Our Generation

Hos Banditten har vi i flere år forhandlet de fantastiske Our Generation dukker sammen med det skønne Our Generation tilbehør. Lige fra første dag har alt fra Our Generation været et kæmpe hit og derfor har udvalget kun vokset sig større med årene. Flere gange om året kommer der nye ting til, så derfor er det en skøn ting at begynde at samle på, da du altid vil kunne finde nyt at udvide legen med og til at styrke fantasien.

Læs mere

Filtrer efter

Kategorier
Mere.. mindre
Pris
89 kr 470 kr
OK
Filter
Viser 1 - 8 af 8

Vidunderlige Our Generation er et amerikansk mærke, der fremstiller de mest fantastiske dukker og dukketilbehør og det  er blevet meget populært hos særligt de lidt større piger, der ellers havde lagt dukkerne på hylden.

Our Generation byder på et univers af muligheder

Our Generation har skabt et helt univers, der gennem leg fortæller at du kan blive lige det du drømmer om. Du kan i dette univers finde både læger, dyrlæger, balletpiger, retro servitricer, pizzabagere, seje piger med farvet hår, smykkepiger til dem der elsker at pynte sig, dukker hvor håret rent faktisk kan vokse og en livredder for kun at nævne et par stykker – og her er vi ikke engang begyndt at tale om alt det helt igennem fantastiske Our Generation udstyr til de skønne dukker.

En legekammerat for livet

Med en dukke fra Our Generation får dit barn ikke blot et tilfældigt legetøj. Det er meget mere end det. Disse produkter er gennemtænkte personaer, som stimulerer dit barns fantasi og kreative sans gennem legen med disse.
Det er faktisk her, hvor dette mærke differentierer sig væsentligt fra resten af feltet inden for dukker - personaerne. Hos de Canadiske producenter gør de ekstremt meget ud af personaerne, således at alle børn føler, at der er noget for dem, som kan inspirere og gøre glad. Derfor er Our Generation mere end bare en dukke, det er en ven, som aldrig svigter og en “person” som altid har tid og et godt råd i overskud at dele ud af. Denne ven eller veninde vil følge dit barn igennem tykt og tyndt og den kan være en tro følgesvend gennem det meste af barndommen.

Se alle vores dukker her

Our Generation med øje for detaljerne

Hvis du køber en Our Generation dukke, eller noget Our Generation dukketilbehør ser du hurtigt hvorfor det er så populært. Det Canadiske mærke går højt op i selv de mindste detaljer – du kan købe et bålsted der rent faktisk viser små gløder i brænde bunken, du kan købe morgenmad med en sukkerskål hvor sukkeret bevæger sig, du kan købe et helt detektivsæt - kort fortalt har de med Our Generation tænkt på alt. Alt dette gør legen med dukker og tilbehør inspirerende og sjov, da det virkelig sætter gang i fantasien. Tja, selv som voksen er det svært ikke fra tid til anden at blive opslugt af den vidunderlige leg, hvis du er så heldig at få lov at lege med.


Mærket repræsenterer ikke blot en rigdom indenfor udstyr, detaljerigdommen i selve dukkerne er også uovertruffen - der er ikke sparet på noget. Tag eksempelvis et kig på Parker Our generation dukken. Denne dukke har rent faktisk hår der vokser - og det er ikke kun denne, det er der rigtig mange af dukkerne der har. Ligeledes kan dukkerne åbne og lukke øjnene, en detalje der gør rigtig meget for indlevelsen i legen med dem, da blinken med øjnene helt instinktivt er noget, som forbindes med levende mennesker og dyr.

Et sortiment med dybde

Vores sortiment af Our generation er både bredt og dybt. Herunder finder du nogle af de forskellige kategorier, med tilhørende link, så du selv kan gå ind og se det spændende udvalg af forskelligheder.

Our Generation Dukker
I denne kategori finder du alle vores dukker fra det Canadiske mærke. Her er alt hvad man kan ønske sig af muligheder for dukker, det være sig med forskellige personer, farver og personligheder.

Dukketøj fra Our Generation
Dukketøjet fra Our Generation er med til at give dit barns nye bedste ven ekstra personlighed, man kan udtrykke meget gennem et outfit, og hvorfor skulle en dukke ikke også have et ekstra sæt tøj til både hverdag og til fest?

Dukketilbehør fra Our Generation
Her finder du alt det, som gør det ekstra sjovt at lege med dukker, der er blandt andet en frisørstol, en scooter og en grill. Alt sammen noget der er med til at gøre dukkeleg endnu sjovere og endnu mere livagtigt.

Som du kan se, skulle det altså være muligt at finde noget for enhver smag, om der er tale om en ekstra legekammerat eller muligheden for at finde mere tilbehør til en eksisterende, så har Banditten mulighed for at være leverandør.

Støt en god sag, når du køber Our Generation

Our Generation tager også socialt ansvar. For hvert Our Generation produkt der bliver solgt, går en del af overskuddet til Free The Children’s Power of a Girl Inititave.
Denne velgørende organisation er forkæmpere for kvinder, og mere specifikt pigers rettigheder og har gjort et stort stykke arbejde gennem flere år. Emballagen som Our Generation bliver pakket i, såsom Our Generation dukketøjet, Our Generation dukketilbehør, Our Generation heste bliver pakket i, bliver fremstillet i genbrugsmaterialer og farven er indfarvet med blæk fremstillet på miljøvenlig soja.

Udvalget af produkter er så stort, at selv hvis det ikke lige er til at finde det legetøj som fødselsdagsbarnet har ønsket sig, kan du med ro i maven vælge et af de hundredevis af andre ting fra Our Generation og være sikker på at det vækker begejstring. Det er et sikkert gavehit hos både store og små, drenge og piger.

Gavekøb hos Banditten

Et produkt fra Our generation er en rigtig god gaveide, som tidligere beskrevet er det et produkt som kan gro og vokse sammen med børnene.

Til en god gave, høre en flot indpakning og det kan vi faktisk være assisterende med hos Banditten, vi tilbyder nemlig flot gaveindpakning af vores produkter. Det gør vi ved, at du vælger hvilken type gavepapir du har lyst til at bruge, dette gøres under selve produktet. Ligeledes kan du ofte vælge at få vedlagt gavepapir til produktet, således at du selv kan få pakket det ind.