Fødselsdagskort

Der er mange måder at sige tillykke på. Tillykke med fødselsdagen, bon anniversaire, happy birthdayfeliz cumpleanos. Der er nok ligeså mange måder at sige tillykke med fødselsdagen på, som der er sprog og mennesker her på jorden.  

Hos Banditten kan vi nok ikke komme med et præcist bud på præcist, hvordan du skal sige tillykke med fødselsdagen i et fødselsdagskort til den, du har kær, men vi har gjort en dyd ud af at skabe et stort udvalg af smukke og unikke fødselsdags kort, så du kan finde præcis dét, hvor du tænker “det her fødselsdagskort passer perfekt”.  Læs mere

Filtrer efter

Kategorier
Mere.. mindre
Mærker
Mere.. mindre
Pris
25 kr 40 kr
Mere.. mindre
Filter
Viser 1 - 48 af 147

Tag et kig gennem vores store udvalg af kort til fødselsdag og lad dig inspirere blandt smukke, sjove, finurlige, klassiske og skæve fødselsdagskort. Om du ønsker et kort med en mopset kat, en eksistentiel krise, en løve der spiser al kagen eller noget helt fjerde, er vi sikre på, du kan finde noget, der sætter et smil på læben hos fødselaren.  

Hvorfor et fysisk fødselsdagskort? 

Et minde fra en ganske særlig dag, en rund fødselsdag eller måske bare en hilsen fra uventet kant. Ord betyder noget og kan give langt mere end man tror, derfor er det rart ikke blot at have fået eller give en gave, men også at knytte tanken bag gaven sammen med nogle ord.  

Kender du det, hvor du kommer gående på gaden og pludselig i et butiksvindue ser noget, der bare minder dig om en særlig person i dit liv? Nogle gange tager inspirationen dig væk fra den gængse ønskeliste, og så kan det være rart at kunne i et fødselsdagskort forklare præcist, hvad fødselaren betyder for dig, eller hvad betydningen for gaven har været, hvis nu du har afveget lidt fra ønskelisten.  

Det personlige ved en hilsen er noget, som betyder noget hos de fleste. Et fysisk minde fra en helt særlig dag, som du kan tage frem år efter år eller til en dag hvor du bare har lyst til at blive lidt varm om hjertet. Mange gemmer også de fødselsdagskort de får fra folk på væggen derhjemme, så det pynter fint og altid er tilgængeligt til lige at læse igennem. 


Lykønskningskort i
nddelt i alder

Hvis nu du skal til fødselsdag hos én, der er lidt oppe i alderen, kan du altid drive lidt gæk med dem og finde et fødselsdagskort med deres alder på - så har de en lille hjælpende hånd til selv at gætte hvor langt oppe i årene, de er kommet. Derfor kan du finde kort til fødselsdag i den specifikke alder. Så krydser vi fingre for, at alderen er husket rigtigt. Du kan finde fødselsdagskort med alder på, i flere smukke og simple designs, hvad enten du vil have et fødselsdags kort til 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 år, fødselsdagskort til 10 år, kort til fødselsdag 18, 20, 30, 40, 50, 60, 70, 80 år osv. 

Et fødselsdags kort med alder på kan være en fin tradition at starte på allerede fra barnets første år. Lad det blive et minde, så man altid kan knytte hilsenen til en specifik fødselsdag.  


Send et fødselsdagskort sammen med en indpakket gave og få hilsen skrevet i
 

Har du ikke mulighed for at være med på selve fødselsdagen, men ønsker du stadig at give den du har kær en gave sammen med en personlig hilsen, kan du her hos Banditten.dk vælge at ønske at få din gave indpakket og få det hele sendt til modtagerens adresse.  

Har du lagt et fødselsdagskort i indkøbskurven har du mulighed for at kontakte os og sige, du ønsker skrevet en hilsen med. Det kan du både gøre ved at skrive til os på kundeservice@banditten.dk eller i beskedfeltet, når du er ved at gennemføre din bestilling skrive, at du ønsker en hilsen skrevet med. Så skriver du blot, de ord du ønsker med, og så sørger vi for at håndskrive din personlige hilsen i det valgte fødselsdagskort. Det er med garanti noget, der vækker glæde hos den, der har fødselsdag.  


Personlige gavekort til oplevelser på en fødselsdag
 

Til bryllup, konfirmation eller en rund fødselsdag er der mange som giver pengegaver. Det føles dog lidt mere særligt, når det lægges ind i et flot kort med kuvert. Derfor kan en pengegave peppes op med et fødselsdagskort med en lille joke uden på, en giraf dækket til med balloner, eller et dovendyr der fejrer sin fødselsdag ved at klatre til toppen på Empire State Building i sin glæde over at fejre fødselsdag.  

Er der noget som de sidste år har lært os, er det, at samværet med familie og venner er en gave man ikke skal tage for givet. Derfor har vi også oplevet en stigende interesse fra folk, der ikke giver fysiske gaver, men vælger at give et personligt gavekort til fødselaren - hvad enten det er til en hjemmelavet middag, biograftur, en hygge/kreadag - ja, kun fantasien sætter grænser.  


Miljømærkninger FSC og CE-mærket
 

Vi får alle vores fødselsdagskort gennem forhandlere, der går op i ansvarlig og miljørigtig produktion. Derfor er de mange fødselsdagskort, vi har hos Banditten naturligvis fremstillet i FSC mærket papir og er CE-mærket. Skulle du have nogen spørgsmål hertil, skal du altid føle dig velkommen til at kontakte os. 


Se det store udvalg af fødselsdagskort i butikken
 

Hvis det er svært at vælge mellem de mange kort til fødselsdag her på www.banditten.dk, er du naturligvis også velkommen til at besøge vores fysiske butik på Østerbrogade 138 på Østerbro i København.  

Her kan du finde fødselsdagskort fra gulv til loft, og nyde godt af at have det fulde udvalg samlet foran dig på en gang. Så gør det måske beslutningen lidt nemmere i stedet for at skulle overskue det hele gennem flere åbne faner på en gang.