Our Generation 

Hos Banditten har vi i flere år forhandlet de fantastiske Our Generation dukker sammen med det skønne Our Generation tilbehør. Lige fra første dag har alt fra Our Generation været et kæmpe hit og derfor har udvalget kun vokset sig større med årene. Flere gange om året kommer der nye ting til, så derfor er det en skøn ting at begynde at samle på, da du altid vil kunne finde nyt at udvide legen med og til at styrke fantasien.

Læs mere
Viser 1 - 48 af 77

Vidunderlige Our Generation er et amerikansk mærke, der fremstiller de mest fantastiske dukker og dukketilbehør og Our Generation er blevet meget populært hos særligt de lidt større piger, der ellers havde lagt dukkerne på hylden.

 Our Generation har skabt et helt univers, der gennem leg fortæller at du kan blive lige det du drømmer om. Du kan i Our Generation universet finde både læger, dyrlæger, balletpiger, retro servitricer, pizzabagere, seje piger med farvet hår, smykkepiger til dem der elsker at pynte sig, dukker hvor håret rent faktisk kan vokse og en livredder for kun at nævne et par stykker – og her er vi ikke engang begyndt at tale om alt det helt igennem fantastiske Our Generation udstyr til de skønne Our Generation dukker.

Hvis du køber en Our Generation dukke, eller noget Our Generation dukketilbehør ser du hurtigt hvorfor det er så populært. Our Generation går som mærke højt op i selv de mindste detaljer – du kan købe et bålsted der rent faktisk viser små gløder i brænde bunken, du kan købe morgenmad med en sukkerskål hvor sukkeret bevæger sig, du kan købe et helt detektivsæt - kort fortalt har de med Our Generation tænkt på alt. Alt dette gør legen med dukker og tilbehør fra Our Generation inspirerende og sjov, da det virkelig sætter gang i fantasien. Tja, selv som voksen er det svært ikke fra tid til anden at blive opslugt af den vidunderlige leg med Our Generation, hvis du er så heldig at få lov at lege med.

Our Generation tager også socialt ansvar. For hvert Our Generation produkt der bliver solgt, går en del af overskuddet til Free The Children’s Power of a Girl Inititave. Emballagen som Our Generation dukkerne bliver pakket i, såsom Our Generation dukketøjet, Our Generation dukketilbehør, Our Generation heste bliver pakket i, bliver fremstillet i genbrugsmaterialer og farven er indfarvet med blæk fremstillet på miljøvenlig soja.

Udvalget af Our Generation er så stort, at selv hvis det ikke lige er til at finde det Our Generation legetøj som fødselsdagsbarnet har ønsket sig, kan du med ro i maven vælge et af de hundredevis af andre ting fra Our Generation og være sikker på at det vækker begejstring. Our Generation er et sikkert gavehit hos både store og små, drenge og piger.

×