Playforever

Er du på udkig efter smukt legetøj med et elegant design og med en fejlfri finish? Så er Playforever legetøjsbiler, flyvere og motorcykler det helt rigtige valg!  

Læs mere

Filtrer efter

Pris
79 kr 575 kr
Filter
Viser 1 - 11 af 11

Playforever er et engelsk firma, der designer tidløst og elegant legetøj i verdensklasse! Playforevers grundlægger Julian Meagher har siden barndommen været dybt fascineret af klassiske vintage biler og deres ikoniske designs. Her fra udsprang hans ambition om at skabe en samling af smukt luksus legetøj, der kan gå i arv gennem generationer, og det må man sige, at mærket Playforever fuldt ud lever op til.

Hos Banditten er vi meget begejstrede for alt Playforever, og vi har derfor valgt at have et meget bredt udvalg af Playforever biler, Playforever fly samt Playforever motorcykler. Der præsenteres løbende nye modeller og farver, så det kan betale sig at holde øje med siden her, hvis man ønsker nyt Playforever legetøj til samlingen.

Playforever biler er nogle af de mest populære gaver hos Banditten. Legetøjsbilerne bliver i stort omfang brugt som barselsgave, barnedåbsgave og fødselsgave. En Playforever racerbil spænder bredt aldersmæssigt, og vi sælger dem skam også til voksne. Det er bestemt ikke alle gaver, der kan følge barnet igennem livet som en Playforever bil. Legetøjsbilen kan stå på børneværelset og pynte, når baby er helt lille. Barnet kan lege med sin Playforever bil, når det bliver gammelt nok, og når det store barn ikke længere er interesseret i legetøj, kan bilen igen stå og pynte smukt på værelset, og senere i stuen.

I Playforever racerbilserien findes der biler, der allerede kan bruges fra barnet er 1 år f.eks. Playforever Vigletta racerbil, Playforever Malibu racerbil og Playforever Monaco racerbil.

Playforever Malibu racerbil, Playforever Formel 1, Playforever Speedy Lee Mans samt Playforever Bruno er legetøjsbiler, der er velegnede fra 3-årsalderen og opefter. Det samme gør sig gældende for de strømlinede amerikanerbiler som Playforever Maverick, Sherif modellerne og Thunderline bilerne.

Udover de forskellige serier af retro biler har firmaet præsenteret Playforever Enzo motorcykel med sidevogn, Playforever fly i forskellige farver samt en Playforever plakat til børneværelset.

Et samarbejde mellem Hugo Boss + Playforever har udmøntet sig i den fantastiske Rufus racerbil, hvori der sidder en super cool hund bag rattet. Racerbilen blev straks et samlerobjekt hos børn og barnlige sjæle, så mon ikke der kommer flere samarbejder hen ad vejen.

Playforever legetøj er altid fremstillet i de fineste materialer med UV-resistent overflademaling - der giver legetøjet en smuk glans - og med en god vægt samt børnevenlige bløde gummihjul, der gør legetøjet sjovt at lege med. Alle modeller er sikkerhedstestet efter de højeste internationale standarder, og det er derfor sikkert for dit barn at lege med.

Playforever er bygget til at vare hele livet og med det formål, at det også meget gerne må glæde kommende generationer, både børn såvel som voksne.