Götz Dukketøj 30-33 cm 

Skal barnets yndlingsdukke udstyres med nyt tøj til den kommende sæson, eller bare have et nyt dukketøj Götz 30-33 cm til fest? Her hos Banditten kan du heldigvis finde Götz dukketøj 30-33 cm til alle anledninger og årstider.

Læs mere
Viser 1 - 4 af 4

Hvorfor er Götz en del af vores sortiment? Det tyske mærke laver farverigt og stilfuldt Götz dukketøj 30-33 cm, og det bliver lavet i mange udgaver med sans for detaljer, så der med garanti er noget for enhver smag. Hvad enten du er til prinsessekjoler, cool denim, retro kjoler eller skønne heldragter, kan du altid finde et sæt, der opfylder alle barnets ønsker. Dukketøj Götz 30-33 cm er produceret i de bedste materialer og følger alle europæiske standarder. Kvaliteten er ikke til at tage fejl af, både i holdbarhed og flot design.

Hos Banditten er det mest populære Götz tøj til dukker størrelse 30-33 cm, sættene hvor der også følger lidt ekstra sko og tilbehør med. Siden Götz dukketøj 30-33 cm kom ind i vores sortiment, har de klart mest populære tøjsæt med Götz dukketøj 30-33 cm været den fine marguerit kjole med matchende sko i bedste ”Yvonne fra Olsen Banden”-stil, det cool katte Götz dukketøj 30-33 cm, som er en smart sparkedragt samt tilhørende sød hue med katteører. Du kan finde dukketøj Götz 30-33 cm i alle prislejer her på siden, helt ned fra fine retro kjoler til 80 kr. og op til store og detaljerede tøjsæt til 190 kr.

Götz er et meget unikt brand inden for den skønne verden af dukker, dukketøj og dukketilbehør. Du vil med garanti kunne finde et fint sæt Götz dukketøj 30-33 cm i både butik og webshop. Vi tager løbende nye og spændende sæt Götz dukketøj 30-33 cm ind i vores sortiment, som både kan være sejt, sødt, sjovt, retro – ja kun fantasien sætter grænser. Hvis nu dit barn har en legekammerat over for at lege med dukker, er det også praktisk, at de har hver deres Götz tøjsæt 30-33 cm på, så I er sikre på der ikke sker en forbytning.

Med flere forskellige sæt Götz dukketøj 30-33 cm til barnets dukke, kan du ofte se hvordan børn udviser omsorg for deres dukke. Er det regnvejr i dag, og skal dukken med på tur, kommer det lidt tykkere tøj Götz 30-33 cm på ligesom drengen eller pigen selv. Skinner solen fra en skyfri himmel på en varm sommerdag, klædes dukken ud i en af de mange fine sommerkjoler eller andre sommer sæt. Når barnet og dukken skal puttes, findes der naturligvis også de skønneste heldragter og pyjamasser, enten som en smuk enhjørning eller klassisk teddy-bjørn.

Vi får flere gange om året nyheder hjem fra Götz, så man år efter år kan ønske sig tøj til Götz dukke 30-33 cm og give det som gave. Spørg endelig efter i butikken eller kontakt os på kundeservice så vi altid kan finde den nyeste mode.

Götz kan du finde til alle aldersgrupper. Typisk er Götz dukketøj i størrelse 30-33 cm noget der bliver købt til børn i 2-4 års alderen der ikke har de helt store dukker endnu, som godt kan være lidt tunge at håndtere for en lille hånd. Derfor er dukkerne og det tilhørende Götz dukketøj i størrelse 30-33 cm et rigtig godt bud som et af barnets første dukker.

Hos Banditten kan du altid få pakket dit Götz dukketøj 30-33 cm flot ind – og ganske gratis. Når du bestiller over nettet, kan du vælge farve på gavepapiret ved hjælp af drop down menuen, som er til højre for varen, når du lægger den i kurven. Skulle du have nogen særlige ønsker til indpakningen, kan du altid skrive dette i beskedfeltet, når du går videre til køb i indkøbskurven. Selv hvis du vil være i god tid med dine gaver, kan du altid stole trygt på, at så længe byttemærket sidder på, er der ubegrænset byttetid, lige meget om dit Götz dukketøj 30-33 cm er købt over nettet eller i butik.

Vi har flere forskellige muligheder for at få sendt dine pakker, så du kan altid vælge lige præcis den løsning, som passer bedst for dig. Hos Banditten kan du nemlig vælge at få sendt enten med GLS, PostNord eller spare fragtomkostningerne ved at bestille over nettet og vælge afhentning i vores fysiske butik på Østerbrogade 138. Hos GLS kan du vælge at få sendt som en erhvervspakke lige til arbejdet for 39 kr., som en pakke leveret hjem til dig selv for 49 kr. eller få tilsendt til nærmeste pakkeshop også for 39 kr. Alle ordrer bliver pakket ind på den mest skånsomme måde både for dine varer og for miljøet, da vi gør meget ud af at samle genbrugs emballage og fyld fra det, der bliver sendt til os og de andre lokale butikker i hjertet af Østerbro.

Et fint sæt dukketøj Götz 30-33 cm vil med garanti vække begejstring til barnets næste fødselsdag eller jul, da legen kun kan blive sjovere, når der er mere tøj at vælge imellem og klæde sin dukke ud i.

×