Nyhed
Tumlebold rangle (3 mdr.- 1 år) - Tolo
  • Tumlebold rangle (3 mdr.- 1 år) - Tolo
  • Tumlebold rangle (3 mdr.- 1 år) - Tolo
  • Tumlebold rangle (3 mdr.- 1 år) - Tolo

Tumlebold rangle (3 mdr.- 1 år) - Tolo

115,00 kr

6 stk. på lager i webshop og butik

3 anmeldelser

Beskrivelse

Introducer dit barn til sjov og stimulerende leg med Tumlebold Rangle fra Tolo Toys. Denne spændende babyrangle er specielt designet til børn i alderen 3 til 12 måneder og vil bringe smil og glæde til dit barns udviklingsrejse.

Tumlebold Rangle er formet som et lille bur og indeholder en bold, der bevæger sig rundt indeni. Når dit barn ryster ranglen, vil den udsende en behagelig ranglelyd, der stimulerer deres sanser og nysgerrighed. Samtidig vil bolden lave en sjov lyd, når den rammer buret, hvilket vil tilføje ekstra sjov og spænding til legen.

Med dens ergonomiske design er Tumlebold Rangle nem at gribe om og holde fast i for små hænder. Dette giver dit barn mulighed for at øve deres finmotoriske færdigheder og styrke deres greb. Samtidig bidrager de levende og flotte farver til at stimulere dit barns synssans og tiltrække deres opmærksomhed.

Når du vælger Tolo Toys, kan du være sikker på, at du får et produkt af høj kvalitet og sikkerhed. Tumlebold Rangle er omhyggeligt fremstillet med fokus på holdbarhed og barnets sikkerhed. Du kan trygt lade dit barn udforske og lege med denne rangle, velvidende at den opfylder strenge sikkerhedsstandarder.

Produkt information

Alder 3-6 mdr. - 6-12 mdr.
Mål7.5 x 7.5 x 8 cm
Reference86300 (TO86300)
MærkeTolo Toys