Djeco

Velkommen til Djeco's mange fantastiske legetøjsprodukter! Hos Banditten finder du over 850 forskellige Djeco varer at vælge i mellem. Tag et kig! Læs mere

Filtrer efter

Alder
Mere.. mindre
Kategorier
Mere.. mindre
Pris
15 kr 800 kr
Mere.. mindre
Filter
Viser 1 - 48 af 883

Djeco hos Banditten

Djeco legetøj er altid i uovertruffen kvalitet! Djeco er nemlig et af de eneste legetøjsmærker hvor vi stort set aldrig har reklamationer og hvor vi glæder os som små børn til at modtage deres nye katalog, hver gang det bliver udgivet. Hos Banditten er vi derfor meget glade for, og ikke mindst stolte af at være Djeco forhandler København, og det har vi faktisk været siden vi åbnede butikken for over 16 år siden.

Alle kender efterhånden mærket Djeco. Mærket nyder stor respekt og beundring i hele legetøjsverdenen og anerkendelsen er fuldt ud fortjent. Djeco er nemlig en ener på sit felt. Djeco legetøj har eksisteret siden 1954 og det franske firma, der har base lige ved siden af Notre Dame kirken i Paris, vedbliver med at fremstille det mest fantastiske Djeco legetøj og børneinteriør, år ud og år ind.

Djeco samarbejder med en perlerække af dygtige illustratorer for hele tiden at skabe nye, fantasifulde og spændende Djeco produkter. Resultatet er flere produktlinjer målrettet til forskellige aldersgrupper. Derfor har vi også et meget stort udvalg af sjovt og spændende Djeco legetøj, børnesminke til fastelavn og Halloween, populære tatoveringer til børn, samt masser af fint interiør til børneværelset i Bandittens sortiment.

Djeco til alle aldre

Til de mindste børn findes der et bredt udvalg af udviklende Djeco trælegetøj: hammerbræt, puttekasse, stabletårn, trækdyr, musikinstrumenter, Djeco puslespil og meget mere. Det charmerende Djeco legetøj er udstyret med smukke farver og gode materialer, der kan gå i arv fra barn til barn.

Til de større drenge er den fantastiske Arty Toyz serie med farlige pirater, sørøverskibe, modige riddere, drager, ridderborge og seje superhelte et kæmpe hit. Hos de store piger er Djecos prinsesseslot, Arty Toyz prinsesser og prinser, sminkebord, masser af forskellige smykker og smykkeskrin lige sagen, og det store udvalg af Djeco legemad er blevet bestsellers i butikken.

De kreative Djeco æsker er et kapitel for sig selv, og man kan finde noget til alle aldersgrupper. Der er tale om spændende og fordybende kreativt Djeco legetøj, der skaber dekorative resultater til stor glæde for barnet. Vi har utallige kreative æsker til børn helt ned til 3 år og op til 15 år, så det er altid muligt at finde en god fødselsdagsgave til barnet, blandt alle det spændende kreative legetøj. Sideløbende med de kreative Djeco sæt, laver Djeco også lækre tuscher, farver, farveblyanter og Djeco fingermaling i højeste kvalitet. Flotte Djeco tegneskabeloner, modellervoks, sykort, kukkasser, "Design dit eget modeshow" og meget andet.

Sidst men ikke mindst udbygges Djeco's interiørserie hele tiden. Her finder man et unikt udvalg af Djeco wallstickers/vægklistermærker og pop-op dyr til væggen, Djeco træbogstaver, fine Djeco lamper til loftet og luftige mobiler/uroer til babyer og som pynt i det større børneværelse. Og vi må ikke glemme de smukke Djeco snekugler i forskellige, fantastiske afskygninger.

Stort sortiment

For at gøre vores store og brede sortiment mere overskueligt har vi delt det op i en række underkategorier så du nemmere og hurtigere kan finde det produkt du leder efter. Kan du ikke finde det ønskede produkt du leder efter kan du prøve at finde produktet via vores søgefunktion. Kan du fortsat ikke finde det? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice for at høre nærmere omkring det ønskede produkt.

Hos Banditten finder du blandt andet det populære Djeco legemad som i mange år har været børnenes foretrukne legetøj når det handlede om at udforske køkkenet.

Det livagtige og kreative legemad kommer til at give at nogle sjove stunder i køkkenet hvor barnet kan få sin første forståelse for at lave mad. Det er så hyggeligt og sødt når de små står i deres egne køkkener og prøver at gøre efter deres far og mor.

Vi har også de populære Djeco tatoveringer i alverdens motiver og forskellige temaer. Tatoveringer er perfekte til fest og til at sætte lidt kulør på hverdagen. Tag et kig på vores store udvalg af både sjove, flotte og uhyggelige tatoveringer. Alle tatoveringer er lette at påføre da de er dermatologisk testede, så du skal blot bruge en klud og vand.

Der findes rigtig meget kreativt legetøj fra Djeco, som kan underholde børn i timevis. Du finder blandt andet et sjovt og kreativ udvalg af tegneskabeloner, puslespil, byg-selv vindmøller og mange andre udfordrende kreative lege og tiltag. Slip fantasien løs og lad kreativiteten blomstre med et af de mange kreative legetøjsprodukter fra Djeco.

Djeco til alle

Vores store udvalg af Djeco er lavet for at i ikke skal gå glip af noget fra det fantastiske mærke. Med lækre produkter til fornuftige priser kan man komme med ind i et univers af fantastiske Djeco produkter. Der bliver ikke gået på kompromis med noget i produkterne. I et smukt samspil mellem flotte farver og vanvittig høj kvalitet formår produkter fra Djeco at give smil og latter til både børn og voksne.

Nyheder fra Banditten

Vi har massere af sprøde nyheder fra Djeco på vores webshop eller i vores butik. Nyhederne er lavet til alle aldre, så der er virkelig noget at glæde sig over. Der er blandt andet puslespil, kreativt legetøj, tatoveringer, snekugler og meget mere som er nyt. Vores interesse for Djeco bliver ved med at stige så der kommer nye produkter og nyheder. Du kan altid sikre dig førsteretten til vores gode tilbud ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Derudover kan du også følge os på Instagram og Facebook for at holde øje med vores konkurrencer, tilbud, nyheder og hyggelige billeder fra vores butik.

Hos Banditten elsker vi Djeco og alle deres fantastiske produkter, så vi forstår godt hvis du har lyst til at give det som gave til en du holder af. Det populære mærke har gennem mange år spredt meget glæde hos mange børn over hele verden. Når du vil glæde en du holder af med en gave fra Djeco er vi hos Banditten altid parate til at pakke din gave ind. Du skal blot vælge hvilken indpakning du ønsker når du lægger produktet i kurven, så klarer vi resten. VI håber du bliver glad for din indpakkede ordre og at du havde en god oplevelse med at handle ved Banditten.

Når du køber en gave hos Banditten så er du sikker på at alt vores legetøj og interiør er i højeste kvalitet. Vi leverer altid inden for 1-3 hverdage, med billig fragt (Gratis ved ordre over 499,-) Har du spørgsmål eller er du i tvivl om noget er du altid velkommen til at kontakte vores altid smilende kundeservice.