Lazy Birthday abe - Fødselsdagskort & kuvert

Lazy Birthday abe - Fødselsdagskort & kuvert

29,95 kr

5 stk. på lager i webshop og butik

1 anmeldelse

Beskrivelse

"Lazy Birthday" kortet, et skægt og charmerende kort illustreret af den talentfulde kunstner Rob Hodgson. Dette kort vil bringe smil og glæde til fødselsdagsfesten med sin humoristiske og drømmende scene.

På kortet finder du en stor abe, der ligger og drømmer under månen iført en festlig fødselsdagshat. Denne dovne abe tilføjer et strejf af sjov og afslappethed til kortet og er klar til at fejre dagen på sin helt egen, afslappede måde. De gyldne effekter giver kortet en flot glød og tilføjer ekstra elegance til designet.

Rob Hodgson er kendt for sin fantasifulde og unikke stil, der formår at skabe karakterer og scener, der fanger fantasien og vækker smil. "Lazy Birthday" kortet er ingen undtagelse og er perfekt til at sende en varm og humoristisk fødselsdagshilsen.

Dette kort er velegnet til enhver, der kan lide at tage livet med ro og fejre fødselsdagen på en afslappet måde. Det kan være en sjov hilsen til en barn, et familiemedlem eller en kollega, der fortjener et godt grin på deres særlige dag.

Med det medfølgende kuvert er det nemt at sende "Lazy Birthday" kortet og sprede glæde til modtageren. Lad dem vide, at de fortjener en dag med afslapning og sjov, og at du sender dem de bedste ønsker for deres fødselsdag.

Fejr fødselsdagen med stil og humor ved at vælge "Lazy Birthday" kortet, og lad det bringe smil og drømmende øjeblikke til en særlig person.

Produkt information

Mål 11,50 x 16 cm
Reference 6588