Birthday Fun skildpadder - Fødselsdagskort & kuvert

Birthday Fun skildpadder - Fødselsdagskort & kuvert

29,95 kr

1 anmeldelse

Desværre! Den sidste er solgt
Få besked når varen igen er på lager:

Beskrivelse

"Birthday Fun" kortet, er illustreret af den talentfulde kunstner Rob Hodgson. Dette kort er fyldt med sjov og charme og bringer et smil frem på fødselsdagen.

På kortet finder du tre skægge skildpadder, der står ovenpå hinanden med finurlige ansigtsudtryk. Deres skæve og livlige personligheder giver kortet en unik og munter stemning, der er perfekt til at fejre en særlig person på deres fødselsdag.

Rob Hodgson's illustrationer er kendt for deres fantasifulde detaljer og kreative udtryk. Han formår altid at skabe karakterer, der vækker glæde og latter, og "Birthday Fun" kortet er ingen undtagelse. Med sin unikke stil og humoristiske twist er det et kort, der skiller sig ud og bringer en festlig stemning til fødselsdagsfejringen.

Uanset om modtageren er ung eller ung af sind, vil dette kort bringe smil og sprede fødselsdagsglæde. Det er en sød og munter måde at vise dine ønsker om en fantastisk dag og et lykkeligt år fremover.

Giv "Birthday Fun" kortet til en ven, familiemedlem eller enhver, der sætter pris på humor og unikke kunstværker. Det er en vidunderlig måde at fejre fødselsdagen på og skabe en mindeværdig oplevelse for modtageren.

Fejr fødselsdagen med et strejf af legesyghed og charme ved at vælge "Birthday Fun" kortet, og lad det sprede glæde og smil på en helt særlig dag.

Produkt information

Mål 11,50 x 60 cm
Reference 6590