kreativt Djeco legetøj, der skaber dekorative resultater til stor glæde for barnet. Vi har utallige kreative æsker til børn helt ned til 3 år og op til 15 år, så det er altid muligt at finde en god fødselsdagsgave til barnet, blandt alle det spændende kreative legetøj. Sideløbende med de kreative Djeco sæt, laver Djeco også lækre tuscher, farver, farveblyanter og Djeco fingermaling i højeste kvalitet. Flotte Djeco tegneskabeloner, modellervoks, sykort, kukkasser, "Design dit eget modeshow" og meget andet.

Sidst men ikke mindst udbygges Djeco's interiørserie hele tiden. Her finder man et unikt udvalg af Djeco wallstickers/vægklistermærker og pop-op dyr til væggen, Djeco træbogstaver, fine Djeco lamper til loftet og luftige mobiler/uroer til babyer og som pynt i det større børneværelse. Og vi må ikke glemme de smukke Djeco snekugler i forskellige, fantastiske afskygninger.

×