Götz Dukketøj 46-50 cm 

Skal barnets yndlingsdukke udstyres med nyt tøj, når årstiderne skifter, eller bare have et nyt dukketøj Götz 46-50 cm til fest? Her hos Banditten kan du finde Götz dukketøj 46-50 cm til alle anledninger og årstider. Så tag et kig på siden og her find det helt rigtige Götz dukketøj til jeres dukke.

Læs mere
Viser 1 - 7 af 7

Götz dukketøj 46-50 cm = Tysk kvalitet

Götz er en del af vores sortiment, da det tyske mærke laver farverigt og stilfuldt Götz dukketøj 46-50 cm, som bliver fremstillet i mange udgaver med sans for detaljer, så der er med garanti noget for enhver smag. Hvad enten du er til prinsessekjoler, cool denim, retro kjoler eller skønne heldragter, kan du altid finde et sæt, der opfylder alle barnets ønsker. Dukketøj Götz 46-50 cm er produceret i de bedste materialer og følger alle europæiske standarder. Kvaliteten er ikke til at tage fejl af både i holdbarhed og flot design. Det fantastiske Götz dukketøj størrelse 46-50 cm passer endda også til de yderst populære Our Generation dukker, som er et hit til særligt de lidt større piger og drenge, som ellers har lagt dukkerne på hylden. Ydermere kan dukketøj til Götz dukketøj størrelse 46-50 cm vaskes i vaskemaskine ved skånevask på 30 grader.

Hos Banditten er det mest populære Götz tøj til dukker størrelse 46-50 cm, sættene hvor der også følger lidt ekstraudstyr og tilbehør med til dukkerne. Siden Götz dukketøj 46-50 cm kom ind i vores sortiment, har de mest efterspurgte varer været tøjsæt med Götz dukketøj 46-50 cm i form af et fint sæt bi udklædningstøj, som er lige i øjet, hvis barnets dukke skal med til fastelavn eller udklædningsfester, det bedårende ballet tøjsæt Götz dukketøj 46-50 cm med alt, hvad et danseglad barn kan drømme om.

Da det er vigtigt aldrig at gå ned på udstyr, kan du derudover finde det skønneste Götz dukketøj 46-50 cm som regnsæt. Det fine Götz sæt med regnfrakke og tilbehør indeholder både en smart transparent regnfrakke, blomstret regnhat, lyserøde gummistøvler og en paraply med hjerteprint.

Du kan finde sjovt og finurligt dukketøj Götz 46-50 cm for piger og drenge med enhver stil, hvad enten det skal være et jordbær jumpsuit, ridesæt, denim, enhjørning ballerina, enhjørning onesize – ja, kun fantasien sætter grænser.

Götz er et meget unikt brand inden for den skønne verden af dukker, dukketøj og dukketilbehør. Du vil med garanti kunne finde et fint sæt Götz dukketøj 46-50 cm i både butik og webshop. Vi udvider løbende vores sortiment med nye, spændende sæt Götz dukketøj 46-50 cm. Hvis nu dit barn har en ven eller veninde på besøg for at lege med dukker, er det også smart, at de har hver deres Götz tøjsæt 46-50 cm på, så der ikke sker en forbytning.

Med flere forskellige sæt Götz dukketøj 46-50 cm til barnets dukke, kan du ofte se, hvordan børn tager sig af og passer på deres dukke. Er det regnvejr en dag, og skal dukken med på tur, kommer det lidt tykkere tøj Götz 46-50 cm på, ligesom det barnet selv bliver klædt i. Skinner solen fra en skyfri himmel på en dejlig sommerdag, klædes dukken ud i en af de mange fine sommerkjoler eller andre sommer sæt. Når barnet og dukken skal puttes, findes der naturligvis også de skønneste heldragter og pyjamasser perfekte til pyjamas party eller godnat tid.

Flere gange om året får vi her hos Banditten nyheder hjem fra Götz, så man år efter år kan ønske sig tøj til Götz dukke 46-50 cm og give det som gave. Spørg endelig efter i butikken eller kontakt os på kundeservice, så vi altid kan finde den nyeste mode.

Götz kan du finde til alle aldersgrupper. Typisk er Götz dukketøj i størrelse 46-50 cm noget der bliver købt til de store børn, som går lidt mere op i, at det skal være den helt rigtige mode, og måske endda er store nok til selv at gå på nettet eller kigge igennem kataloger for at finde lige præcis det helt perfekte sæt tøj. Derfor er dukkerne og det tilhørende Götz dukketøj i størrelse 46-50 cm et rigtig godt bud til de store børn.  

Vi pakker dit Götz dukketøj gratis ind

Gratis gaveindpakning af Götz. Hos Banditten kan du altid få pakket dit Götz dukketøj 46-50 cm flot ind – og tilmed gratis. Når du bestiller over nettet, kan du vælge farve på gavepapiret ved hjælp af drop down menuen, som er til højre for varen, inden du lægger den i kurven. Skulle du have nogen særlige ønsker til indpakningen, kan du altid skrive dette i kommentarfeltet, når du går videre til køb i indkøbskurven. Da vi hos Banditten tilbyder ubegrænset byttetid i både webshop og butik, kan du være i god tid med dine gaver. Så længe byttemærket sidder på, eller der kan fremvises faktura eller bon på købet, er der ubegrænset byttetid, lige meget om dit Götz dukketøj 46-50 cm er købt over nettet eller i butik.

Götz dukketøj - Dag til dag levering

Vi har flere forskellige muligheder for at få sendt dine pakker, så du kan altid vælge lige præcis dén løsning, som passer bedst for dig i din hverdag. Hos Banditten kan du nemlig vælge at få sendt enten med GLS, PostNord eller spare fragtomkostningerne ved at bestille over nettet og vælge afhentning i vores fysiske butik på Østerbrogade 138. Hos GLS kan du vælge at få sendt som en erhvervspakke lige til arbejdet for 39 kr., som en pakke leveret hjem til dig selv for 49 kr. eller få tilsendt til nærmeste pakkeshop også for 39 kr. Alle ordrer bliver pakket ind på den mest skånsomme måde – både for dine varer og for miljøet – da vi gør meget ud af at samle genbrugs emballage og fyld fra det, der bliver sendt til os og de andre lokale butikker i hjertet af Østerbro. Handler du på vores webshop, for mere end 250 kr., tilbyder vi gratis fragt til nærmeste GLS pakkeshop.

Et fint sæt dukketøj Götz 46-50 cm, vil med garanti vække begejstring til barnets næste fødselsdag eller jul, da legen kun kan blive sjovere, når der er mere tøj at vælge imellem og klæde sin dukke ud i.

×