Djeco Legemad 

Hos Banditten har vi haft Djeco legemad i vores sortiment næsten helt fra begyndelsen for over 15 år siden. Vores udvalg har vokset sig meget større gennem tiden, men det er stadig muligt at finde gamle klassikere som te-stellet med fødselsdagskage og lys eller frugt- og grønt sættet med spækbræt, kniv, frugt og grøntsager, som barnet kan skære ud og samle igen med velcro.

Læs mere
Viser 1 - 17 af 17

Djeco legemad er bare det bedste og det er derfor vi har det! Legeværdien er stor og kvaliteten den bedste på markedet. Kvaliteten er så god, at Djeco legemad uden problemer kan gå i arv til alle familiens børn. Træ legemad går aldrig af mode, det er altid skægt at lege kok præcis som far og mor, eller købmand der sælger is og grøntsager, tjener der sælger burger eller alt hvad fantasien rækker til.

Djeco legemad sortimentet er stort og alsidigt. Det er rig mulighed for barnet at tilberede familiens livretter eller invitere til pirat-, prinsesse- og fødselsdagsselskab. 

Vores store udvalg omfatter blandt andet Djeco legemad til morgenmaden, brunch med pandekager, en sandwich til frokost og eftermiddagste med masser af kager, lækker æbletærte, eller hvad med en flot kagemand?  Desuden er isvafler, sushi, burger og pomfritter, pasta, en sund salat bar og et barbecue & grill sæt kommet til i Djeco legemad serien indenfor de sidste par år.

Som tilbehør til Djeco legemad har vi også Djeco legekøkken i træ med gryder, pander, forskellige køkkenredskaber samt salt og peberkværn. Alt dette udvider legeværdien, da barnets yndlingsretter ikke blot skal spises men også tilberedes. 

Djeco legemad er primært fremstillet i træ, men i nogle af retterne indgår også filt, som for eksempel til salat, når sandwichen skal samles eller som små frugtstykker til blenderen, hvor barnet selv kan dreje frugten rundt, indtil der er lavet en farverig og sund smoothie. De forskellige teksturer er med til at gøre maden mere virkelighedstro. I nogle af de flotte æsker er der også legmad i plastik, i bedste kvalitet naturligvis, så de ikke kan gå i stykker. Der er eksempelvis en ketchup flaske, forskellige grøntager, en marmelade krukke samt glas og kande i tilbehør sættende samt gryder og pander i legekøkkenet. Djeco legemad er primært i træ, men stadigvæk meget virkelighedstro retter med masser af flotte farver og timevis af underholdning.

Djeco legemad kan mikses på kryds og tværs. Der er masser af muligheder, og det smarte er at det hele passer sammen i størrelsen. Er du ude efter en gave til familiens yngste, og ved at de lækre is allerede er en del af legekøkkenet derhjemme, behøver du derfor ikke være i tvivl om de lækre vafler kan serveres som dessert ved siden af.

Djeco legemad er beregnet til børn fra 3 år og er sikkerhedsmæssigt fuldstændigt forsvarligt og fri for skadelige stoffer.

×