Götz Dukker 

En Götz dukke er den sødeste badedukke i fantastisk kvalitet, som har et rigtigt livagtigt ansigtsudtryk med lange øjenvipper og øjenlåg, der kan åbnes og lukkes. En Götz dukke fås i flere forskellige dukke-designs både de helt små babyer samt lidt større dukker, som har fået langt hår, der kan vaskes og tørres med kold luft, og kan tåle at komme med i poolen. Så uanset om dit barn ønsker sig en baby-dukke eller en dukke, det kan sættes hår på, så vil en Götz badedukke helt sikkert være et hit hos de mindste i familien.

Læs mere
Viser 1 - 43 af 43

Götz dukker er tyske dukker

De er søde, de er livagtige, og så giver de muligheder for timevis af sjov og leg. Der er mulighed for at lære at bade dukken, skifte dens ble og bare lege, at dukken skal lære at gå på potten. Og de elsker at lære nye ting, bade og få nyt tøj på. Særligt Götz dukke Hannah er kendt for sit livagtige udtryk og hun elsker at blive badet. Der findes massere af sparkedragter, kjoler og andet udstyr til dukkerne, som til forveksling sagtens kunne være rigtigt babytøj.

Der er også udstyr til

En Götz dukke har brug for rigtig meget opmærksomhed, kærlighed og omsorg for, at de har det godt. De skal skiftes, holdes rene og have børstet hår hver dag. Alle disse elsker at få nyt tøj på, både når de skal pakkes ind til en kold gåtur i sneen eller pyntes fint til en børnefødselsdag eller fest. Dit barn kan få alt det dukketøj til sin Götz dukke, som det måtte ønske sig både til drenge og piger. Du kan for eksempel få den fineste lyserøde kjole i tyl med ananas på, som dit barns legetøj vil se så yndig ud i.

En verden af muligheder

Med en Götz badedukke får dit barn mulighed for at udfordre sine moderlige evner. Det er en rigtig sød og fin dukke, som kan klare rigtig meget, og som tåler vand. Der findes dukker med lyst og mørkt hår og med blå og brune øjne, så der findes helt sikkert en Götz dukke, der vil falde i dit barns smag. Dukkerne kan sidde selv og blinke med øjnene, hvilket giver dem et yderst livagtigt udtryk, der gør, at en Götz badedukke bare ikke er til at stå for. Se vores store sortiment af Götz dukker og tilbehør under vores mærke-kategorier. Se også vores udvalg af Götz dukketilbehør.


På denne side vil der også af og til fremkomme Götz dukke tilbud. Hvor de populære Götz dukker er billigere end de ellers ville være.

×